ewatonieja Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 przystojniak w białej krawatce szuka domku!!! Quote
papryka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Kochana z Balbina to juz na Ty jestesmy:))))))))) hihi z nami chciala do samochodu wsiadac:) Quote
papryka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']wyroznione allegro Blackiego:) [B][URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1106503138[/URL][/B][/QUOTE] Dziekuje bardzo:) Quote
papryka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 doszla kolejna wplata - iwona 5702 20,00, dziekujemy:) Quote
Romka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='papryka']Kochana z Balbina to juz na Ty jestesmy:))))))))) hihi z nami chciala do samochodu wsiadac:)[/QUOTE] Na razie zostaje,a Antośka zna i lubiła z nim spacerować w schronisku.Będzie im razem razniej. Quote
protzlav Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [B][COLOR=red]Szukamy domku, Blacky, szukamy !!![/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]Ludziska, gdzie Blackuś ma ogłoszenia?[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]A papierowe są rozwieszane?[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]Pozdrawiam !!![/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000](D.)[/COLOR][/B] Quote
zeberka4 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 dopiero co wróciłam z wyjazdu, ale jestem u biedaczka,bede go podrzucała Quote
UMilki Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Blacki powitał dziś nowego gościa jak na pana domu przystało. Był uprzejmy i szarmancki, można powiedzieć czarujący. Na spacerze pokazywał kąty, które już sam obleciał. Chłopak spisuje się na medal. Kocha fotel, ale gdy na nim usiadłam nic nie miał przeciwko. Bardzo ładnie się bawi z psami. Amelka dziś niechcący troszkę przygniotła go stopką, ale on tylko się odsunął, by nie narazić się na kolejny taki atak. Nie zawarczał, nie pokazał zębów - jest cudownym psiakiem do domu gdzie są dzieci i inne zwierzęta. Osobiście nie mam z nim żadnych kłopotów. Może jeden... tak jak cała reszta nie lubi być sam. Więc wygrał z nami i mieszka przy domu. Na noc go przypinam, żeby nie poszedł za sarną lub zającem, ale jemu to nie przeszkadza. Najważniejsze, że jest blisko nas i już nie ma płakania w nocy i obgryzania wnętrza kojca. Quote
protzlav Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [B]Super,że Blacky ma już DT !!! Teraz szukać DS należy :) (D.)[/B] Quote
papryka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 W górę chlopaku!!!! Martwi mnie ze nie ma telefonow o niego:/ Quote
papryka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Romka']Na razie zostaje,a Antośka zna i lubiła z nim spacerować w schronisku.Będzie im razem razniej.[/QUOTE] To czyli jutro Antośka poznam:)))))) ps. dziewczyny jesli ktoras potzrebuje DT dla psiakow to nowy hotelik otworzony jest kolo Łowicza - wlascicielke poznalam osobiscie, w razie co sluze fotkami hoteliku i kontaktem do niej:))) jutro ma byc watek zalozony na dogo hoteliku:) babka b. fajna:) Quote
Romka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='papryka']To czyli jutro Antośka poznam:)))))) ps. dziewczyny jesli ktoras potzrebuje DT dla psiakow to nowy hotelik otworzony jest kolo Łowicza - wlascicielke poznalam osobiscie, w razie co sluze fotkami hoteliku i kontaktem do niej:))) jutro ma byc watek zalozony na dogo hoteliku:) babka b. fajna:)[/QUOTE] Czekamy na ogrodzenie boksu Antosia,moze w czwartek przywieziemy go do UMilki.My tez nie mozemy sie już doczekać! Quote
papryka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 aaaa:) MYSLALAM ZE ANTOŚ JUZ TAM JEST:))))))))) to wymyziam Blackiego, Milke i Balbine:)))) zobaczymy jakie postepy wagowe robi Wasza Balbinka:))) Quote
bico Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='papryka']W górę chlopaku!!!! Martwi mnie ze nie ma telefonow o niego:/[/QUOTE] pewnie ludzie myślą, że to już psi dziaduszek....:( Quote
ewatonieja Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [url=http://www.dogomania.pl/threads/188098-Bezdomne-psie-serce-a-la-labrador-zbieramy-na-DT-czyli-potrzebne-deklaracje!!!!][img]http://img822.imageshack.us/img822/3814/sdc12570kopia.jpg[/IMG][/URL] NIE MAM POMYSŁÓW JAKOŚ :( Quote
UMilki Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 We wtorek dowiemy się ile ma w przybliżeniu lat. Na moje oko to z 6. Blaki jest aktywny, lubi się bawić i biegać, ale nie jest przy tym nadpobudliwy. I umie spokojnie leżeć przez dłuższy czas. Quote
protzlav Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [B]Witaj niedzielnie , Blackuś !!! Mam nadzieję,że Twój brzuszek jest pełny i jesteś w miarę zadowolony... tak więc szukamy domku, szukamy ... (D.)[/B] Quote
papryka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [quote name='ewatonieja'][url=http://www.dogomania.pl/threads/188098-Bezdomne-psie-serce-a-la-labrador-zbieramy-na-DT-czyli-potrzebne-deklaracje!!!!][img]http://img822.imageshack.us/img822/3814/sdc12570kopia.jpg[/IMG][/URL] NIE MAM POMYSŁÓW JAKOŚ :([/QUOTE] dziekuje bardzo za banerek:) Quote
madzia_eska Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 hej to moj pierwszy dzien na dogo...to ja znalazlam blackiego i razem z papryka umiescilysmy go w hotelu u milki.nadal szukamy domu dla naszego kochanego pupilka :) Quote
madzia_eska Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 hej to moj pierwszy dzien na dogo.to ja znalazlam blackiego i razem z Patka umiescilysmy go w hotelu u milki :) nadal poszukujemy domu dla naszego pupilka :) Quote
papryka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Witam moja Madzke na dogo w koncu:)))))))) od wt bede malo dostepna na dogo wiec madzka musi przejac piecze nad watkiem Blackiego - Amando ratuj ja w sytuacjach kryzysowych:) w razie co dam Madzi namiary na Ciebie:))) Quote
Temida Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 A pewnie, jestem specjalistką od sytuacji kryzysowych. :) Daj Madzi kontakt do mnie i już my sobie poradzimy. O nic się nie martw. Quote
protzlav Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [B]Witam Blacky poniedziałkowo i pozdrawiam !!! (D.)[/B] Quote
Recommended Posts