Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='papryka']super wiesci!!!!! jestem jak najbardziej za!!!! macie jakis namiar na ta Jagusie??? chodzi mi tel najlepiej[/QUOTE]

Podam tobie , czy komu? na pw numer od AGNIESZKI ( Jagusia) porozmawiacie o szczegółach .

Posted

Ja też jestem na zaproszenie papryki. Niestety, na razie nie mogę nic zadeklarować - mam ten sam problem z moim hotelowanym psem i jeszcze z jednym tymczasem:(
i chyba mi przyjdzie kraść...
Na razie zapisuję wątek. Mogę zrobić Blackiemu kilka ogłoszeń, jeśli potrzeba.

Posted

ja juz całkiem bez kasy :( nie mam jak pomoc :( i tak jak leonarda "i chyba mi przyjdzie kraść..."
ale coś poszukam, popytam, moze sie kilka groszy znajdzie

Posted

Witam, niestety Misia, Fabian, sunia po wypadku, ze zmiażdżoną miednicą, Pain i Lilka skutecznie pozbawiły mnie płynności finansowej. Pomijając już fakt, że nie mam wynagrodzenia.
Piękny pies, ale niestety nie jestem w stanie pomóc kolejnemu :(.

Posted

Papryczko dziękuję za zaproszenie ale w tej chwili nie pomogę, mam pod opieką taką masę psów, że nie wyrabiam. Jak mi się polepszy albo wpadnie dodatkowy grosz, będę o was pamiętać.

Posted

Robię mały bazarek na Blackiego tu: [url]http://www.dogomania.pl/threads/191285-W-budowie-Filmy-ksi%C4%85zki-i-jazz-dla-Blackiego-do-28.08-tanio!?p=15230496#post15230496[/url]
Proszę o info, do kogo pójdą ewentualne wpłaty itp :)