Nutusia Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='mysza 1']Dexafort ale jeszcze sprawdzę, bo to info z wczoraj, dzisiaj całkiem zapomniam zajrzeć na tą kartkę.[/QUOTE] Bardzo dziękuję. Jeśli uda się złapać kićki z Bartyckiej, będę dziś u doktora i od razu spytam. Po ostatniej kąpieli, Łośka znów odzyskała przydomek "łysej śpiewaczki" :( Quote
ronja Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 dziś skończyły się kapsułki oleju z wiesiołka. mam dokupić? bo Emi caly czas dostaje suszoną rybkę, więc omegi ma pod dostatkiem:) sierść na gęstą, miękką i błyszczącą. i pachnącą:) pomału też trzeba mysleć nad karmą dla Emi. ona dostaje 3 razy dziennie po całej dużej miarce - kubeczku i bardzo szybko nam się worek z karmą opróżnił. chyba mogę już zmniejszyć dawkę, bo kości już nie wystają:) Quote
mysza 1 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='ronja']dziś skończyły się kapsułki oleju z wiesiołka. mam dokupić? bo Emi caly czas dostaje suszoną rybkę, więc omegi ma pod dostatkiem:) sierść na gęstą, miękką i błyszczącą. i pachnącą:) pomału też trzeba mysleć nad karmą dla Emi. ona dostaje 3 razy dziennie po całej dużej miarce - kubeczku i bardzo szybko nam się worek z karmą opróżnił. chyba mogę już zmniejszyć dawkę, bo kości już nie wystają:)[/QUOTE] Jeśli tylko potrzebny wiesiołek to pewnie, kup. Sierść Emi ma piękną, widziałam więc działa najwyraźniej ;) Tą samą karmę kupujemy? Quote
ronja Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 ktoś polecał wiesolek na wątku. dr Dembele nic nie mowił, dlatego nie wiem czy potrzebny. boję się sama decydować;) co do karmy - Emi smakuje WSZYSTKO:) z rybką tylko żeby było Quote
mysza 1 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='ronja']ktoś polecał wiesolek na wątku. dr Dembele nic nie mowił, dlatego nie wiem czy potrzebny. boję się sama decydować;) co do karmy - Emi smakuje WSZYSTKO:) z rybką tylko żeby było[/QUOTE] Zatem kup ;) decyduję. dzięki:loveu: Quote
ronja Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='mysza 1']Zatem kup ;) decyduję. dzięki:loveu:[/QUOTE] super:) jutro kupię Quote
Tora&Faro Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Jak potrzebna jest karma dla Emi to wiecie gdzie można taniej kupić:) się polecam:) Quote
mysza 1 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='Tora&Faro']Jak potrzebna jest karma dla Emi to wiecie gdzie można taniej kupić:) się polecam:)[/QUOTE] Już ja wiem jak to taniej wygląda ;) 3,50 ;) Zamówię w necie ;) Myślę tylko czy wziąć tą samą czy Royala zwykłego, nie wiem. Quote
Tora&Faro Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Uważam że 3,50 to bardzo dobra cena;)...grzech nie skorzystać:evil_lol: Poważnie możemy kupić taniej... Quote
mysza 1 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='Tora&Faro']Uważam że 3,50 to bardzo dobra cena;)...grzech nie skorzystać:evil_lol: Poważnie możemy kupić taniej...[/QUOTE] Podasz cenę? Jak możecie sprawdzić jutro to się zastanowię ;) Dzięki Quote
Tora&Faro Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='mysza 1']Podasz cenę? Jak możecie sprawdzić jutro to się zastanowię ;) Dzięki[/QUOTE] Muszę to przemyśleć i jutro pogadamy;) Quote
mysza 1 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='Tora&Faro']Muszę to przemyśleć i jutro pogadamy;)[/QUOTE] I już zaczynasz :evil_lol: Tym razem będę twarda.:eviltong: Quote
Tora&Faro Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='mysza 1']I już zaczynasz :evil_lol: Tym razem będę twarda.:eviltong:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
3 x Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 allegro Emi się jeszcze ruszyło pod koniec :) dziewczyny powiedzcie mi czy wy je jakoś szczególnie reklamowałyscie? bo kwoty powyzej 400 zł uzbierane na allegro cegiełkowym takim normalnym, nei mówie o jakis szeroko zakrojonych akcjach np wykupu konia czy coś podobnego to ponad 400 zł z normalnej aukcji to jest bardzo duzo pieniazków Quote
Tora&Faro Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Ja tylko mailowo...nie wiem jak dziewczyny. Rzeczywiście kwota super:):multi: Quote
mysza 1 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='Tora&Faro']Ja tylko mailowo...nie wiem jak dziewczyny. Rzeczywiście kwota super:):multi:[/QUOTE] I na facebooku miałyśmy my plus kilka innych osób. Quote
Tora&Faro Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='mysza 1']I na facebooku miałyśmy my plus kilka innych osób.[/QUOTE] Faktycznie, zapomniałam o tym...no i w podpisie na dogo;) Quote
Isadora7 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 W nocy albo rano wrzucę dyplom. Aukcja była i u mnie na facebooku Quote
mysza 1 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='Isadora7']W nocy albo rano wrzucę dyplom. Aukcja była i u mnie na facebooku[/QUOTE] Dziękujemy :loveu: Quote
ronja Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 nie dałam rady dziś pojechać do apteki - mój samochód w warsztacie, wracalam autobusem do domu, a apteka pomiędzy przystankami. Bartka już nie chciałam ciągać, gorączkę ma i kiepsko się czuje, a ja jego samochodem nie umiem jeździć... Quote
Tora&Faro Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Jakieś paskudztwo chyba szaleje...u mnie w domu też wszyscy po kolei chorzy... A jak tam Emisia?:) Quote
ronja Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Uwaga:) brzuszek z wtorku 14.09 - jeszcze troszeczkę krostek [IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-09/9d915422.jpg[/IMG] i dziś - ani jednej krostki:multi: (tylko parę strupków w sierści) [IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-09/8485f600.jpg[/IMG] Quote
Tora&Faro Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Kurcze ten lek działa:) teraz chyba trzeba by się było jakoś skontaktować z doktorem i zapytać co dalej.... Quote
ronja Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 teraz tydzień czekamy, tak? będę obserwować PASZTECIAKA;) Quote
Recommended Posts