giselle4 Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 wieso napisał(a):witaj Giselko, piekny piesio.....a jaki to mix , bo sie niedoczytalam albo nie umniem czytac..... zyczymy pieknej niedzieli... witaj Wiesiu u nas leje....wiec siedzimy w domku ale musze na działke na chwilke[koty] zycze wspaniałej niedzieli:) Quote
adkaaaaa5 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Azizku co u Ciebie? Od wczorajszego wieczoru nie chcesz wyjść mi z głowy... Moja mamusia w Tobie zakochana, gdybym miała większy domek już byłbyś u mnie...Jesteś cudownym psiakiem, czemu jeszcze nikt cie nie wypatrzył? Quote
giselle4 Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 i w troche w intymnej sytuacji...ale czy to wazne on jest piekny zawsze i juz wisi na tablicy ogloszen Quote
giselle4 Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Aziz,dzisiaj pojechał z panem i 2 syneczkami -12letnim i 8-letnim do domku w gorach:) ale to było tak przyjechali panowie po owczarka bo im odszedł poprzedni i było smutno w domku:( a pani kierownik pokazala im Aziza i juz nie było wybierania owczarka pan powiedział jedno zdanie bierzemy jego,jest cudowny. Dzieci były zachwycone:) Aziz,zycze Ci szczescia w nowym domku mimo ze tez w gorach....ale teraz te gory maja serce:) Quote
wieso Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 co za szczescie, badz szczesliwy Azizku....!!!!!!!!!! Quote
adkaaaaa5 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 A mi on od wczoraj tak po glowie chodzil... a w zasadzie od przedwczoraj, cos w tym było- moze cos przeczuwalam, ze Azizek pojdzie do domku :) Quote
michelle04 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Sorki za offa ale proszę o głosy w Krakvecie na Giselle4 http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=11331 Quote
andzia69 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 mam nadzieję, ze będziecie miec wiesci jak u psiaka? Quote
Recommended Posts