Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wpadam do Was z ogłoszeniami parafialnymi;)

uno- wiadomośc niezbyt miła- Dagonet ma w lewym stawie dysplazje...,
duo- wykastrowałam se psa;)

i jak będa jakies spotkanka to błagam o info:)

pozdrawiam wszystkich serdecznie.

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aśka-od-dagona']Wpadam do Was z ogłoszeniami parafialnymi;)

uno- wiadomośc niezbyt miła- Dagonet ma w lewym stawie dysplazje...,
duo- wykastrowałam se psa;)

i jak będa jakies spotkanka to błagam o info:)

pozdrawiam wszystkich serdecznie.[/quote]
Asiu, żyjesz! :multi: :multi: :multi: :buzi:

Posted

Taaa...żyje to za dużo powiedziane, dogorywam jest bardziej na miejscu;)

Foty będą jak sie zmobilizuje:P

A, żeby mnie udusić to trzeba sie ze mna spotkac:]
i to nieprawda ze nie odbieram kom, bo odbieram:>

Posted

Aska, wydzwaniałam kiedyś:cool3:, później dałam na luz, nie ważne...
Mobilizuj się i dawaj foteczki Dagona, bo już zapomnieliśmy wszyscy jak on wygląda:evil_lol:

Posted

Numer ciagle ten sam- 661-595-430,

Foty postaram się wrzucić niedługo;)

Na razie w staw nie ingerujemy operacyjnie i miejmy nadzieje że nie trzeba będzie...
A kastrowany był dziś, więc nowych wrażen na razie-brak.

Posted

Aska kupe latkow:) sie nie widzialysmy :kiss_2: prosze Dagoneta wycalowac bardzo mocno :*

a tak na prawde to nie wierzylam ze sie odezwalas myslalam ze znow ciotki kcialy Cie bic :P

Posted

Gnojstwo wycałowane;)

Mówie Wam, przerąbane teraz- zdejmuje sobie kołnierz i tym samym musimy ciągle pilnować żeby nie wylizywał szwów...

Justyna- ja to się teraz będe bała pojawić na jakims spotkaniu;)

Klaudia- a Tobie co się z ilością postów stało?

Posted

[quote name='Klaudia :-)']Asia a próbowałaś zamiast kołnierza założyć mu koszulke?[/QUOTE]

Koszulkę w okolicach tego szwu to chyba ciężko jest założyć :evil_lol: - chyba raczej gacie wchodziłyby tu w grę ;) .

Posted

Polecam gacie z grubych rajstop. Niestety mój na tyle interesował się szwami, że gacie nosił non stop, a dodatkowo kołnierz, gdy zostawał sam w domu.
[SIZE=1]Coś Ty psu zrobiła, kobieto niedobra? :evil_lol:[/SIZE]

Posted

[quote name='aśka-od-dagona']
Mówie Wam, przerąbane teraz- zdejmuje sobie kołnierz i tym samym musimy ciągle pilnować żeby nie wylizywał szwów...

Justyna- ja to się teraz będe bała pojawić na jakims spotkaniu;)
[/quote]
Mój poprzedni boksiu, to kołnierz sobie tak "wyprofilował":cool3:, że nie sprawiało mu zadnego problemu wylizywanie łapki w kołnierzu:cool3: też musiałam stosować dodatkowe zabezpieczenia.

Asia nic sie nie bój, nie bedziemy bić:evil_lol: Fajnie bedzie się spotkać po tak długiej przerwie:multi:
[quote name='simbik']Koszulkę w okolicach tego szwu to chyba ciężko jest założyć :evil_lol: - chyba raczej gacie wchodziłyby tu w grę ;) .[/quote]
:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:, przepraszam, wyobraziłam sobie Dagona w tym stroju:diabloti:

Posted

[B][I]oo Asia:loveu:[/I][/B]

[quote name='aśka-od-dagona']uno- wiadomośc niezbyt miła- Dagonet ma w lewym stawie dysplazje...,
[/quote[B][I]] Ehh wspolczuje:shake:Trzymam kciuki, że obejdzie się bez operacji i innych niemilych zeczy [/I][/B]

• 1 month later...
Posted

czesc :) ja juz dzis zyczenia skladam
[B][FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=red]A że czas juz świąteczny i pełen zdumy pragnę złożyć świąteczne życzenia by wszystko się nam rozplatało, węzły, konflikty, powikłania. Oby wszystkie trudne sprawy porozkręcały się jak supełki własne ambijce i urazy zaczęły śmieszyć jak kukiełki. Niech święta maja nastrój radosny pełen serdeczności a szczęścia nieprzerwanego potoku życze w nadchodzącym nowym roku[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]