Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

biorę Rudolfa na DT.Jutro wieczorem będzie u mnie. Mam 2 swoje pieski w małym mieszkaniu ale nie pozwe mu jechac do..........
Około 6-7 VIII jedzie z nami na wakacje

Posted

wtatara napisał(a):
biorę Rudolfa na DT.Jutro wieczorem będzie u mnie. Mam 2 swoje pieski w małym mieszkaniu ale nie pozwe mu jechac do..........

Świetnie to bardzo miło z Pani strony :) Miłych wakacji zatem życzymy.

Posted

[quote name='wtatara']biorę Rudolfa na DT.Jutro wieczorem będzie u mnie. Mam 2 swoje pieski w małym mieszkaniu ale nie pozwe mu jechac do..........

Matko! Co za wieści...
Nie spodziewałam się,że będzie miał takiego 'Farta' ;)
Nie no nie wierzę...

Wtatara a powiedz mi czy jutro po 15:00 dałabyś radę wizytę mi zrobić..?
Bo może i jamnisia na dom się zalapie... :)

Posted

W związku z tym, że Pani Wanda zgodziła się dać DT Rudolfowi musiałyśmy na szybko zorganizować transport. Jutro zgodził się pojechać Nikus, koszt transportu ok. 100-120 zł, bardzo prosimy o pomoc w sfinansowaniu transportu...

Posted

Cudnie że jest tymczas!
Czy on ma allegro? Zrobić mu jeszcze jedno?
Mam też taką propozycję: dla "moich" psiaków (czyli fundacji Maja) robię papierowe ogłoszenia do wieszania. Kolorowe, ze zdjęciami, format A4, zalaminowane, błyszczące, rzucające się w oczy. Z dyndającymi papierkami do wydzierania.
Nie wieszam na Śląsku, bo prezeska nie zgadza się na adopcje poza granicami mazowsza, więc nie będziemy konkurowały ze sobą :) Zrobić Wam trochę?

Posted

Figu napisał(a):
Cudnie że jest tymczas!
Czy on ma allegro? Zrobić mu jeszcze jedno?
Mam też taką propozycję: dla "moich" psiaków (czyli fundacji Maja) robię papierowe ogłoszenia do wieszania. Kolorowe, ze zdjęciami, format A4, zalaminowane, błyszczące, rzucające się w oczy. Z dyndającymi papierkami do wydzierania.
Nie wieszam na Śląsku, bo prezeska nie zgadza się na adopcje poza granicami mazowsza, więc nie będziemy konkurowały ze sobą :) Zrobić Wam trochę?

na pewno się przydadzą tylko musisz wiedzieć dla których piesków. Na pewno nie mamy domku dla szczeniaka nr. 2 i Mysi a tak to dziewczyny od rana szukają domków i nie wiadomo które pieski znajdą domki
Dziękujemy