Tora&Faro Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Cieszę się że Emi jest w takiej dobrej kondycji:loveu: ładnie przybrała na wadze, nie powiem;) zobaczymy co w piątek powie doktor... PS fotki nie widzę ale to chyba wina dogo Quote
ronja Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 ta fotka i tak kiepska. generalnie wygląda to mniej więcej tak jak poprzednio - duże czerwone osobne krosty, nie pokrzywka Quote
Nutusia Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 32,5 kg - niezły wynik!:) Emiśka dużo mniejsza od naszej Tośki, a ta waży 29,7 (schudła z ponad 30 po aferze żołądkowej) Quote
mysza 1 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='Nutusia']32,5 kg - niezły wynik!:) Emiśka dużo mniejsza od naszej Tośki, a ta waży 29,7 (schudła z ponad 30 po aferze żołądkowej)[/QUOTE] Oj nie wiem czy Emi taka mniejsza, ona całkiem duża ;) Quote
Buster Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Z Emisi robi się pulpecik ;) A krostom na brzusiu mówimy stanowcze NIE! Quote
Nutusia Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='mysza 1']Oj nie wiem czy Emi taka mniejsza, ona całkiem duża ;)[/QUOTE] To może urosła, bo jak ją latem widziałam, jakaś taka "mala" była (oczywiście w porównaniu z naszym Łosiem). I o wysokości tu mówię rzecz jasna, nie o szerokości! :) Quote
Tora&Faro Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='ronja']ta fotka i tak kiepska. generalnie wygląda to mniej więcej tak jak poprzednio - duże czerwone osobne krosty, nie pokrzywka[/QUOTE] To nic, wyślij mi na maila Kochana to wydrukuję, pokażemy doktorowi;) Quote
Ewa Marta Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Emisiu, ale się z Ciebie grubasek robi;-) Quote
ronja Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Tora&Faro']To nic, wyślij mi na maila Kochana to wydrukuję, pokażemy doktorowi;)[/QUOTE] wysłane :) Quote
mysza 1 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='ronja']wysłane :)[/QUOTE] O to fajnie, bałam się, ze nie będzie prądu i ja będę musiała słać ;) Quote
Tora&Faro Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Już wydrukowałam:) nawet nie jest źle, coś tam widać. Quote
mysza 1 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Byłyśmy dzisiaj u dra Dembele, poczekałyśmy z godzinkę i dr nas przyjął. Emi dostała ten sam zastrzyk co ostatnio, z racji planowanej sterylki dr nie chciał zmieniać leków. Mówił, żeby spokojnie wysterylizować, że nawet lepiej i dopiero po zdjęciu szwów wrócić na wizytę. Podawanie sterydów w okresie operacyjnym może spowolnić gojenie. Gosia zapłaciła za lek 40 zł i nie chciała zwrotu. Dzięki:loveu: Quote
Tora&Faro Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Śmieszny ten doktor:) jak nas zobaczył stwierdził: aha, to ja już wiem o co chodzi;):evil_lol: Wygląda na to że ten lek Emi pomaga, ale z tego co zrozumiałam to chyba będzie szukał dalej po sterylce, tak żeby przerwa bez krost była jeszcze dłuższa, tak Iwonka? czasami trudno mi zrozumieć jak tłumaczy;) Tak nie na temat, ale właśnie piję kawę w odjazdowej filiżance;):loveu: Quote
ronja Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 a jaka to filiżaneczka?:) mam wyniki Emi generalnie jest ok. podwyższony jest parametr ALP - może to wskazywać na zmiany nowotworowe (może to ten guzek na łapie). [IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-11/8528dd59.jpg[/IMG] [IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-11/0faca13a.jpg[/IMG] Quote
Tora&Faro Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 O rety:( nawet nie chcę tak myśleć.... Filiżanki mam z bazarku Iwonki, świetne są:) zaraz pokażę;) Quote
mysza 1 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Tora&Faro']O rety:( nawet nie chcę tak myśleć.... Filiżanki mam z bazarku Iwonki, świetne są:) zaraz pokażę;)[/QUOTE] Mam nadzieję, że nie od tego. ALP też często przy przeciążonej wątrobie bywa. Emi bierze sterydy, może od tego. Matko, zestresowałam się. Filiżanki jakby kopnięte ;) śmieszne. Też mam takie. Quote
Tora&Faro Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Jejku ja też mam nadzieję że to nie TO:( Filiżanka:) [IMG]http://img703.imageshack.us/img703/4899/dscn1707.jpg[/IMG] Quote
Ewa Marta Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Nie chcę nawet myśleć o nowotworze. Stawiam na wątrobę przy braniu sterydów i tej wersji będę się trzymać!!! Quote
Ellig Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Ewa Marta']Nie chcę nawet myśleć o nowotworze. Stawiam na wątrobę przy braniu sterydów i tej wersji będę się trzymać!!![/QUOTE] Ja tez tylko tak mysle i nie przyjmuje innej informacji do wiadomosci.moja Jaga tez dostawala sterydy i miala wtedy podejrzenie nowotworu bo ALP bylo wysokie.... Filizanka odjazdowa:) Quote
mysza 1 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Nawet sprawdziłam wyniki Hugusia, robiłam mu badanie krwi miesiąc przed śmiercią, miał wielki guz nowotworowy a ALP 67. Mam nadzieję, że u Emi to nie to. Quote
Buster Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Absolutnie nie to !!!!!!!!!! Koniec i kropka. Quote
Recommended Posts