Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pati_zabrze napisał(a):
AresekSE wszystko w porządku, Twoja wpłata dotarła, tylko ja jakoś nie mogłam przysiąść do uzupełnienia finansów. Zaraz wszystko uaktualnię ;)

pati: dzieki, pare razy juz mi sie zdarzylo wplacic na zlego odbiorce wiec teraz sprawdzam :lol: chociaz jak ja patrzylem u siebie to wygladalo ze chyba dobrze wplacilem:evil_lol: no i okazuje sie ze dobrze skoro doszlo :evil_lol:

Posted

ogonek2 napisał(a):
pati: troszkę mi głupio że ja znowu w tej sprawie :oops: ale nie mogę odczytać konta ( wyświetla mi się nr skayp ) pomocy.....

Wkleję tutaj może będzie ok ;)

44 1050 1588 1000 0022 8535 7626

Posted

Wieści to żaden problem - dzwonię tam raz na tydzień. Ze zdjęciami to niestety gorzej, ale ciągle jeszcze nie wstawiłam filmu z ostatnich odwiedzin.
Kaja aklimatyzuje się bardzo dobrze. Już wszystko wie "o co chodzi", z kim wchodzić w sojusze a kogo można ustawiać. Do człowieka jest bardzo dobrze nastawiona - na każde zawołanie przychodzi, ale nie jest z tych, co to się same pchają na kolana. Wybrała sobie leżanko i pilnuje tego swojego dobytku. Żaden psiak nie może przejść obok, żeby nie poczuć jaj zębów na kostkach... To jest jedyna konfliktowa rzecz w życiu Kaji - upilnować leżanko. Psich przyjaźni żadnych nie nawiązała ale jest w o niebo lepszej formie psychicznej. Smutek odszedł w cień.

Posted

Kajusi to chyba właśnie zostało z pilnowania na działce... Ona kiedy poczuje, że coś jest jej to nikomu nie pozwoli się zbliżyć - tak w schronisku traktowała najpierw przedsionek przed łazienka, a potem ogródek ;)

Guest Elżbieta481
Posted

Kajusia dziś poszło za grudzień.
E/W

Posted

Panie z Przebieczan wysyłają raz na jakiś czas zdjęcia Topika do Moniki z Katowic a ona wstawia je na wątku psa :) - jest ich nawet sporo, więc może można hotelik poprosić, żeby robił tak też z Kają :)?

(czy moja grudniowa deklaracja dotarła?)

Pozdrawiam serdecznie

Posted

Monika wkleja zdjęcia które robiłyśmy jadąc tam z Kają. Dziewczyny miej więcej raz na miesiąc dwa, robią fotki komórką i wysyłają. To nie jest dogomaniacki hotelik - tylko całkiem normalny, który uprosiliśmy o super zniżkę, one od razu odrzuciły możliwość logowania się na wątku itd. Wiadomo było, że fotki są po naszej stronie. A może mogłabyś tam podjechać? :oops: To jest tak blisko Krakowa... :roll: