Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj zaglądam do ciebie Blekusiu kochany:-) Jak mi odpadnie wpłacenie na któregoś z piesków, na które obecnie płacę (tz,. jak któryś z nich znajdzie DS), to zadeklaruję dla Blackiego jakąś kwotę na deklarację stałą. Pozdrawiam:-)

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobry wieczór. Mam do pisania tylko jedną rękę, bo w drugiej mam czarną psią mordkę do głaskania. Jest to haracz, żeby nie szczekał na konie sąsiadów. Już mnie przetresował. Kiedy nie może inaczej zwrócić na siebie uwagi, to biegnie na podwórko i szczeka. Murowane, że wyjdę zobaczyć co się dzieje. Wtedy ogląda się, widzi, że jestem i biegnie na głaski.

Posted

Znaleziony to i suchy chleb smakuje. Mój kilka razy też pałaszował chleb wyrzucony dla ptaków. Jakby nie wyglądał tak dobrze to sąsiedzi mogliby pomysleć, że mu jeść nie daję.:evil_lol:

Posted

:evil_lol: Znaleziony? UKRADZIONY! I to jest klucz do sukcesu! I szczęścia - zabrać przeciwnikowi i zjeść. Bo patrząc na Blacka, to rzeczywiście na wszystko wygląda, ale na pewno nie na biedną sierotę, która się żywi kradzionym chlebem. Witaminy tez łyka: wczoraj z rozpędu, żeby nie być gorszy zjadł kawał marchewki w plasterkach - chociaz widać było, że go to brzydzi - ale skoro inni jedzą to on tez. Najlepszy jest kiedy z krzaka pałaszuje porzeczki, a potem się otrząsa, bo kwaśne. Ale czego się nie zrobi, żeby zaistnieć!:diabloti:

Posted

[quote name='Rajska Babka']:evil_lol: Znaleziony? UKRADZIONY! I to jest klucz do sukcesu! I szczęścia - zabrać przeciwnikowi i zjeść. Bo patrząc na Blacka, to rzeczywiście na wszystko wygląda, ale na pewno nie na biedną sierotę, która się żywi kradzionym chlebem. Witaminy tez łyka: wczoraj z rozpędu, żeby nie być gorszy zjadł kawał marchewki w plasterkach - chociaz widać było, że go to brzydzi - ale skoro inni jedzą to on tez. Najlepszy jest kiedy z krzaka pałaszuje porzeczki, a potem się otrząsa, bo kwaśne. Ale czego się nie zrobi, żeby zaistnieć!:diabloti:[/QUOTE]
Bleki to kochane psisko. Powinien mieć kochajacy domek. Trzeba mu zrobić ogłoszenia. Zaraz wezmę się za szukanie jakiegoś bazarku ogłoszeniowego. Rajska Babko wchodź na wątek i jak najczęściej pisz takie cudne wiadomości.

Posted

Przepraszam wszystkich,że dopiero dziś sie loguje ale tak jak juz wczesniej pisałam mialam problemy zdrowotne ze swoim psiakiem...leczylismy go ale niestety mial dosc powazne powikłania.od dwoch dni widac ewidentna poprawe i wezły wreszcie sie pomniejszyly...ulżyło mi bo byly przypuszczenia ze to może być chłonniak :(
Dzięki Bogu juz jest lepiej....

Nadrabiam zaleglości loguje sie na konta i sprawdzam co się dzieje :)

Posted

Nowe informacje odnośnie finansów

poprzedni stan konta 108zł(dt oplacony do 07.08)

nowe wpłaty:
ewatonieja 30zl
bakusiowa 40zl
Ronja12 50zl
BasiaD 10zl

łaczna suma 238zl

238zl-140(dt oplacony do 21.08)=98zl obecny stan konta

Robię przelew dla Pani Ewy

Posted

[quote name='bakusiowa']Dzień dobry. Witam wszystkich przyjaciół Blekusia:lol:[/QUOTE]
Jestem przyjacielem Blekusia, ale jakoś tak milczącym i podczytującym...ale jestem.

Posted

Dzień dobry. Przypominam naszego ulubieńca.
[IMG]http://i52.tinypic.com/2cgobnp.jpg[/IMG]
Bleki to chyba jest łakomczuszkiem. Tak mi się wydaje. Może Rajska Babka coś by napisała na ten temat. Prosimy o foteczki:lol:

Posted

[quote name='anula42']witam Blekusia-a czy moja wpłata doszła?[/QUOTE]
Madzia _eska napisze jak wejdzie na wątek. Magda nie wchodzi za często ponieważ pracuje w Warszawie i późno wraca do domu:lol: