mysza 1 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='irenaka']Polecam z całego serca. Wypróbowane na moim Marcepanku. To chyba jedyny produkt Royala, który polecam;). Tylko może uzgodnij to z wetem, jak jeszcze nie masz kompletu badać, może się okazać, że Emi powinna od razu przejść na jakąś dietę weterynaryjną.[/QUOTE] Dzięki, dobrze wiedzieć. Ja mam dobre zdanie o Royalu, Emi je Intestinala weterynaryjnego, jest kaloryczny i łagodzi podrażnienia jelitowe. Zobaczymy jak będzie, bo je go dopiero od wczorajszego wieczoru albo dzisiejszego ranka. Zamówiłam już worek Intestinala za 229 zł, tych saszetek w sklepie nie mieli niestety:shake: Quote
mysza 1 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='magda222']Przelałam 30 zł dla Emi.[/QUOTE] Dziękujemy.:loveu: Quote
mysza 1 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Emi dostała kolejne wpłaty :loveu:: 20- ligia 50- Ludmiła S. Skierniewice 20- viola005 20- agusiazet 50- Karina W. Zgierz (FB) 30- magda222 Quote
Ewa Marta Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 A ja przelałam dzisiaj 50 zł dla Emi od mojego Idolka, który jest już za TM:-( Quote
renee Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 ode mnie tez poszły pieniążki buziaki dla malej :* Quote
viola005 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Serdeczne pozdrowienia dla Emi zdrowiejacej powoli pod dobra opieka od moich suk Fridy i Reginy. I ode mnie. Quote
mysza 1 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Ewa Marta']A ja przelałam dzisiaj 50 zł dla Emi od mojego Idolka, który jest już za TM:-([/QUOTE] Bardzo dziękuję, strasznie mi przykro :( [quote name='renee']ode mnie tez poszły pieniążki buziaki dla malej :*[/QUOTE] Dziękuję Quote
ronja Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Byłam dziś u weta. W związku z tymi wodnistymi kupami Emi miała pól dnia głodówki. Jest na suchym. I tak ma być, póki kupy się nie unormują. Jeżeli w ciągu 3 dni kupy nie polepszą się, trzeba będzie podawać antybiotyk. Te kupy mogą być wynikiem zarobalenia lub skrajengo wygłodzenia. Jelita po prostu nie pracują, wszystko przez nią przelatuje. Dziś po suchym w domu czysto, ale po doświadczeniach wczorajszego dnia, po jedzeniu wychodzi na długo. Quote
Buster Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='ronja']Byłam dziś u weta. W związku z tymi wodnistymi kupami Emi miała pól dnia głodówki. Jest na suchym. I tak ma być, póki kupy się nie unormują. Jeżeli w ciągu 3 dni kupy nie polepszą się, trzeba będzie podawać antybiotyk. Te kupy mogą być wynikiem zarobalenia lub skrajengo wygłodzenia. Jelita po prostu nie pracują, wszystko przez nią przelatuje. Dziś po suchym w domu czysto, ale po doświadczeniach wczorajszego dnia, po jedzeniu wychodzi na długo.[/QUOTE] Emi na litość boską przestań się już wygłupiać z tymi kupami :placz: Królewno mocno trzymamy kciuki! Wierzę, że będzie dobrze! Pod tak troskliwą opieką po prostu musi być! Quote
ronja Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 kupa lepsza, zdecydowanie (choć do ideału jeszcze daleko) - szkoda tylko, że znowu w domu... Quote
Tora&Faro Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 A jak Emi się czuje tak poza tym? ożywiła się trochę czy nadal dużo śpi? Quote
ronja Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 samopoczucie bez zmian, cieszy się do człowieka. śpi w domu, w ogródku węszy za jedzeniem i też kładzie się w cieniu jak pozałatwia swoje sprawy;) . gdy do niej zaglądam po cichutku, zawsze leży na biedronkach. jak mnie zobaczy podchodzi do drzwiczek i na nie skacze. kontaktowa jest. dla mnie najważniejsze, że kupa zaczyna być kupą:multi: Quote
Tora&Faro Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='ronja'] dla mnie najważniejsze, że kupa zaczyna być kupą:multi:[/QUOTE] taka mała rzecz a cieszy:evil_lol: ale faktycznie....to dobry znak:) Quote
ronja Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Tora&Faro']taka mała rzecz a cieszy:evil_lol: ale faktycznie....to dobry znak:)[/QUOTE] wcale nie taka mała;) Quote
Plicha Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Jak tam Emi dziś się czuje? Mam nadzieję że coraz lepiej :) Quote
bela51 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Ja tez kibicuje ONeczce i czekam na wieści ( tylko dobre) . Quote
Ilona.S Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Ależ ona jest chudziutka :-( ludzie są naprawdę okropni, potrafią tylko wykorzystywać:angryy: ale na szczęście są jeszcze tacy ludzie jak Wy, którym nie jest obojętny los zwierząt :kciuki: :calus: ja też poproszę nr konta Quote
Ewa Marta Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Może warto dawać jej przez jakiś czas karmę dla szczeniaczków? To najbardziej odżywcza karma i dla tych zagłodzonych psin znakomita. Jutro w drodze do Ronji przyjeżdża do mnie Tora&Faro po puszki z karmą i podkłady dla Emi, mogłabym dać jej karmę, którą dostałam od mojej bratowej, bo jej sunia nie chce jeść. To niedużo, bo jakieś 2 kg karmy dla maluchów. Quote
Ewanka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Witaj Emi .. zdrowiej dziewczyno, nabieraj sił, długie ciekawe życie przed Tobą :) Quote
agusiazet Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Nie widzę mojej wpłaty na Emi (30 zł), poszła razem z wpłatą na Jaspera i jego doszła! Proszę o sprawdzenie! Quote
Plicha Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Co tu tak cichutko? Co tam u Emi słychać, lepiej się czuje? Mam nadzieję... :) Quote
ronja Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 u Emi bez większych zmian. kupa po suchym lepsza, ale jeszcze nie taka jak trzeba. apetyt wilczy. Ewa, dziękuję za puszki i karmę dla Emi. Quote
Recommended Posts