ronja Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 [quote name='mysza 1']Ja też chcę, ja też :eviltong: Nie poznam Emi:loveu:[/QUOTE] Mysza, Ciebie chyba nie muszę zapraszać;) jesteś permanentnie zaproszona:) zważę Emi we wtorek u weta. nadal karmimy ją 4-5 razy dziennie, porcje są spore, ponad pół kubeczka. Quote
mysza 1 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 [quote name='ronja']Mysza, Ciebie chyba nie muszę zapraszać;) jesteś permanentnie zaproszona:) zważę Emi we wtorek u weta. nadal karmimy ją 4-5 razy dziennie, porcje są spore, ponad pół kubeczka.[/QUOTE] Dzięki :loveu: zobaczymy kiedy mi się uda ;) Quote
3 x Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 [quote name='Tora&Faro']To daj Ciocia bo właśnie zabieram się za taki mix różności...jakieś kosmetyki też tam będą:)[/QUOTE] to zostaw dwa miejsca dla mnie ;) ja postaram się w tyg powiedziec co mam tzn zrobić zdjęcia albo w necie wyszukac ale nie bede obiecywac kiedy bo z dotrzymaniem słowa może mi róznie wyjśc :oops: mysza - allegro się zrobi ale jak bedzie mniej niz 30 stopni w mieszkaniu :shake: Quote
Tora&Faro Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Na pewno wpadnę i to z wielką przyjemnością:) A tymczasem zapraszam na bazarek z najróżniejszymi różnościami przeznaczony dla Emi i Trymera:): [url]http://www.dogomania.pl/threads/188942-Mix-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-bazarek-dla-Emi-i-Trymera-do-18-lipca-godz.-00-00?p=15018091#post15018091[/url] Quote
Tora&Faro Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 [quote name='3 x']to zostaw dwa miejsca dla mnie ;) ja postaram się w tyg powiedziec co mam tzn zrobić zdjęcia albo w necie wyszukac ale nie bede obiecywac kiedy bo z dotrzymaniem słowa może mi róznie wyjśc :oops: mysza - allegro się zrobi ale jak bedzie mniej niz 30 stopni w mieszkaniu :shake:[/QUOTE] Gosia miejsce jest, w razie czego dorzucę rzeczy od Ciebie:) poza tym mam do zrobienia jeszcze ze dwa bazarki więc wszystko się przyda:) Quote
viola005 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 dzieki za te nowe zdjecia, troche optymizmu, gratuluje Wam dziewczyny, ze ja doprowadzilyscie do normalnego wygladu psa, mocno pozdrawiam Quote
3 x Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='Tora&Faro']Gosia miejsce jest, w razie czego dorzucę rzeczy od Ciebie:) poza tym mam do zrobienia jeszcze ze dwa bazarki więc wszystko się przyda:)[/QUOTE] Gosia poszedł mail z fantami - myślę, ze do tego bazarku będa pasowac :) a zwłaszcza do pierwszej pozycji ;) Quote
Tora&Faro Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='3 x']Gosia poszedł mail z fantami - myślę, ze do tego bazarku będa pasowac :) a zwłaszcza do pierwszej pozycji ;)[/QUOTE] Super:) zaraz postaram się dodać:) Quote
mysza 1 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Mam prośbę do wpłacających o sprawdzenie w pierwszym poście, czy wszystkie wpłaty są tam zamieszczone. Jeżeli czegoś brakuje, proszę o sygnał, najlepiej na pw, żeby mi nie umknęło ;) dzięki:loveu: Quote
Mysza2 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 to ja przeproszę Emi i zaproszę na bazarek [url]http://www.dogomania.pl/threads/188983-Filmowo-ksiazkowo-dla-Lisia-zajrzyj-koniecznie-do-24-lipca-do-21.00-ZAPRASZAMY[/url] Quote
mysza 1 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Gusia, czy mogłabyś zmienić we wpłatach ren66 na renee (wpłata 10 zł) Dzięki Dostałaś moje pw nt łysolka? Podobno są problemy. Quote
gusia0106 Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 [quote name='mysza 1']Gusia, czy mogłabyś zmienić we wpłatach ren66 na renee (wpłata 10 zł) Dzięki Dostałaś moje pw nt łysolka? Podobno są problemy.[/QUOTE] Jasne. Jakie problemy? Quote
mysza 1 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='gusia0106']Jasne. Jakie problemy?[/QUOTE] z pw :evil_lol: nie dochodzą. a łysek ma mało czas i czeka go igła. Powiesić się idzie. Quote
gusia0106 Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 [quote name='mysza 1']z pw :evil_lol: nie dochodzą. a łysek ma mało czas i czeka go igła. Powiesić się idzie.[/QUOTE] A który to dokładnie post - bo tam się zmieniają te strony jak w kalejdoskopie... Quote
Tora&Faro Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 A o czym Wy znowu mówicie? co to za łysolek? Quote
gusia0106 Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 [quote name='Tora&Faro']A o czym Wy znowu mówicie? co to za łysolek?[/QUOTE] Przecież Mysza to powinna mieć zakaz poruszania się po dogo i poza domem - zawsze coś wynajdzie :shake: ;) Quote
3 x Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='gusia0106']Przecież Mysza to powinna mieć zakaz poruszania się po dogo i poza domem - zawsze coś wynajdzie :shake: ;)[/QUOTE] ta labke i paxa to nawet na spacerze ludziom zabrała ;) bo przeciez takie cuda nei sa bezdomne z Miskiem i Sabą jak było? na posesję się wdarła zeby tylko Misia Wisienkę zabrać ;) Quote
Mysza2 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Toż to prawdziwa Hetera ta Mysza 1 , dzieci będziemy nią straszyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mysza 1 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Nero- łysy, podobno starszy onek ale jak dla mnie ma bystre spojrzenie. Jest w takiej poczekalni jak Emi była, zanim do schronu psy trafią. W schronisku w Szczecinie go leczyć nie będą, zatem wolontariusze zdecydowali, że jeśli będzie jechał do schronu, zostanie humanitarnie uśpiony przy nich :-( Nie bardzo mogę to przyjąć na spokojnie :( Jest tam też masa innych fajnych psów, szczeniąt, wiele z nich zginie w schronisku, bo Szczecin to nie jest bajka :-( [URL]http://www.dogomania.pl/threads/188242-%C5%81ysolek-szczeniak-%C5%BCywcem-pogrzebany-i-inne-czekaj%C4%85-na-dom-w-Gryfinie-pod-Szczecinem/page14[/URL] A Perełka jaka biedna. Quote
gusia0106 Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 No co....no trzeba go brać.... Tylko znacie jakiś porządny hotel oprócz Ronjowego....? Quote
mysza 1 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='gusia0106']A który to dokładnie post - bo tam się zmieniają te strony jak w kalejdoskopie...[/QUOTE] #5 a potem jakoś ostatnie strony, bo są dzisiejsze fotki ze spaceru. On wygląda lepiej niż na początku czyli jest do wyleczenia... W #4 taki cudny przestraszony szczeniak, który wrócił z adopcji a teraz czeka go schron :( Quote
Recommended Posts