tatankas Posted November 29, 2015 Author Posted November 29, 2015 Na naszym prywatnym pomoście : Roksanka :) Amelka :) Wpadło się do wody :) Roland ,choć go nie widać :P Zabawy w wodzie Kariny z wujkiem Rafałem :) Quote
tatankas Posted November 29, 2015 Author Posted November 29, 2015 I pływanko,nawet ja się załapałam na zdjęcie,to ta pierwsza od lewej ;) Startujemy za kijaszkiem :) Nikita umie i super pływa,czego nie można powiedzieć o Rambusiu :) I znowu walka o kija: Quote
tatankas Posted November 29, 2015 Author Posted November 29, 2015 I start do wody :) I płyniemy za pańciem,no bo jak on może tak sam ;) 1 Quote
tatankas Posted November 29, 2015 Author Posted November 29, 2015 I pływanko z Kariną: I pływanie Amelki z wujkiem: Quote
andegawenka Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Jak rybki w w wodzie. A u mnie cala rodzina z wyjatkiem syna idzie na dno jak kamien :( Kara lubila wode ale tylko przy brzegu.:) 1 Quote
Martika&Aischa Posted May 29, 2017 Posted May 29, 2017 zapiszę sobie wątek cudnej ogoniastej dziewczyny :) 1 Quote
tatankas Posted October 24, 2018 Author Posted October 24, 2018 Wiecznie czasu brak,fb przejął prawie wszystko,a na pewno dodawanie zdjęć,bo dużo łatwiej tam cosik wrzucić,niż tutaj.Trzy lata minęły,odkąd wstawiałam ostatnie zdjęcia.Od tamtej pory wiele się zmieniło-Nikitka to już seniorka-5 września skończyła 9 latek,a w naszym domku pojawiła się druga bokserka,od 4 miesięcy z nami,za dwa dni będzie obchodzić półrocznicę i z tej okazji zrobiłam filmik ze zdjęć i w ten sposób w końcu i na dogo małą przedstawiam :) Z hodowli:Ecru Infinity a w domu po prostu Ashi(czyt.Aszi-z japońskiego Łapa) Quote
andegawenka Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 My już się znamy z FB. Jestem fanką Nikity, ale bialaske też lubię. Zresztą bokserów nie da się nie lubić. W mądrych domach to są niesamowicie przyjazne i towarzyskie psy. Wieczne szczeniaki :) 1 Quote
elik Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Dotarłam i ja, wielki miłośnik bokserów, do tego wątku ale on już nie jest aktualizowany pięknymi fotkami :( Wielka szkoda :( Dobrze jest choć popatrzeć na te piękne, mądre, oddane człowiekowi wspaniałe psy. Gdy byłam piękna i młoda dostałam od męża na 25 urodziny 6 tygodniowego szczeniaczka boksera. Żył z nami 13 pięknych lat. Był wspaniałym opiekunem dzieci, nawet obcych, a dla mnie był super bodyguardem. Wystarczyło, że popatrzył na intruza i nieco uniósł górne fafle :) Nikt nie odważył się podejść, czy choćby podnieść głosu. Tego ostatniego nie znosił. Zawsze reagował gulgotem. Uwielbiał weekendowe wyjazdy, pływanie jachtem. Wspaniale balastował i nikt go tego nie uczył. Sam wpadł na to, że tak trzeba. Odszedł, gdyż jego serduszko nie chciało już w nim współpracować :( Była niesamowita więź i porozumienie między nami. Kochan go i tęsknie do dzisiaj, choć odszedł kilkadziesiąt lat temu. 1 Quote
andegawenka Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 Dnia 3.02.2020 o 09:49, elik napisał: Dotarłam i ja, wielki miłośnik bokserów, do tego wątku ale on już nie jest aktualizowany pięknymi fotkami :( Wielka szkoda :( Dobrze jest choć popatrzeć na te piękne, mądre, oddane człowiekowi wspaniałe psy. Gdy byłam piękna i młoda dostałam od męża na 25 urodziny 6 tygodniowego szczeniaczka boksera. Żył z nami 13 pięknych lat. Był wspaniałym opiekunem dzieci, nawet obcych, a dla mnie był super bodyguardem. Wystarczyło, że popatrzył na intruza i nieco uniósł górne fafle :) Nikt nie odważył się podejść, czy choćby podnieść głosu. Tego ostatniego nie znosił. Zawsze reagował gulgotem. Uwielbiał weekendowe wyjazdy, pływanie jachtem. Wspaniale balastował i nikt go tego nie uczył. Sam wpadł na to, że tak trzeba. Odszedł, gdyż jego serduszko nie chciało już w nim współpracować :( Była niesamowita więź i porozumienie między nami. Kochan go i tęsknie do dzisiaj, choć odszedł kilkadziesiąt lat temu. Moja kręciła pupą do każdego. Też miała 13 lat gdy rak mi ją zabrał. 1 Quote
elik Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 45 minut temu, andegawenka napisał: Moja kręciła pupą do każdego. Też miała 13 lat gdy rak mi ją zabrał. Emir też był bardzo przyjazny do ludzi, pod warunkiem, że wg niego, nie stanowili zagrożenia dla mojego bezpieczeństwa. Wspaniałe psy! Quote
andegawenka Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 4 minuty temu, elik napisał: Emir też był bardzo przyjazny do ludzi, pod warunkiem, że wg niego, nie stanowili zagrożenia dla mojego bezpieczeństwa. Wspaniałe psy! To prawda, wierne i wspaniałe. :) Quote
elik Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 12 godzin temu, andegawenka napisał: To prawda, wierne i wspaniałe. :) I piękne :) Quote
tatankas Posted February 5, 2020 Author Posted February 5, 2020 Kurczaczku dawno zdjęć nie wstawiałam,ale czego się nie robi dla fanek :) To może parę zdjęć z wakacji,by tą zimę rozjaśnić :) Marianowo-lipiec 2019 Quote
tatankas Posted February 5, 2020 Author Posted February 5, 2020 i na razie starczy,bo tu pół nocy spędzę ;) Quote
elik Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Tatankasiu kochany, dzięki ogromne za wspaniałe zdjęcia kochanych boksiów. Emir też uwielbiał wodę. Wyławianie z wody różnych przedmiotów, głównie z dna, to była jego ulubiona zabawa. Super macie miejsce do takich psich zabaw w wodzie Zazdraczczam tych wspaniałych przeżyć. 1 Quote
Nadziejka Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 Dnia 5.02.2020 o 19:04, tatankas napisał: i na razie starczy,bo tu pół nocy spędzę ;) 1 Quote
elik Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 Kochane szczęśliwe boksiowe mordeczki Wrzuć to od czasu do czasu jakąś fotkę :) 1 Quote
tatankas Posted June 2, 2020 Author Posted June 2, 2020 Tak znów się ociągałam z wrzuceniem zdjęć,no ale czasu wiecznie brak,na wywołanie jednak zawsze zareaguję i już coś na poprawę humoru,ostatnio były zabawy w wodzie,teraz Ashi z siostrzyczką w błocie :P Tak świętowały swoją 18-miesięcznicę ;) 1 Quote
tatankas Posted June 2, 2020 Author Posted June 2, 2020 A tu kolejne spotkanie,tym razem 3 białe siostrzyczki,jedna ruda koleżanka,siostrzyczka starsza naszej białej czyli Nikita i starszy braciszek w wieku Nikity siostrzyczki naszej białej :) I też nie obyło się bez kąpieli błotnych,Nikita oczywiście na czele ;) Quote
Recommended Posts