BUDRYSEK Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Starość nie radość...tu strzyka...tu łamie... a krew wciąż gorąca i serce bije mocno na spotkanie z Tobą!!!! Dziadziuś Orzeszek, psi staruszek... Jego pan umarł a zona nie chciała się nim zajmować :( Początki katarakty, sztywność kończyć nie ma szans na adopcję. Spokojny, czeka na każdy spacer, na każdy kontakt z człowiekiem, nie wdaje się w konflikty z innymi pieskami, z pokorą przyjmuje swój wiek. Czy ma szansę na miłość, swój własny domek...? Pomóz mu uwierzyć... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
piołun Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Dziadek Orzeszek znalazł się w schronisku ponieważ umarł mu właściciel a jego żona nie chciała się psem zajmować i oddała go do schroniska. Po 2 tygodniach wróciła i zabrała Orzeszka, ale minęło kilka dni i oddała go ponownie, więcej się nie pojawiła w schronisku. Quote
BUDRYSEK Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Orzeszku wierzę,ze gdzieś ktos na ciebie czeka! Quote
zuzlikowa Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 BUDRYSEK napisał(a):nikt nie zagląda ? :( Zajrzałam, ale niewiele to da jak dwie, trzy osoby bedą tylko zaglądać... Budrysku...wstaw pieknego Orzeszka na wątek staruszków...wiem,że siekowa(chyba nie przekreciłam nicku...jeśli tak-Sorry) taki wątek zakładała...może tam ktoś zauważy pięknego i nie kłopotliwego psiaka...a może jest też ogólny wątek kundelkowy?...warto to śliczne coś wstawić i tam... Jak można oddać starego pieska do schronu?...jak można,taką przylepkę kochaną wyrzucić?...:shake: Quote
zuzlikowa Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 A jak wygląda sytuacja ze zbiorczym watkiem Żywieckim?...jest?...aktualizowany?...tyle ślicznych i potrzebujących pomocy psiaków macie...aż tyle!!! Quote
BUDRYSEK Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 [quote name='zuzlikowa']A jak wygląda sytuacja ze zbiorczym watkiem Żywieckim?...jest?...aktualizowany?...tyle ślicznych i potrzebujących pomocy psiaków macie...aż tyle!!![/QUOTE] AgaCo aktualizuje psiaki ale one pojawiaja sie w zawrotnym tempie :( Quote
beataczl Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 i ja odwiedze Orzeszka ... widze na watku Asterki ,ze poprosilyscie o ogloszenia dla niego paulinken? A na watku staruszkow juz jest?, nie trafilam na taki na dogo jeszcze....:oops: jaki z Orzeszka fajny piesek...bardzo go szkoda... Quote
BUDRYSEK Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='beataczl']i ja odwiedze Orzeszka ... widze na watku Asterki ,ze poprosilyscie o ogloszenia dla niego paulinken? A na watku staruszkow juz jest?, nie trafilam na taki na dogo jeszcze....:oops: jaki z Orzeszka fajny piesek...bardzo go szkoda... prosiłam o ogłoszenia wszystkich którzy maja czas :) paulinken i tak juz duzo dla nas zrobiła :) na watek staruszków jeszcze nie dotarłam .... ale poprawie sie ;) Quote
paulinken Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 No przecież zrobię Orzeszkowi ogłoszenia, no :razz: Opis, kontakt i zdjęcia proszę. Śliczny jest :) Quote
beataczl Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 a jak zdjecie mozna wstawic w avatar? czy ktos mnie poinstruuje tak najprosciej :oops:- Orzeszka chcialabym taam umiescic....:smile: Quote
paulinken Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Pod skrzynką odbiorczą masz "Edytuj avatar", wchodzisz i klikasz " Wrzuć Obrazek ze Swojego Komputera". Quote
BUDRYSEK Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='paulinken']No przecież zrobię Orzeszkowi ogłoszenia, no :razz: Opis, kontakt i zdjęcia proszę. Śliczny jest :) :):):) dzięki :) opis moze byc z 1 posta namiary na mnie 607 488 598 [email protected] Quote
BUDRYSEK Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 moga byc fotki z 1 postu, mam nadzieje ze nasza cioteczka nie obrazi sie za to ? ;) Quote
piołun Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 cioteczka ma problem z internetem i nie może nic wkleić, zdjęcia są również na klubpiolun.pl, ale mogę wysłać bezpośrednio na skrzynkę jeśli trzeba, na piołunie w dziale fotogr - ostatnie zdjęcie bardzo ładne proponuję, cioteczka to mama Hipcio, więc proszę pościnać mą puszystą podobiznę, czyli hipciowatość tak można wykorzystać me zdjęcia i mą twarz i postać też i tekst też i wszystko co chcecie, aby tylko Orzeszek znalazł dom, bo to naprawdę piękny spokojny psiak mieszka z Rudą, półtoraroczną sunią, energiczną Orzech umie zakładać szelki, jest bezproblemowy i nieroszczeniowy jego sąsiadką jest nasza ukochana Aster Quote
piołun Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 to właśnie to foto, Orzeszek jest piękny, prawda? i mądry! Quote
mercy Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='piołun']to właśnie to foto, Orzeszek jest piękny, prawda? i mądry![/QUOTE] no pewnie ze jest boski :) Quote
piołun Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Orzeszek, Orzech, Orzeszuś, Orzeniek, Orzecho, Orzechech!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts