Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy za wpłaty :loveu:

10zł - daśka
15zł - AresekSE
10zł - Ewa Gałązka
90zł - kmurdz
10zł - Jolanta08

8 poleciało 300zł za luty

Kajusiu przepraszam, że wpadam tylko z rozliczeniem, ale od niedawna pracuję na 2 etaty i na nic nie mam czasu... :-(

Trzymaj się malutka! :lol:

Posted

ARDNAS napisał(a):
A ja zrobiłam przelew 22.02.2011 z konta ING. Czy doszły???? To był jeden przelew 20 zł z opisem ARDNAS i mąż ARDNAS za luty 2011

ARDNAS Twoja wpłata też jest na koncie ;) Przepraszam, musiałam przeoczyć :oops:

Posted

Wybaczcie moje opóźnienie w płatnościach, ale miałam urwanie głowy wokół pseudohodowli i właściwie z wyjątkiem tego pseudo wszystkie wątki leżały u mnie odłogiem ..
Właśnie nadrobiłam wpłaty za styczeń i luty, dorzuciłam od razu za marzec i kwiecień.
Tym samym niestety kończy się okres mojej deklaracji dla Kaji, jako, że deklarowałam wpłacać 15pln przez pół roku (do kwietnia).
Liczę na to, że dziewczynka niebawem znajdzie swój własny kąt na ziemi.

Posted

Wpłaty na Kaję:

20zł - P. Krysia z Poznania
20zł - koziczka85
5zł - Bjuta
5zł - Ajula
10zł - salibinka
30zł - _Goldenek2
10zł - gabek
60zł - ilon_n
40zł - Ingrid44
10zł - Ewa Gałązka
10zł - Jolanta08

Dziękujemy!!! :loveu::loveu::loveu:

9 poleciało 300zł za hotelik...

Bjutko jeśli będą potrzebne jakieś dodatkowe pieniążki to krzycz żebym posłała ;)

Posted

Jak Kaja się tak będzie rządzić to kto wie... Ostatnio pogoniła malamuta :crazyeye: Malamut najpierw był niezmiernie zdziwiony, że jakaś mrówka na niego startuje, ale potem dał w długą! Pewnie pomyślał, że to ostra babka musi być jak tak daje czadu!! :evil_lol:

Posted

Kajusia nie da sobie w kasze dmuchac . Nieustraszona kobitka , jak jej sie amant nie podoba to niech przegania.:evil_lol: A ze dziala z zaskoczenia to i malamut woli z nia nie zadzierac:cool3::lol::cool3: Podobasz mi sie Kajusiu :loveu: