Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

paniMysza napisał(a):
dzisiaj na szkoleniu było 8 grzywaczy!

8 grzywek :-o
Ale Wam zazdroszczę.
Musiały fajnie wyglądać w takiej grupie.
A jak się Panna Frania przyłączy to będzie 4:4 golasy-puszki ;)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iza. napisał(a):
Agilitowe grzywki są Ani Makosz, wszystkie niesamowicie w agi biegają :)
Na youtube sporo filmików z ich udziałem ;)

a to sa te z wro, co je wczoraj spotkałam:)

Posted

8 grzywek wow ale super!:) u nas jesteśmy my i 4 miesięczna dziewczynka, też powderka. no i też będzie śmigać w agility więc nie będziemy sami hihi;) jak i Lailuch dołączy to nawet trójka nas już będzie

Posted

[quote name='paniMysza']potem wstawie jeszcze kilka fotek:)
Czekając na fotki Panny Frani zapytam, czy Frania albo Pan Marcel próbowali stawac na glowie?
Su jak się rozszaleje, albo jest wybitnie zadowolona, staje na głowie.
Wczoraj ją wykąpałam i uczesałam grzywę

chwila stawania na głowie i fryzura zrobiła się zupełnie inna :evil_lol:

France poczochranie się na razie nie grozi :lol: ale widok psiaka, który wkręca głowe w podłoże jest prześmieszny.

Posted

[quote name='Jaga.']ale się uśmiałam :) oczywiście moje tańczą na głowie bredgensa zwłaszcza jak im zrobię kitkiaaa, czyli one tak mają :lol:

Posted

te foty su wyglądaja jak foty po aresztowaniu:D rewelacja!:) szczególnie ta druga:)

marcelek był moim małym b-boyem, wywijał koziołki na podłodze i na łózku. ale to co wyprawia franka jest po prostu niesamowite. ostatnio stała na głowie bez trzymanki!:) a krecenie młynków na czuprynce to mam kilkanaście razy dziennie:):):):)

Posted

aha czyli ja meczysz fotami he he:-D

moj jak stwierdzi ze nie chce fot albo ze juz dosc to zaczyna uciekac:diabloti: a mnie sie go gonic nie chce wiec wymiekam:evil_lol:

Posted

teraz moje dziewczynki sa wymeczone spacerkiem. taka piekna pogoda, ze mimo migreny poszlismy sobie na godzinke na łake, do lasu i nad rzeczkę (wszytsko rzut beretem od naszego bloku). ale fajnie, że juz słoneczko!:)

Posted

Super że słoneczko, a gdzie foty ze spacerku?

Kolcio tez juz śmiga na agility po pomyślnym zdaniu egzaminu PT
od maja zaczynamy tez agility z Tobiaszkiem niech sie porusza troszkę a jak Kay pomyslnie skończy PT to może tez posmiga zobaczymy

Fotki opalajacej sie ksieżniczki przesłodkie