shani Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 jutro pomyślę o ogłoszeniach może chociaz kilka zrobię. Quote
mikoada Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Bardzo dziękujemy, każde jest na wagę złota, zostały już tylko 4 dni :( Quote
wtatara Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='shani']jutro pomyślę o ogłoszeniach może chociaz kilka zrobię. bardzo prosimy o ogłoszenia dla ślicznotki Quote
shani Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Zrobiłam mu na adopcje.org gieldaogloszen.pl mojpupil.pl www.ogloszenia.24polska.pl www.ogloszenia.adverts.pl zwierzaki.org psydoadopcji.pl (wysłałam wiadomość z prośbą o umieszczenie na stronie) oddamzadarmo.eu zoonet.pl zwierzeta.5aleja.pl Nie dużo ale zawsze coś. Jak wysyłałam wiadomość z umieszczenie na psydoadopcji.pl to poprosiłam też o umieszczenie: BLue, Grosi i Mysi ;) Quote
mikoada Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Tak z tego co wiem to chyba obecnie jest na wybiegu... Quote
wtatara Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 śliczny zaraz siadam i robię dla Ciebie bazarek Quote
karolciasz28 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 mikoada napisał(a):Tak z tego co wiem to chyba obecnie jest na wybiegu... Czyli akceptuje, dzięki. Proszę trzymajcie kciuki! Quote
wtatara Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/190005-Na-ogłoszenia-dla-ślicznego-Rudolfa-z-Pszczyny-do-2-VIII-2010r.-do-godz-22?p=15105097#post15105097 oto dla niego bazarek Quote
wtatara Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 biorę Rudolfa na DT.Jutro wieczorem będzie u mnie. Mam 2 swoje pieski w małym mieszkaniu ale nie pozwe mu jechac do.......... Około 6-7 VIII jedzie z nami na wakacje Quote
shani Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 wtatara napisał(a):biorę Rudolfa na DT.Jutro wieczorem będzie u mnie. Mam 2 swoje pieski w małym mieszkaniu ale nie pozwe mu jechac do.......... Około 6-7 VIII jedzie z nami na wakacje Świetnie to bardzo miło z Pani strony :) Miłych wakacji zatem życzymy. Quote
Klaudus__ Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 [quote name='wtatara']biorę Rudolfa na DT.Jutro wieczorem będzie u mnie. Mam 2 swoje pieski w małym mieszkaniu ale nie pozwe mu jechac do.......... Około 6-7 VIII jedzie z nami na wakacje Matko! Co za wieści... Nie spodziewałam się,że będzie miał takiego 'Farta' ;) Nie no nie wierzę... Wtatara a powiedz mi czy jutro po 15:00 dałabyś radę wizytę mi zrobić..? Bo może i jamnisia na dom się zalapie... :) Quote
Klaudus__ Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 W Krakowie... :mdleje: :confused: zapytam z samego rana... Quote
mikoada Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 W związku z tym, że Pani Wanda zgodziła się dać DT Rudolfowi musiałyśmy na szybko zorganizować transport. Jutro zgodził się pojechać Nikus, koszt transportu ok. 100-120 zł, bardzo prosimy o pomoc w sfinansowaniu transportu... Quote
Figu Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Cudnie że jest tymczas! Czy on ma allegro? Zrobić mu jeszcze jedno? Mam też taką propozycję: dla "moich" psiaków (czyli fundacji Maja) robię papierowe ogłoszenia do wieszania. Kolorowe, ze zdjęciami, format A4, zalaminowane, błyszczące, rzucające się w oczy. Z dyndającymi papierkami do wydzierania. Nie wieszam na Śląsku, bo prezeska nie zgadza się na adopcje poza granicami mazowsza, więc nie będziemy konkurowały ze sobą :) Zrobić Wam trochę? Quote
wtatara Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Figu napisał(a):Cudnie że jest tymczas! Czy on ma allegro? Zrobić mu jeszcze jedno? Mam też taką propozycję: dla "moich" psiaków (czyli fundacji Maja) robię papierowe ogłoszenia do wieszania. Kolorowe, ze zdjęciami, format A4, zalaminowane, błyszczące, rzucające się w oczy. Z dyndającymi papierkami do wydzierania. Nie wieszam na Śląsku, bo prezeska nie zgadza się na adopcje poza granicami mazowsza, więc nie będziemy konkurowały ze sobą :) Zrobić Wam trochę? na pewno się przydadzą tylko musisz wiedzieć dla których piesków. Na pewno nie mamy domku dla szczeniaka nr. 2 i Mysi a tak to dziewczyny od rana szukają domków i nie wiadomo które pieski znajdą domki Dziękujemy Quote
wtatara Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 jestem na karmiony, napojony, wykąpany Zaraz Pani wklei fotki Quote
Recommended Posts