Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cantadorra']U ronji wszystkie psy są taaaakie uhahane :) To marchewka jest?
Wygląda jak.... :)[/QUOTE]

U Ronji ludzie też się stale hahają:-) Lubie tam jeździć, bo fajnie się z nimi spędza czas:-)

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gusia0106']kto oddaje i zabiera ....;)[/QUOTE]
Nie dawałam, sama sobi wzięłaś, ja tylko podkradłam ;)

U Amigo będziesz mogła się wykazać, tam minusy jakich mało.

Jesli chodzi o rozliczenie- w drugim poście jest aktualizacja. Na koncie jest 80 zł, planujemy badania Emi, chcemy wiedzieć czy w związku z poprawą wyglądu i ze zdrowiem lepiej. Kończy się także karma Emi.

Bardzo prosimy o wsparcie.

Posted

u emi tez wstawie link do bazarku
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/195506-ubranka-dla-chłopca-ok-7-9-lat-na-kilka-psów-do-8.11?p=15641480#post15641480"]ubranka dla chłopca 7-9 lat[/URL]

więcej waszych psiaków nie ogarniam
ale jesli mają wieksze potrzeby niż te wymienione w bazarku to oczywiście pieniązkami dysponujecie jak chcecie - oby tylko coś zeszło ;)

Posted

[quote name='mysza 1']Cos takiego, nawet Gosia nie wpadła ;)

Może dzisiaj/jutro będą nowe zdjęcia z zabawkami ;) pogoda sprzyja :)[/QUOTE]

Jak to nie wpadła.....;)

Jakoś czasu mało ostatnio, zwłaszcza że jedno takie małe puchate dba o to żebym miała co robić;) Ale powiem szczerze że chętnie bym Emisę odwiedziła, stęskniłam się:loveu:

Posted

[quote name='Tora&Faro']Jak to nie wpadła.....;)

Jakoś czasu mało ostatnio, zwłaszcza że jedno takie małe puchate dba o to żebym miała co robić;) Ale powiem szczerze że chętnie bym Emisę odwiedziła, stęskniłam się:loveu:[/QUOTE]
Odwiedzimy, odwiedzimy ;)

Posted

Hej Emi! cudna panienko:)

Tutaj wyglada jak zuczek , ktory przewrocil sie na plecy i nie moze sie podniesc :)
[IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-10/8d63149b.jpg[/IMG]

Posted

Mam prośbę do osób o lekkim piórze. Czy ktoś mógłby napisać niedługi tekst do ogłoszeń Emi? Taki raczej wzruszający, w którym będzie pokazane ile w zyciu przeszła ale także pokazujący, że jest bardzo wesołym, pogodnym psem. Będę bardzo wdzięczna :)

Posted

[quote name='mysza 1']Mam prośbę do osób o lekkim piórze. Czy ktoś mógłby napisać niedługi tekst do ogłoszeń Emi? Taki raczej wzruszający, w którym będzie pokazane ile w zyciu przeszła ale także pokazujący, że jest bardzo wesołym, pogodnym psem. Będę bardzo wdzięczna :)[/QUOTE]
Wpadło jako ostatni post to zacytuję, żeby było widoczne.

O jeżach pojęcia nie mam.

Dzięki Ellig :)

Posted

[quote name='lika1771']Cioteczki pytanie moj syn przyniosł małego jeza co robic..................[/QUOTE]
zalezy jak małego
u mnie pod domem rodziców jeże przychodza sobie na wyzerkę i dostają kałwałki surowego mięcha i wcinają ino syczy ;)
podchodza duze i kilak małych ale nie wiem jak małych i jak małego przyniósł Twoj syn

szukałaś może jakiegoś forum jeżowego ?
albo chociaż wątku?
może na dogo w dziale inne zwierzęta bedzie jakiś jeżowy wątek