Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='papryka']Kochana z Balbina to juz na Ty jestesmy:))))))))) hihi z nami chciala do samochodu wsiadac:)[/QUOTE]

Na razie zostaje,a Antośka zna i lubiła z nim spacerować w schronisku.Będzie im razem razniej.

Posted

[B][COLOR=red]Szukamy domku, Blacky, szukamy !!![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]Ludziska, gdzie Blackuś ma ogłoszenia?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]A papierowe są rozwieszane?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]Pozdrawiam !!![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000](D.)[/COLOR][/B]

Posted

Blacki powitał dziś nowego gościa jak na pana domu przystało. Był uprzejmy i szarmancki, można powiedzieć czarujący. Na spacerze pokazywał kąty, które już sam obleciał. Chłopak spisuje się na medal. Kocha fotel, ale gdy na nim usiadłam nic nie miał przeciwko. Bardzo ładnie się bawi z psami. Amelka dziś niechcący troszkę przygniotła go stopką, ale on tylko się odsunął, by nie narazić się na kolejny taki atak. Nie zawarczał, nie pokazał zębów - jest cudownym psiakiem do domu gdzie są dzieci i inne zwierzęta. Osobiście nie mam z nim żadnych kłopotów. Może jeden... tak jak cała reszta nie lubi być sam. Więc wygrał z nami i mieszka przy domu. Na noc go przypinam, żeby nie poszedł za sarną lub zającem, ale jemu to nie przeszkadza. Najważniejsze, że jest blisko nas i już nie ma płakania w nocy i obgryzania wnętrza kojca.

Posted

[quote name='Romka']Na razie zostaje,a Antośka zna i lubiła z nim spacerować w schronisku.Będzie im razem razniej.[/QUOTE]

To czyli jutro Antośka poznam:)))))) ps. dziewczyny jesli ktoras potzrebuje DT dla psiakow to nowy hotelik otworzony jest kolo Łowicza - wlascicielke poznalam osobiscie, w razie co sluze fotkami hoteliku i kontaktem do niej:))) jutro ma byc watek zalozony na dogo hoteliku:) babka b. fajna:)

Posted

[quote name='papryka']To czyli jutro Antośka poznam:)))))) ps. dziewczyny jesli ktoras potzrebuje DT dla psiakow to nowy hotelik otworzony jest kolo Łowicza - wlascicielke poznalam osobiscie, w razie co sluze fotkami hoteliku i kontaktem do niej:))) jutro ma byc watek zalozony na dogo hoteliku:) babka b. fajna:)[/QUOTE]
Czekamy na ogrodzenie boksu Antosia,moze w czwartek przywieziemy go do UMilki.My tez nie mozemy sie już doczekać!

Posted

[quote name='papryka']W górę chlopaku!!!! Martwi mnie ze nie ma telefonow o niego:/[/QUOTE]

pewnie ludzie myślą, że to już psi dziaduszek....:(

Posted

[url=http://www.dogomania.pl/threads/188098-Bezdomne-psie-serce-a-la-labrador-zbieramy-na-DT-czyli-potrzebne-deklaracje!!!!][img]http://img822.imageshack.us/img822/3814/sdc12570kopia.jpg[/IMG][/URL]
NIE MAM POMYSŁÓW JAKOŚ :(

Posted

We wtorek dowiemy się ile ma w przybliżeniu lat. Na moje oko to z 6.
Blaki jest aktywny, lubi się bawić i biegać, ale nie jest przy tym nadpobudliwy. I umie spokojnie leżeć przez dłuższy czas.

Posted

[quote name='ewatonieja'][url=http://www.dogomania.pl/threads/188098-Bezdomne-psie-serce-a-la-labrador-zbieramy-na-DT-czyli-potrzebne-deklaracje!!!!][img]http://img822.imageshack.us/img822/3814/sdc12570kopia.jpg[/IMG][/URL]
NIE MAM POMYSŁÓW JAKOŚ :([/QUOTE]

dziekuje bardzo za banerek:)

Posted

Witam moja Madzke na dogo w koncu:)))))))) od wt bede malo dostepna na dogo wiec madzka musi przejac piecze nad watkiem Blackiego - Amando ratuj ja w sytuacjach kryzysowych:) w razie co dam Madzi namiary na Ciebie:)))