isschen Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Dzisiaj zaglądam do ciebie Blekusiu kochany:-) Jak mi odpadnie wpłacenie na któregoś z piesków, na które obecnie płacę (tz,. jak któryś z nich znajdzie DS), to zadeklaruję dla Blackiego jakąś kwotę na deklarację stałą. Pozdrawiam:-) Quote
Rajska Babka Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Dobry wieczór. Mam do pisania tylko jedną rękę, bo w drugiej mam czarną psią mordkę do głaskania. Jest to haracz, żeby nie szczekał na konie sąsiadów. Już mnie przetresował. Kiedy nie może inaczej zwrócić na siebie uwagi, to biegnie na podwórko i szczeka. Murowane, że wyjdę zobaczyć co się dzieje. Wtedy ogląda się, widzi, że jestem i biegnie na głaski. Quote
ewatonieja Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 nie tylko ma inteligentne spojrzenie ale i wiele sprytu zyciowego, musi kogos w sobie rozkochac Quote
bakusiowa Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Jak się ma dzisiaj nasz cwaniaczek. Obszczekał koniki z rana? Quote
Rajska Babka Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Leży zmachany pod stołem. Nie mógł sobie darować, że konie jedzą i nie zwracają na niego uwagi. Dopiero kromka razowego chleba podebrana konjowi ukoiła jego ból:multi:. Quote
bakusiowa Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Znaleziony to i suchy chleb smakuje. Mój kilka razy też pałaszował chleb wyrzucony dla ptaków. Jakby nie wyglądał tak dobrze to sąsiedzi mogliby pomysleć, że mu jeść nie daję.:evil_lol: Quote
Rajska Babka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 :evil_lol: Znaleziony? UKRADZIONY! I to jest klucz do sukcesu! I szczęścia - zabrać przeciwnikowi i zjeść. Bo patrząc na Blacka, to rzeczywiście na wszystko wygląda, ale na pewno nie na biedną sierotę, która się żywi kradzionym chlebem. Witaminy tez łyka: wczoraj z rozpędu, żeby nie być gorszy zjadł kawał marchewki w plasterkach - chociaz widać było, że go to brzydzi - ale skoro inni jedzą to on tez. Najlepszy jest kiedy z krzaka pałaszuje porzeczki, a potem się otrząsa, bo kwaśne. Ale czego się nie zrobi, żeby zaistnieć!:diabloti: Quote
anula42 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 prosze podeslijcie mi numer konta to cosik wysupłam dla chlopaka Quote
bakusiowa Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Rajska Babka']:evil_lol: Znaleziony? UKRADZIONY! I to jest klucz do sukcesu! I szczęścia - zabrać przeciwnikowi i zjeść. Bo patrząc na Blacka, to rzeczywiście na wszystko wygląda, ale na pewno nie na biedną sierotę, która się żywi kradzionym chlebem. Witaminy tez łyka: wczoraj z rozpędu, żeby nie być gorszy zjadł kawał marchewki w plasterkach - chociaz widać było, że go to brzydzi - ale skoro inni jedzą to on tez. Najlepszy jest kiedy z krzaka pałaszuje porzeczki, a potem się otrząsa, bo kwaśne. Ale czego się nie zrobi, żeby zaistnieć!:diabloti:[/QUOTE] Bleki to kochane psisko. Powinien mieć kochajacy domek. Trzeba mu zrobić ogłoszenia. Zaraz wezmę się za szukanie jakiegoś bazarku ogłoszeniowego. Rajska Babko wchodź na wątek i jak najczęściej pisz takie cudne wiadomości. Quote
bakusiowa Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='anula42']prosze podeslijcie mi numer konta to cosik wysupłam dla chlopaka[/QUOTE] Bleki bardzo dziękuje cioteczce. Madzia_eska wyśle:lol: Quote
bakusiowa Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Blekusiu kochany, ciotka bakusiowa odwiedza cie wieczorem:lol: Quote
madzia_eska Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Przepraszam wszystkich,że dopiero dziś sie loguje ale tak jak juz wczesniej pisałam mialam problemy zdrowotne ze swoim psiakiem...leczylismy go ale niestety mial dosc powazne powikłania.od dwoch dni widac ewidentna poprawe i wezły wreszcie sie pomniejszyly...ulżyło mi bo byly przypuszczenia ze to może być chłonniak :( Dzięki Bogu juz jest lepiej.... Nadrabiam zaleglości loguje sie na konta i sprawdzam co się dzieje :) Quote
madzia_eska Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Nowe informacje odnośnie finansów poprzedni stan konta 108zł(dt oplacony do 07.08) nowe wpłaty: ewatonieja 30zl bakusiowa 40zl Ronja12 50zl BasiaD 10zl łaczna suma 238zl 238zl-140(dt oplacony do 21.08)=98zl obecny stan konta Robię przelew dla Pani Ewy Quote
madzia_eska Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 chce wyslac MARGOL fotke do ogloszenia chcialam się z Wami skonsultować...może jakies propozycje? :) Quote
ewatonieja Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 niestety Bleki sie nie usmiecha na fotkach :( ale na pewno jest jakas fotka ktora oddaje jego charakter Quote
bakusiowa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Trzeba wybrać najlepsze z tych które są. Quote
madzia_eska Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 dobry wieczór drogie Panie....blackusiu hop hop do góry :) zrobilam dzis przelew dla Pani Ewy(dt oplacony do 28.08 ) stan konta 28zl Quote
bakusiowa Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Dzień dobry. Witam wszystkich przyjaciół Blekusia:lol: Quote
danka4u1 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 [quote name='bakusiowa']Dzień dobry. Witam wszystkich przyjaciół Blekusia:lol:[/QUOTE] Jestem przyjacielem Blekusia, ale jakoś tak milczącym i podczytującym...ale jestem. Quote
bakusiowa Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Dzień dobry. Przypominam naszego ulubieńca. [IMG]http://i52.tinypic.com/2cgobnp.jpg[/IMG] Bleki to chyba jest łakomczuszkiem. Tak mi się wydaje. Może Rajska Babka coś by napisała na ten temat. Prosimy o foteczki:lol: Quote
danka4u1 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 I foteczki i wiadomości przydałyby się o naszym Blekusiu. Pozdrawiam wszystkich, a dla Blekusia wirtualne głaski. Quote
bakusiowa Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='anula42']witam Blekusia-a czy moja wpłata doszła?[/QUOTE] Madzia _eska napisze jak wejdzie na wątek. Magda nie wchodzi za często ponieważ pracuje w Warszawie i późno wraca do domu:lol: Quote
Recommended Posts