Jump to content
Dogomania

Nikita ruda[04.09.2009-10.04.2021] i Ashi biała witają !!!

Recommended Posts

Posted

Jeszcze nie przedstawiałam reszty swojej gromady-Koszatniczki:
Spryciarz,Piorun,Błysk i Dzikus :D

W domku:

Karmienie:

I cała reszta :

Mój ukochany ślepaczek Spryciarz:

Posted

I zbliżenie:

A tu nasz sprowadzony dzisiaj tymczasowicz:

Kolejny podrzutek nasz,jak na razie u mnie na tymczasie od kilku godzin.Został znaleziony w Policach na ul:Bohaterów Westerplatte między ogródkami przydomowymi.Złapany w karton i dwie godziny przetrzymywany w nim na słońcu,potem dowieziony do nas i wytrząśnięty z kartonu do klatki,ponieważ i pan przywożący i nasza koleżanka z Tozu strasznie się go bały.W klatce w siedzibie wariował jak głupi,co mnie w ogóle nie zdziwiło,bo w siedzibie mnóstwo kotów,zabrałam go do domu i teraz cały stres w spokoju odsypia.Jak się trochę oswoi to będziemy go oglądać.Będziemy rozwieszać ogłoszenia o znalezieniu szczurka w okolicach znalezienia oraz na internecie,jeżeli nie zgłosi się właściciel to szczurek będzie do adopcji :smile:
Kontakt w sprawie szczurka:Ada:502-350-461

Posted

Nasza upierdliwa sąsiadka astka-śliczna,ale strasznie namolna i niestety mało delikatna,w niektórych momentach widać,że Nikitę tak mocno łapie,że się ruda wkurza.A jej właściciel to cymbał,że tak delikatnie powiem,bo gdy pierwszy raz się spotkały,to Niki nie chciała się z nią bawić,w sumie dwie suki,groźnie to wyglądało a gościu stał i się przyglądał.Tu na filmie widać,że pisak poszedł z nami aż do szkoły po dzieci,potem musiałam go odprowadzić pod dom,na szczęście klienta ojciec wyszedł psa szukać,jak synek wrócił bez psa i poszedł sobie jak gdyby nigdy nic na siłownię,ludzie niektórzy to bezmózgowce.

[video=youtube;rO4zl2_uWLo]http://www.youtube.com/watch?v=rO4zl2_uWLo[/video]

[video=youtube;U7dx7C4I-tk]http://www.youtube.com/watch?v=U7dx7C4I-tk[/video]

Posted

Koszatniczki słodkie, astka faktycznie śliczna. O jej właścicielu nie będę nic pisała...
A szczurek to pan czy pani? ;)

PS.
Nikita ma wrażliwe tylne łapki, jak astka ją łapała to się wściekała :D

Posted

YxNinaxY napisał(a):
Koszatniczki słodkie, astka faktycznie śliczna. O jej właścicielu nie będę nic pisała...
A szczurek to pan czy pani? ;)

PS.
Nikita ma wrażliwe tylne łapki, jak astka ją łapała to się wściekała :D

Szczurek to chyba on,jak na razie siedzi w kącie klatki i odsypia stresy,nie ruszam go jeszcze,bo nie wiem czy nie ugryzie,a szczura jeszcze w domu nie miałam,jak go przenosiłam do klatki to w rękawicy.

Nikita nie jest wrażliwa,ta sunia naprawdę mocno ją łapała za te nogi,ale nigdzie indziej :p

Posted

phase napisał(a):
niestety niektórzy ludzie to stołki. -.-
A koszatniczki są super, moja koleżanka ma dwie. :) To zdjęcie jest naajlepsze !! :) http://images37.fotosik.pl/782/d8d3c8e34dd499bemed.jpg
Szczurek też piękny, mam słabość do szczurowatych.Oby był grzeczny i szybko znalazł domek. ;)

To zdjęcie wygrało konkurs fotograficzny na forum koszatniczkowym :)

Szczurek ma już swój temat na dogo:

http://www.dogomania.pl/threads/206806-Szczurek-bia%C5%82o-czarny-znaleziony-w-Policach!!!

• 2 weeks later...
Posted

dawno nie odwiedzalam Nikitki z wiadomych przyczyn:(:(:(:(:( slicznie spi Nikitus sliczna jest...............a koszatniczki............to tez jakby szczury nie moge z tego zdjecia na ktorym je karmisz z reki.......:):) gr.........az mnie ciary przechodza:)

• 2 weeks later...
Posted

Trochę galerię zaniedbałyśmy,więc dziś udało mi się wyrwać z domku samej i z dzisiejszego spacerku zdjęcia wklejam.
Nasza codzienna trasa spacerowa,już ładnie zielono się robi,no i śmieci nie widać,bo sprzątanie świata ostatnio było :)

I w końcu w pełni wiosenne zdjęcia :) biegnę:

A tu krówka się pasie ;)

Posted

[quote name='agaga21']piękne miejsca na spacerki :)

Przyznaję bez bicia,że piękne,a najlepsze,że 100 metrów od domu,tylko dlaczego te komary muszą tak ciąć :angryy: dlatego zwialiśmy na polankę:cool3:

I dalej się pasie:

Buszująca w trawie :p