gusia0106 Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 A pamiętasz ile było? I ile rachunek za weta jak pamiętacie bo mi się nie chce szperać po wątku ;) Quote
Tora&Faro Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 To ja Wam powiem bo czytałam;) 107 karma i wet 100 paliwo 300 Ronja na badania Chyba jakoś tak:evil_lol: Quote
mysza 1 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Nie, paliwa przecież nie liczę, tak się żaliłam;) Karma 107 i badania na razie 81+10 dojazd. Zaliczek nie wpisuj. Quote
mysza 1 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='ronja']Emi była u weta. Wyniki krwi będą jutro. Kupy białawe - problemy z wchłanianiem - na jakim tle jutro wyjdzie z krwi i będziemy decydować co dalej. Na razie ma jeść gotowane 5 razy dziennie w małych porcjach. Skóra straszna i nadal śmierdząca - alergia na pchły lub świerzbowiec - zobaczymy jak trochę się podkarmi i jak pchły znikną, czy jest lepiej. Zresztą stan Emi i tak nie pozwala na wprowadzenie iwermektyny. Osłuchowo serce w miarę ok - mniej więcej 10-letnie. Po zębach Emi ma z 8 lat. Generalnie najmłodsza nie jest. i co dziwne waży 19,85kg, a ja myślałam, że z 8kg waży, bo na tyle wygląda. dostałam leki na odrobaczenie, jutro ją odrobaczę na czczo. koszt dziś to 81zł +10zl paliwo [IMG]http://img580.imageshack.us/img580/9403/86689197.jpg[/IMG][/QUOTE] Tu masz, żebys nie szukała ;) Quote
3 x Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 rozbrajacie mnie swoimi rozliczeniami trzy baby usiadły jedna nie powie ile dostała ale za to inna pamięta ile tamta wydała na paliwo którego ta wogole nei chce wliczac tylko na zasadzie gorzkich zali podala a trzecia ma powpisywac ale nie chce jej się sprawdzać ile boskie jesteście ;) Quote
ronja Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 dzwoniłam do lecznicy, wyniki będą za 3 godziny, bo krew "się robi". Mysza zapomniałam Ci powiedzieć przez tel - prób tarczycowych nie bedzie, bo one same tego nie robią. na tarczycę trzeba wysłać do laboratorium drugą probkę. na razie zobaczmy co wyjdzie z podstawowych badań. Emi szczeka w domu;) nie podoba jej się chyba Quote
Cantadorra Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='3 x']rozbrajacie mnie swoimi rozliczeniami trzy baby usiadły jedna nie powie ile dostała ale za to inna pamięta ile tamta wydała na paliwo którego ta wogole nei chce wliczac tylko na zasadzie gorzkich zali podala a trzecia ma powpisywac ale nie chce jej się sprawdzać ile boskie jesteście ;)[/QUOTE] Dobre :) Podoba mi się :) Quote
Cantadorra Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 No nic, trza zrobic bazarek na tą biduleńkę. Wysylam zdjecia do Beli. Trzymaj się maleńka istotko, jak dobrze, że już będzie tylko lepiej. Quote
Buster Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='3 x']rozbrajacie mnie swoimi rozliczeniami trzy baby usiadły jedna nie powie ile dostała ale za to inna pamięta ile tamta wydała na paliwo którego ta wogole nei chce wliczac tylko na zasadzie gorzkich zali podala a trzecia ma powpisywac ale nie chce jej się sprawdzać ile boskie jesteście ;)[/QUOTE] Podpisuję się pod tym postem moimi dwoma rękami i czterema łapami mojego Bustera :) ważne że serce dla psiaków OGROMNE :) A tak serio to mam nadzieję, że wszystkobędzie ok i wyniki nie będą tragiczne. Mocno zaciskam łapki za psinkę! Quote
Tora&Faro Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='3 x']rozbrajacie mnie swoimi rozliczeniami trzy baby usiadły jedna nie powie ile dostała ale za to inna pamięta ile tamta wydała na paliwo którego ta wogole nei chce wliczac tylko na zasadzie gorzkich zali podala a trzecia ma powpisywac ale nie chce jej się sprawdzać ile boskie jesteście ;)[/QUOTE] No co....przynajmniej wszystko już wiadomo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czekamy na te wyniki.... Quote
Mal Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Zapisuję biedulkę.. Jak szczeka to znaczy, że ma sporo siły mimo tego wygłodzenia ;) Quote
wiolabiszop Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Witam wszystkich ooooooooooo szook po tej kochanej istotce widac do jakiego stopnia niektorzy ludzie maja serce z lodu.Na tą chwilę mogę tylko 5żł jednorazowo.Proszę o przesłanie numeru konta na pw.Trzymaj sie Emi będzie dobrze. Quote
mysza 1 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='3 x']rozbrajacie mnie swoimi rozliczeniami trzy baby usiadły jedna nie powie ile dostała ale za to inna pamięta ile tamta wydała na paliwo którego ta wogole nei chce wliczac tylko na zasadzie gorzkich zali podala a trzecia ma powpisywac ale nie chce jej się sprawdzać ile boskie jesteście ;)[/QUOTE] Śmiej się, śmiej:evil_lol: [quote name='ronja']dzwoniłam do lecznicy, wyniki będą za 3 godziny, bo krew "się robi". Mysza zapomniałam Ci powiedzieć przez tel - prób tarczycowych nie bedzie, bo one same tego nie robią. na tarczycę trzeba wysłać do laboratorium drugą probkę. na razie zobaczmy co wyjdzie z podstawowych badań. Emi szczeka w domu;) nie podoba jej się chyba[/QUOTE] Ok, to czekam, już w nerwach jestem. Numer konta zaraz prześlę, dziękujemy. Quote
mysza 1 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='IVV']pieniadze wyslane :) czekamy na wyniki badan....[/QUOTE] Dzięki :loveu: Quote
gusia0106 Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Pewnie jeszcze żadnych skoro Ronja nie pisze. Spokojnie ;) Najważniejsze, że Emi je ;) Quote
mysza 1 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Marta dzwoniła. Wyniki są zadziwiająco dobre, sunia ma "tylko" silną anemię- nic dziwnego... Dostanie witaminy, spróbujemy podawać parzoną wątróbkę, (czasem powoduje biegunkę) wołowinę, gotowane, bogate jedzenie. Opcja druga to bolesne zastrzyki ale nie będziemy jej męczyć dojazdami i jeszcze takim bólem. Zaczęła jeść normalnie, będzie dobrze ;) P.S. Wyniki nie wskazują na żadną przewlekłą chorobę. Jak niunia się wzmocni, zrobimy kolejne badania. Quote
gusia0106 Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 No i cudnie. Przecież mówiłam, że będzie dobrze :) Ta dam, ta dam! Quote
Tora&Faro Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Niewiarygodne.....ale się cieszę:bigcool: Patrząc na Emi można sobie wyobrazić wszystko, a tu taka niespodzianka:):loveu: Quote
ronja Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Mysza już dobre nowiny przekazała:) prosiłam o wysłanie mi wyników na maila. na razie nie ma. Emi ma tylko zaniżone erytrocyty, reszta ok. wątroba, nerki w normie. będę jej gotować i dawać witaminy i suszoną rybę, która ładnie odbuduje jej sierść. Quote
Recommended Posts