perdusia1 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Amiczku nie znikaj z pierwszej strony niech cię oglądają. Quote
kajkoowa Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Amik, zaniedbałam Twoje ogłoszenia. Zapisuję sobie wielkimi literami na tablicy, że trzeba cię wziąć na sesję! Quote
edzia.71 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Kaja10014 napisał(a):Amik, zaniedbałam Twoje ogłoszenia. Zapisuję sobie wielkimi literami na tablicy, że trzeba cię wziąć na sesję! Amiczku Oliwka robi Ci dzisiaj ogłoszenia. Quote
kajkoowa Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Wolontariuszka Oliwia zrealizowała dziś Amiczkowi cały pakiet ogłoszeń, 60 stron na 2 miesiące! Dziękujemy! Quote
Romka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Kaja10014 napisał(a):Wolontariuszka Oliwia zrealizowała dziś Amiczkowi cały pakiet ogłoszeń, 60 stron na 2 miesiące! Dziękujemy! O,kurde...ale jazda...OLIWKA DZIĘKUJĘ BARDZO!SUPER! Quote
Romka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Amik,Pianka i Rudzik szaleli wczoraj w schronisku...było pokazywanie brzuszka i przytulanie i włażenie na głowę jak głaskało się innego psa...mnóstwo radości dla wszystkich...wolontariuszy też... Quote
sylwiaso Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 I co by było bez tych naszych wolontariuszy?:placz::placz: Quote
kajkoowa Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Stare, brzydkie i przepalone zdjęcia Amika. Quote
Romka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Dowiedziałam się dziś od p.Marka,ze wczoraj do domu poszedł także Amik,będzie mieszkał w Zielkowicach...mam nadzieję piesku,że będziesz tam szczęśliwy.Sprawdzimy czy ludzie dbają o ciebie... Quote
kajkoowa Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Amik powodzenia! Oby to był dobry dom. Quote
Romka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Kaja10014 napisał(a):Amik powodzenia! Oby to był dobry dom. Kaju,jak pisze Anette na wątku Wezyra,trzeba być dobrej myśli,sprawdzimy to... Quote
edzia.71 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Romka napisał(a):Dowiedziałam się dziś od p.Marka,ze wczoraj do domu poszedł także Amik,będzie mieszkał w Zielkowicach...mam nadzieję piesku,że będziesz tam szczęśliwy.Sprawdzimy czy ludzie dbają o ciebie... Amoku powodzenia. Sprawdzimy w jakich warunkach mieszkasz. Romciu podaj mi na PW adres. Podjadę tam dzisiaj:mad: Quote
Romka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 edzia.71 napisał(a):Amoku powodzenia. Sprawdzimy w jakich warunkach mieszkasz. Romciu podaj mi na PW adres. Podjadę tam dzisiaj:mad: Muszę zadzwonić do schroniska,wtedy podam... Quote
Romka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Pojechałyśmy do Amika i choć nie widać tego tak dobrze na zdjęciach(tradycyjnie nie wszystkie zdjęcia ładują mi się)to Amik ma naprawdę dobry dom.Jest nadal takim samym radosnym psiakiem jak w schronisku,ma duży kojec,budę,dobre jedzonko,miskę z wodą i zainteresowanie swojej rodziny.Ucieszył się bardzo na nasz widok i szalał po podwórku.Ma psich kolegów oraz koleżankę papugę.Domek dobry,widać,że kochają naszego psiaka.Przypomniałyśmy o zakropleniu Amika i o odrobczeniu.Wizyta bardzo przyjemna. Kojec jest z widokiem na podwórko,także Amik nigdy nie jest sam,kojec pod dużym orzechem włoskim. Quote
Recommended Posts