Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

... moim zdaniem ojcem tego sukcesu jest Rodzinkowo ... na ich barkach spoczywa obecna opieka, efekty której już widać ...

chociaż o sukcesie będzie można mówić tak naprawdę jak Ramzes wyjdzie na prostą ... więc cały czas kciukale zaciśnięte ....:)
/a my tylko wpieramy Ramzesa w jego potrzebach ..,.. zresztą tak jak to robimy od wielu miesięcy... /

Posted

kama210 napisał(a):
... moim zdaniem ojcem tego sukcesu jest Rodzinkowo ... na ich barkach spoczywa obecna opieka, efekty której już widać ...

chociaż o sukcesie będzie można mówić tak naprawdę jak Ramzes wyjdzie na prostą ... więc cały czas kciukale zaciśnięte ....:)
/a my tylko wpieramy Ramzesa w jego potrzebach ..,.. zresztą tak jak to robimy od wielu miesięcy... /

a Matka sukcesu jest i Aimez bo walczyla o psiaka jak dzika:)

Posted

Widziałam wczoraj Ramzesa i aż wstyd się przyznać, ale dopiero po chwili uświadomiłam sobie, że to on :oops: Zmiana faktycznie jest widoczna, żebra już mu tak nie wystają :) Kochany z niego psiak, mam siniaka na nodze, bo walnął mnie ogonem, ciesząc się na widok szczeniaków ;)

Posted

U Ramzia wszystko ok......:)
W dalszym jednak ciagu wydala glisty...... jutro nastepna porcja leku na odrobaczanie.....przy okazji takie niespodzianki dostana wszystkie psiaki......

Posted

koosiek napisał(a):
widziałam wczoraj ramzesa i aż wstyd się przyznać, ale dopiero po chwili uświadomiłam sobie, że to on :oops: Zmiana faktycznie jest widoczna, żebra już mu tak nie wystają :) kochany z niego psiak, mam siniaka na nodze, bo walnął mnie ogonem, ciesząc się na widok szczeniaków ;)

wczoraj????????????

Posted

anita_happy napisał(a):
yumanji - nie chce kłótni na wątku...
idz moze allegro pooglądaj i pooglądaj aparaty

Anita daj spokój już...po co to.... cieszmy się tym co jest....a nie tym że ktoś przytacza przysłowia..... jak nie chcesz kłótni na wątku to nie podtrzymuj już tej polemiki bo sie wszystkim znudziła...naprawde... Yuma dużo zrobiła i pomogła Ramziowi....jest jej na bank przykro że nie zrobiła tych badań...każdy wie że miałaś racje że trzeba go badać....ale ona sama do tego doszła wiec nie ma co sie babrać w wyrzutach.... takie moje skromne zdanie:)

Posted

koosiek napisał(a):
Widziałam wczoraj Ramzesa i aż wstyd się przyznać, ale dopiero po chwili uświadomiłam sobie, że to on :oops: Zmiana faktycznie jest widoczna, żebra już mu tak nie wystają :) Kochany z niego psiak, mam siniaka na nodze, bo walnął mnie ogonem, ciesząc się na widok szczeniaków ;)

Mam nadzieję że siniak już nie boli. Ramzesowi brakuje trochę delikatności i chętnie by się z kimś zaprzyjaźnił. Pixie i Dixie przypominały mu chyba chyba koteczki bo podobnie zachowywał się u weterynarza.
Ramzes został dzisiaj ponownie odrobaczony. Apetytu nie ma już tak wilczego, zaczyna rozglądać się za urozmaicaniem jedzenia. W domu jest tylko gościem, ledwo wejdzie już chce wychodzić. Najchętniej chodziłby z nami wszędzie - taka dusza towarzyska. Nie jest zainteresowany zaprzyjaźnieniem się z pieskami, nie szuka ich towarzystwa. Wspólne działanie jest tylko wtedy jak coś dzieje się za terytorium posesji. Ramzesowi zależy bardzo na kontaktach z człowiekiem, sam przychodzi i domaga się pieszczot. Nawet szczotkowanie już mu nie przeszkadza. W poniedziałek kupa do analizy, ważenie, diagnoza i już tylko lepiej.

Posted

anita_happy napisał(a):
ale jesteśta ......... tajemica cy co
Żadna tajemnica Rodzinkowo robiło lustrację miejsca gdzie na DT miały być przywiezione małe szczeniaczki Pixsie i Dixie od koosiek. Ot i cała tajemnica.

Posted

ja też podrzuce - GRUBASKA...
a dzis z Szydłowca przyjechał do Waszafki Yedi :)))))))

zarzygał Kamili punciaka
ale w mojej Cytrynie jechał jak gość - już wiedział, ze stolyca niedaleko:)))

takie to cudaki produkuje szydłowiecka ulica
JAKOŚ TAK zalatywuje mi HAIDI BIALASKĄ

nos