Jump to content
Dogomania

Nikita ruda[04.09.2009-10.04.2021] i Ashi biała witają !!!

Recommended Posts

Posted

Nie doszła,bo by już w niej latała :)Mam nadzieję,że do 3 kwietnia dojdzie,bo mamy zamiar wspólnie na marsz iść,więc trzeba się wyszykować :D

Posted

Tyle z nami łazi i biega po lasach,że mam nadzieję,że ładnie się rozwinęła,a że jeszcze podtuczyć ostatnio mi się ją udało to już w ogóle super.Fajnie Marta,że do nas wpadłaś w końcu,będziesz mogła rudą poznać 3 kwietnia na marszu,bo musi tam być ruda przecież :)

Posted

No coś w tym stylu,ale nie wiadomo,suczka jest do adopcji-zainteresowana:eviltong:???
Najlepsze jest to,że matką jest spanielka ruda:crazyeye:
Sunia urodzona 17 listopada i już została dwukrotnie porzucona przez właścicieli:-(

Posted

o ja to powinnam ta sunie wziasc bo sie urodziłąm 16 listopada to bysmy razem mialy urodzinki:)biedna malutka:( ja poki co mieszkam w domu rodzinnym i nie mam mowy ze mama wezmie druga biede:( poza tym ja chce teraz boksera:) i koniecznie dobermana

Posted

Ja jak bym miała domek to bym miała ze trzy boksery,dwa dogi,dobermana i jeszcze może z mniejszych buldożki francuskie i angielskie :)

Posted

A oto kolejna relacja ze spacerku Nikity(w nowej obróżce specjalnie dla agaga21),Rity i Figi:

Nikita za Ritą,Rita za Figą,oj przydałby się ktoś na przyczepkę :D:D:D

Z serii pieszczoch:

Posted

dominikabankert napisał(a):
sliczna ta obróżka moja tez ma rozowa-dziewczynkowa:)

Mnie też się podoba,ale mąż się wstydzi z nią wychodzić w takim różu,obiecałam mu,że dokupię mu jakieś moro,by obciachu nie było :D

ps.Dominika a ja jestem urodzona 13 listopada-obie skorpioniki :D:D:D

Posted

dominikabankert napisał(a):
no widzisz Tatankas to dlatego tak Cie polubiłam:loveu: my skorpiony musimy trzymac sie razem;) naprawde ja uwielbiam suczki w rozowych obrozkach musze z moja wyzelka tez sobie taka galeryjke sprawic;)

Koniecznie zakładaj galerię i podaj linka :)