Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nutusia']32,5 kg - niezły wynik!:) Emiśka dużo mniejsza od naszej Tośki, a ta waży 29,7 (schudła z ponad 30 po aferze żołądkowej)[/QUOTE]
Oj nie wiem czy Emi taka mniejsza, ona całkiem duża ;)

Posted

[quote name='mysza 1']Oj nie wiem czy Emi taka mniejsza, ona całkiem duża ;)[/QUOTE]

To może urosła, bo jak ją latem widziałam, jakaś taka "mala" była (oczywiście w porównaniu z naszym Łosiem). I o wysokości tu mówię rzecz jasna, nie o szerokości! :)

Posted

[quote name='ronja']ta fotka i tak kiepska. generalnie wygląda to mniej więcej tak jak poprzednio - duże czerwone osobne krosty, nie pokrzywka[/QUOTE]

To nic, wyślij mi na maila Kochana to wydrukuję, pokażemy doktorowi;)

Posted

Byłyśmy dzisiaj u dra Dembele, poczekałyśmy z godzinkę i dr nas przyjął. Emi dostała ten sam zastrzyk co ostatnio, z racji planowanej sterylki dr nie chciał zmieniać leków.
Mówił, żeby spokojnie wysterylizować, że nawet lepiej i dopiero po zdjęciu szwów wrócić na wizytę.
Podawanie sterydów w okresie operacyjnym może spowolnić gojenie.

Gosia zapłaciła za lek 40 zł i nie chciała zwrotu. Dzięki:loveu:

Posted

Śmieszny ten doktor:) jak nas zobaczył stwierdził: aha, to ja już wiem o co chodzi;):evil_lol:
Wygląda na to że ten lek Emi pomaga, ale z tego co zrozumiałam to chyba będzie szukał dalej po sterylce, tak żeby przerwa bez krost była jeszcze dłuższa, tak Iwonka? czasami trudno mi zrozumieć jak tłumaczy;)

Tak nie na temat, ale właśnie piję kawę w odjazdowej filiżance;):loveu:

Posted

a jaka to filiżaneczka?:)

mam wyniki Emi
generalnie jest ok. podwyższony jest parametr ALP - może to wskazywać na zmiany nowotworowe (może to ten guzek na łapie).

[IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-11/8528dd59.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-11/0faca13a.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Tora&Faro']O rety:( nawet nie chcę tak myśleć....

Filiżanki mam z bazarku Iwonki, świetne są:) zaraz pokażę;)[/QUOTE]
Mam nadzieję, że nie od tego. ALP też często przy przeciążonej wątrobie bywa. Emi bierze sterydy, może od tego. Matko, zestresowałam się.

Filiżanki jakby kopnięte ;) śmieszne. Też mam takie.

Posted

[quote name='Ewa Marta']Nie chcę nawet myśleć o nowotworze. Stawiam na wątrobę przy braniu sterydów i tej wersji będę się trzymać!!![/QUOTE]
Ja tez tylko tak mysle i nie przyjmuje innej informacji do wiadomosci.moja Jaga tez dostawala sterydy i miala wtedy podejrzenie nowotworu bo ALP bylo wysokie....
Filizanka odjazdowa:)