elkate Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Wysłałam za luty na małego swoja deklarację . Quote
ostatniaszansa Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Wspaniale, dziękujemy elkate. Wpłynęła wpłata od milka74 - 20 zl i figa33 - 5zł. Ewa Quote
viola005 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 :lol:dziewczyny, Filuterny Sledzik lub Sledzacy Filutek, byle nie Cichodajka!:lol: aj uz na pewno nie Jebadlo:lol: moja deklaracja stala za luty wyjdzie w tych dniach, serdecznie pozdrawiam Quote
ostatniaszansa Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Śledzik - Filutek :) Donka nazywa go Śledzikiem. Wiele psów z Boguszyc nie ma imion :( Pięknie dziękujemy za potwierdzenie deklaracji . Serdecznie pozdrawiamy . W imieniu os Ewa Quote
ostatniaszansa Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 po godzinnych paściach , dwóch rozmowach z konsultantem bankowym zmarnowaniu 3 kodów POSZEDŁ przelew za hotelik Śledzika ufff. O nie idziemy do banku i zmieniamy ten skomplikowany i czasochlonnych system. Viola005 - potwierdzam wpływ Twojej deklaracji . Ewa Quote
Donka5 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 ostatniaszansa napisał(a):Śledzik - Filutek :) Donka nazywa go Śledzikiem. Wiele psów z Boguszyc nie ma imion :( Pięknie dziękujemy za potwierdzenie deklaracji . Serdecznie pozdrawiamy . W imieniu os Ewa To smutne -tak mi się wydaje,bo imię przyczynia się,że każdy jest indywidualnością.Wiem,wiem że ogromna ilośc psów, itd. :-( Quote
_Goldenek2 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Ale nasz pies ma imię - Śledzik. Bardzo oryginalne imię.... :):):) Quote
ostatniaszansa Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Donka, brakuje nam pomysłów na imiona prosimy o propozycje , Was wszystkich Haśki ; dwa samce i dwie samice -rodzeńsstwo mają już nadane imiona, wpajamy opiekunom, Smutna oneczka Vega też ale jej dzieci ( byki niespelna 3 letnie ) od początku imion nie miały :( czas im nadać. Mamy korkowe tablice chcemy na nich zamieścić zdjęcia z imiona psiaków aby opiekunowie sobie je przyswoili. Donka, a jak tam Pan Śledziński, robi postepy i już kocha swoja opiekunkę ? :) Goldenek2 - dziękujemy. Ewa Quote
Donka5 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Wysłałam nowe zdjęcia Śledzika.Na adres mailowy -na ten co wcześniej. Śledzik (jak ,to będzie widać na zdjęciach ) na spacery chodzi z przyjaciółką Viki. Działa Ona na Niego SUPER.Zachowuje sie przy Niej jak szczeniak:-)-zobaczyć ,to -bezcenne:-). Bawi się ,robią gonitwy,zaczepiają się na wzajem.Istne szaleństwo. Czuje się przy niej bezpiecznie i wręcz beztrosko.Viki jest podobnej wielkości co Śledzik-wysokość- chyba trochę jest do niego podobna,bo również nie przepada za dużymi psami -boi się ich ,a ze Śledzikiem ,to i owszem-działa na Niego b.pozytywnie:-).Myśle,że fajnie jakby Śledzik znalazł dom z niewielkim psem-niedominującym .Śledzik w stosunku do obcych ludzi w dalszym ciagu jest nieufny,a wrecz się boi i ze strachu probuje ugryść,ratuje sie ucieczką. Chodzenie na smyczy juz ok. Pozwolił mi się wyczesać:-) Może nie ma jeszcze takiego efektu,bo sama sierść w sobie jest b.brudna.Czekam na koniec zimy wtedy przeprowadzimy kąpiel. Quote
Donka5 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 ostatniaszansa napisał(a):Donka, brakuje nam pomysłów na imiona prosimy o propozycje , Was wszystkich Haśki ; dwa samce i dwie samice -rodzeńsstwo mają już nadane imiona, wpajamy opiekunom, Smutna oneczka Vega też ale jej dzieci ( byki niespelna 3 letnie ) od początku imion nie miały :( czas im nadać. Mamy korkowe tablice chcemy na nich zamieścić zdjęcia z imiona psiaków aby opiekunowie sobie je przyswoili. Donka, a jak tam Pan Śledziński, robi postepy i już kocha swoja opiekunkę ? :) Goldenek2 - dziękujemy. Ewa Nad imionami chetnie pomyśle:-)-to bardzo przyjemna sprawa. Quote
Awit Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 No smycz, czesanie....:-o niewiarygodne:-) Quote
Nevada Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Śledzikowe "fiki miki" z piękną, młodą panną Viki :lol: Quote
Nevada Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 i co Wy na to :lol: Śledzik: nie wiedziałem, że tak można :crazyeye:, życie jest piękne :multi::iloveyou::Cool!: Quote
Onaa Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Ale super :). Śledzik jaki szczęśliwy i rozbrykany :). Quote
ostatniaszansa Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 No nieeee, jaki rozbrykany Sledzik ! :):):) I ten blysk w oku.... super /Agnieszka Quote
milka74 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Śledziński na spacerze z "laską" :-D:-D:-D Quote
ostatniaszansa Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 oglądam, oglądam i nie mogę uwierzyć NIGDY nie widzialam aby Śledzik bawił się z jakimkolwiek psem czy to samiec czy sunia :crazyeye: nawet na spacerach na polu. To się nazywa mieć rękę, Donka ukłony i :loveu: A jak będzie wykapany, wyczesany to i Gucio mu pozazdrości :lol: Zajrzę na konto , podliczę wpłaty, opłatę hoteliku za 14.01.-14.02.2011 ( zapłacone ) i wysyłam do Dogo07. Ewa Quote
Awit Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 No niewiarygodne, ten dzikus bawiący się...:-) Quote
ostatniaszansa Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 A co ! Boguszyckie cudo :) Bardzo sie cieszę , że to on pojechał do Donki. Ja pokażę te zdjęcia pracownikom to im oczy na szypulki wyjdą ze zdziwienia Quote
Onaa Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Czyli niedługo będzie można już szukać domku prawda :) ? Quote
milka74 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Cioteczki zapraszam na bazar innego psiaka min. pod moją opieką http://www.dogomania.pl/threads/202490-ONKA-BITA-G%C5%81ODZONA-zbieram-na-godne-psie-%C5%BCycie.Ciuchy-buty-i-CO%C5%9A-do-03.03 Quote
aduska1212 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 ależ on fajniuśki! miło na niego popatrzeć! :) wysłałam właśnie swoją skromna wpłatę za luty, oczywiście w tytule przelewu nie wpisałam miesiąca,przepraszam, że dopiero teraz, ale odpoczywałam w domku z dala od dogo. Quote
Recommended Posts