djazzpora Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Właśnie wróciłam do domu, weterynarze w nd zamknięci w okolicy, nie wiem co robić. Mój mały pies najadł się pod moją nieobecność 3 opakowań słodyczy dla psów, takich czekoladek i jednego batonika dla psa. Chodzi z rozdętym brzuchem. Nie wiem, czy zrobić mu dietę przez pare dni, czy mam zrobić coś teraz. Może mu się coś stać? Poprostu sam otworzył sobie szafkę. Odrobaczenie ponowne[tabletki] miał miesiąc temu. :( Quote
ewtos Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Znaczy zrobił sobie z nudów imprezę:lol: . Możesz podać espumisan i obserwować. Myslę ,że sam sobie zrobi jutro głodówkę , wystarczy jeden dzień , jeśli nie będzie biegunki i pies będzie pogodny, aktywny to ok. Wszystko zależy od jego zachowania jak coś Cię zaniepokoi to wet. Quote
Martens Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Od słodyczy pies nie dostanie robaków. Najlepiej przegłodzić go trochę, dopóki trawienie nie wróci do normy. Quote
Recommended Posts