Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mysza 1']Ja też chcę, ja też :eviltong: Nie poznam Emi:loveu:[/QUOTE]
Mysza, Ciebie chyba nie muszę zapraszać;) jesteś permanentnie zaproszona:)
zważę Emi we wtorek u weta. nadal karmimy ją 4-5 razy dziennie, porcje są spore, ponad pół kubeczka.

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ronja']Mysza, Ciebie chyba nie muszę zapraszać;) jesteś permanentnie zaproszona:)
zważę Emi we wtorek u weta. nadal karmimy ją 4-5 razy dziennie, porcje są spore, ponad pół kubeczka.[/QUOTE]
Dzięki :loveu: zobaczymy kiedy mi się uda ;)

Posted

[quote name='Tora&Faro']To daj Ciocia bo właśnie zabieram się za taki mix różności...jakieś kosmetyki też tam będą:)[/QUOTE]

to zostaw dwa miejsca dla mnie ;)
ja postaram się w tyg powiedziec co mam tzn zrobić zdjęcia albo w necie wyszukac

ale nie bede obiecywac kiedy bo z dotrzymaniem słowa może mi róznie wyjśc :oops:

mysza - allegro się zrobi
ale jak bedzie mniej niz 30 stopni w mieszkaniu :shake:

Posted

Na pewno wpadnę i to z wielką przyjemnością:)

A tymczasem zapraszam na bazarek z najróżniejszymi różnościami przeznaczony dla Emi i Trymera:):

[url]http://www.dogomania.pl/threads/188942-Mix-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-bazarek-dla-Emi-i-Trymera-do-18-lipca-godz.-00-00?p=15018091#post15018091[/url]

Posted

[quote name='3 x']to zostaw dwa miejsca dla mnie ;)
ja postaram się w tyg powiedziec co mam tzn zrobić zdjęcia albo w necie wyszukac

ale nie bede obiecywac kiedy bo z dotrzymaniem słowa może mi róznie wyjśc :oops:

mysza - allegro się zrobi
ale jak bedzie mniej niz 30 stopni w mieszkaniu :shake:[/QUOTE]

Gosia miejsce jest, w razie czego dorzucę rzeczy od Ciebie:) poza tym mam do zrobienia jeszcze ze dwa bazarki więc wszystko się przyda:)

Posted

[quote name='Tora&Faro']Gosia miejsce jest, w razie czego dorzucę rzeczy od Ciebie:) poza tym mam do zrobienia jeszcze ze dwa bazarki więc wszystko się przyda:)[/QUOTE]

Gosia poszedł mail z fantami - myślę, ze do tego bazarku będa pasowac :)
a zwłaszcza do pierwszej pozycji ;)

Posted

Mam prośbę do wpłacających o sprawdzenie w pierwszym poście, czy wszystkie wpłaty są tam zamieszczone.
Jeżeli czegoś brakuje, proszę o sygnał, najlepiej na pw, żeby mi nie umknęło ;) dzięki:loveu:

Posted

to ja przeproszę Emi i zaproszę na bazarek [url]http://www.dogomania.pl/threads/188983-Filmowo-ksiazkowo-dla-Lisia-zajrzyj-koniecznie-do-24-lipca-do-21.00-ZAPRASZAMY[/url]

Posted

[quote name='mysza 1']Gusia, czy mogłabyś zmienić we wpłatach ren66 na renee (wpłata 10 zł)
Dzięki
Dostałaś moje pw nt łysolka? Podobno są problemy.[/QUOTE]

Jasne.
Jakie problemy?

Posted

[quote name='mysza 1']z pw :evil_lol: nie dochodzą.
a łysek ma mało czas i czeka go igła. Powiesić się idzie.[/QUOTE]

A który to dokładnie post - bo tam się zmieniają te strony jak w kalejdoskopie...

Posted

[quote name='Tora&Faro']A o czym Wy znowu mówicie? co to za łysolek?[/QUOTE]

Przecież Mysza to powinna mieć zakaz poruszania się po dogo i poza domem - zawsze coś wynajdzie :shake:

;)

Posted

[quote name='gusia0106']Przecież Mysza to powinna mieć zakaz poruszania się po dogo i poza domem - zawsze coś wynajdzie :shake:

;)[/QUOTE]

ta
labke i paxa to nawet na spacerze ludziom zabrała ;)
bo przeciez takie cuda nei sa bezdomne
z Miskiem i Sabą jak było?
na posesję się wdarła zeby tylko Misia Wisienkę zabrać ;)

Posted

Nero- łysy, podobno starszy onek ale jak dla mnie ma bystre spojrzenie. Jest w takiej poczekalni jak Emi była, zanim do schronu psy trafią.
W schronisku w Szczecinie go leczyć nie będą, zatem wolontariusze zdecydowali, że jeśli będzie jechał do schronu, zostanie humanitarnie uśpiony przy nich :-( Nie bardzo mogę to przyjąć na spokojnie :(
Jest tam też masa innych fajnych psów, szczeniąt, wiele z nich zginie w schronisku, bo Szczecin to nie jest bajka :-(
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/188242-%C5%81ysolek-szczeniak-%C5%BCywcem-pogrzebany-i-inne-czekaj%C4%85-na-dom-w-Gryfinie-pod-Szczecinem/page14[/URL]

A Perełka jaka biedna.

Posted

[quote name='gusia0106']A który to dokładnie post - bo tam się zmieniają te strony jak w kalejdoskopie...[/QUOTE]
#5 a potem jakoś ostatnie strony, bo są dzisiejsze fotki ze spaceru. On wygląda lepiej niż na początku czyli jest do wyleczenia...

W #4 taki cudny przestraszony szczeniak, który wrócił z adopcji a teraz czeka go schron :(