Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:lol:dziewczyny, Filuterny Sledzik lub Sledzacy Filutek, byle nie Cichodajka!:lol: aj uz na pewno nie Jebadlo:lol:

moja deklaracja stala za luty wyjdzie w tych dniach, serdecznie pozdrawiam

Posted

po godzinnych paściach , dwóch rozmowach z konsultantem bankowym zmarnowaniu 3 kodów POSZEDŁ przelew za hotelik Śledzika ufff. O nie idziemy do banku i zmieniamy ten skomplikowany i czasochlonnych system. Viola005 - potwierdzam wpływ Twojej deklaracji . Ewa

Posted

ostatniaszansa napisał(a):
Śledzik - Filutek :) Donka nazywa go Śledzikiem. Wiele psów z Boguszyc nie ma imion :(
Pięknie dziękujemy za potwierdzenie deklaracji . Serdecznie pozdrawiamy . W imieniu os Ewa

To smutne -tak mi się wydaje,bo imię przyczynia się,że każdy jest indywidualnością.Wiem,wiem że ogromna ilośc psów, itd. :-(

Posted

Donka, brakuje nam pomysłów na imiona prosimy o propozycje , Was wszystkich Haśki ; dwa samce i dwie samice -rodzeńsstwo mają już nadane imiona, wpajamy opiekunom, Smutna oneczka Vega też ale jej dzieci ( byki niespelna 3 letnie ) od początku imion nie miały :( czas im nadać. Mamy korkowe tablice chcemy na nich zamieścić zdjęcia z imiona psiaków aby opiekunowie sobie je przyswoili. Donka, a jak tam Pan Śledziński, robi postepy i już kocha swoja opiekunkę ? :) Goldenek2 - dziękujemy. Ewa

Posted

Wysłałam nowe zdjęcia Śledzika.Na adres mailowy -na ten co wcześniej. Śledzik (jak ,to będzie widać na zdjęciach ) na spacery chodzi z przyjaciółką Viki. Działa Ona na Niego SUPER.Zachowuje sie przy Niej jak szczeniak:-)-zobaczyć ,to -bezcenne:-). Bawi się ,robią gonitwy,zaczepiają się na wzajem.Istne szaleństwo. Czuje się przy niej bezpiecznie i wręcz beztrosko.Viki jest podobnej wielkości co Śledzik-wysokość- chyba trochę jest do niego podobna,bo również nie przepada za dużymi psami -boi się ich ,a ze Śledzikiem ,to i owszem-działa na Niego b.pozytywnie:-).Myśle,że fajnie jakby Śledzik znalazł dom z niewielkim psem-niedominującym .Śledzik w stosunku do obcych ludzi w dalszym ciagu jest nieufny,a wrecz się boi i ze strachu probuje ugryść,ratuje sie ucieczką. Chodzenie na smyczy juz ok. Pozwolił mi się wyczesać:-) Może nie ma jeszcze takiego efektu,bo sama sierść w sobie jest b.brudna.Czekam na koniec zimy wtedy przeprowadzimy kąpiel.

Posted

ostatniaszansa napisał(a):
Donka, brakuje nam pomysłów na imiona prosimy o propozycje , Was wszystkich Haśki ; dwa samce i dwie samice -rodzeńsstwo mają już nadane imiona, wpajamy opiekunom, Smutna oneczka Vega też ale jej dzieci ( byki niespelna 3 letnie ) od początku imion nie miały :( czas im nadać. Mamy korkowe tablice chcemy na nich zamieścić zdjęcia z imiona psiaków aby opiekunowie sobie je przyswoili. Donka, a jak tam Pan Śledziński, robi postepy i już kocha swoja opiekunkę ? :) Goldenek2 - dziękujemy. Ewa

Nad imionami chetnie pomyśle:-)-to bardzo przyjemna sprawa.

Posted

oglądam, oglądam i nie mogę uwierzyć NIGDY nie widzialam aby Śledzik bawił się z jakimkolwiek psem czy to samiec czy sunia :crazyeye: nawet na spacerach na polu. To się nazywa mieć rękę, Donka ukłony i :loveu: A jak będzie wykapany, wyczesany to i Gucio mu pozazdrości :lol: Zajrzę na konto , podliczę wpłaty, opłatę hoteliku za 14.01.-14.02.2011 ( zapłacone ) i wysyłam do Dogo07. Ewa

Posted

ależ on fajniuśki! miło na niego popatrzeć! :)
wysłałam właśnie swoją skromna wpłatę za luty, oczywiście w tytule przelewu nie wpisałam miesiąca,przepraszam, że dopiero teraz, ale odpoczywałam w domku z dala od dogo.