BUDRYSEK Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 przydałby sie jakis preparat witaminowy dla struszków, dla Szczerbusia też ale koszta przerastają nas wszystkich :( myślałam,że uda coś się odłożyć a tu okazało się,że słomy do schronu nie kupią na zimę więc trza ją załatwić, nie mogłąbym spać spokojnie wiedząc,że psiaki marzną w budach :( Quote
elu Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='BUDRYSEK']przydałby sie jakis preparat witaminowy dla struszków, dla Szczerbusia też ale koszta przerastają nas wszystkich :( myślałam,że uda coś się odłożyć a tu okazało się,że słomy do schronu nie kupią na zimę więc trza ją załatwić, nie mogłąbym spać spokojnie wiedząc,że psiaki marzną w budach :([/QUOTE] Kurcze...przydalby się jakiś znajomy co ma nadmiar słomy :( Quote
piołun Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 W zeszłej zimy też był problem ze słomą, próbowałam prosić rolników i nic - oni wyczuwają kasę i chcą zarobić, ale może ktoś pomoże, miejmy nadzieję Quote
paulinken Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Dostałam od mamy 20 zł "dla pieska", prześlę dla Orzeszka. Quote
kameralna Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 A maleńko Orzeszek nadal bez domu :shake: a pomyśleć, że jest tylu samotnych ludzi, którzy chcieliby i mogliby zyskać czworonożnego przyjaciela :roll: Oby dotarli do Orzeszka i innych tęskniących za domem psiaków. Quote
BUDRYSEK Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Orzeszek dostał od paulinken 30 zł i od beatyczl 30 zł :) bardzo dziękujemy :) Quote
paulinken Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='BUDRYSEK']Orzeszek dostał od paulinken 30 zł i od beatyczl 30 zł :) bardzo dziękujemy :) Cioteczko, kup mu te leki :) Quote
beataczl Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 paulinken napisał(a):Cioteczko, kup mu te leki :) i niech Orzeszek sie ze Szczerbusiem podzieli...;) mam kilka fantow na bazarek, czy ktoras Ciocia potrafi zrobic?... bo ja jeszcze nie , niestety Quote
BUDRYSEK Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 beataczl napisał(a):i niech Orzeszek sie ze Szczerbusiem podzieli...;) mam kilka fantow na bazarek, czy ktoras Ciocia potrafi zrobic?... bo ja jeszcze nie , niestety kupimy leki :) moge zrobic bazarek...dzięki :) Quote
beataczl Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 BUDRYSEK napisał(a):kupimy leki :) moge zrobic bazarek...dzięki :) to maila poprosze tu czy na PW jutro obfoce i wysle wieczorkiem zeby chlopaki jeszcze na leki uzbierali :smile: Quote
BUDRYSEK Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 [quote name='beataczl']to maila poprosze tu czy na PW jutro obfoce i wysle wieczorkiem zeby chlopaki jeszcze na leki uzbierali :smile: super :) mój @ [email protected] Quote
beataczl Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='BUDRYSEK']super :) mój @ [email protected] wyslalam fotki na mini bazarek Quote
paulinken Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Przelałam dla Orzeszka 20 zł od mojej mamy. Ile już ma? Quote
basia0607 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Biedaczysko, starośc w schronisku JEST OKROPNA !!! Quote
kameralna Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Kilku staruszkom udało się znaleźć domy. Pomóżmy Orzeszkowi, nie zostawiajmy go samego! Quote
Recommended Posts