aśka-od-dagona Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Wpadam do Was z ogłoszeniami parafialnymi;) uno- wiadomośc niezbyt miła- Dagonet ma w lewym stawie dysplazje..., duo- wykastrowałam se psa;) i jak będa jakies spotkanka to błagam o info:) pozdrawiam wszystkich serdecznie. Quote
Imbirka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ja tą babe wkońcu kiedyś udusze:cool3::evil_lol::mad:, Ciekawa jestem jakie info, jak sie komórki nie odbiera:mad::mad::mad::mad::mad::cool3: Quote
gochgoch Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [FONT=System]Asiula! Kiedy fotki będą??!!! :mad:[/FONT] Quote
bellatriks Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='aśka-od-dagona']Wpadam do Was z ogłoszeniami parafialnymi;) uno- wiadomośc niezbyt miła- Dagonet ma w lewym stawie dysplazje..., duo- wykastrowałam se psa;) i jak będa jakies spotkanka to błagam o info:) pozdrawiam wszystkich serdecznie.[/quote] Asiu, żyjesz! :multi: :multi: :multi: :buzi: Quote
aśka-od-dagona Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Taaa...żyje to za dużo powiedziane, dogorywam jest bardziej na miejscu;) Foty będą jak sie zmobilizuje:P A, żeby mnie udusić to trzeba sie ze mna spotkac:] i to nieprawda ze nie odbieram kom, bo odbieram:> Quote
bellatriks Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 No to zmobilizuj sie koniecznie:cool3: a BTW. masz caly czas ten sam numer? Quote
Imbirka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Aska, wydzwaniałam kiedyś:cool3:, później dałam na luz, nie ważne... Mobilizuj się i dawaj foteczki Dagona, bo już zapomnieliśmy wszyscy jak on wygląda:evil_lol: Quote
olekg89 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Łał Asia na dogo! I poważną ma tą dysplazje? Zmienił sie choć troszke po kastracji? Quote
aśka-od-dagona Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Numer ciagle ten sam- 661-595-430, Foty postaram się wrzucić niedługo;) Na razie w staw nie ingerujemy operacyjnie i miejmy nadzieje że nie trzeba będzie... A kastrowany był dziś, więc nowych wrażen na razie-brak. Quote
Dobermania Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ładny psiaczek:) Nie ma to jak czarnuszki:loveu: Quote
e.v.a Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 czesc Asia:multi: ucaluj czarnuszka ode mnie i Tigierki zeby szybko wracal do formy :loveu: Quote
teqquila Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Aska kupe latkow:) sie nie widzialysmy :kiss_2: prosze Dagoneta wycalowac bardzo mocno :* a tak na prawde to nie wierzylam ze sie odezwalas myslalam ze znow ciotki kcialy Cie bic :P Quote
Klaudia :-) Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 o Asia pojawiła się na forum,witamy ponowie:-) Quote
aśka-od-dagona Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Gnojstwo wycałowane;) Mówie Wam, przerąbane teraz- zdejmuje sobie kołnierz i tym samym musimy ciągle pilnować żeby nie wylizywał szwów... Justyna- ja to się teraz będe bała pojawić na jakims spotkaniu;) Klaudia- a Tobie co się z ilością postów stało? Quote
Klaudia :-) Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Asia a próbowałaś zamiast kołnierza założyć mu koszulke? Quote
simbik Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Klaudia :-)']Asia a próbowałaś zamiast kołnierza założyć mu koszulke?[/QUOTE] Koszulkę w okolicach tego szwu to chyba ciężko jest założyć :evil_lol: - chyba raczej gacie wchodziłyby tu w grę ;) . Quote
Tośka_m Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Polecam gacie z grubych rajstop. Niestety mój na tyle interesował się szwami, że gacie nosił non stop, a dodatkowo kołnierz, gdy zostawał sam w domu. [SIZE=1]Coś Ty psu zrobiła, kobieto niedobra? :evil_lol:[/SIZE] Quote
Imbirka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='aśka-od-dagona'] Mówie Wam, przerąbane teraz- zdejmuje sobie kołnierz i tym samym musimy ciągle pilnować żeby nie wylizywał szwów... Justyna- ja to się teraz będe bała pojawić na jakims spotkaniu;) [/quote] Mój poprzedni boksiu, to kołnierz sobie tak "wyprofilował":cool3:, że nie sprawiało mu zadnego problemu wylizywanie łapki w kołnierzu:cool3: też musiałam stosować dodatkowe zabezpieczenia. Asia nic sie nie bój, nie bedziemy bić:evil_lol: Fajnie bedzie się spotkać po tak długiej przerwie:multi: [quote name='simbik']Koszulkę w okolicach tego szwu to chyba ciężko jest założyć :evil_lol: - chyba raczej gacie wchodziłyby tu w grę ;) .[/quote] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:, przepraszam, wyobraziłam sobie Dagona w tym stroju:diabloti: Quote
teqquila Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 ee Aska no co Ty my jestesmy dobre ciotki :P :evil_lol: hehe sprytny Dagonet!! zeczywiscie lepiej gacie niz koszulka :) Quote
Mi. Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 [B][I]oo Asia:loveu:[/I][/B] [quote name='aśka-od-dagona']uno- wiadomośc niezbyt miła- Dagonet ma w lewym stawie dysplazje..., [/quote[B][I]] Ehh wspolczuje:shake:Trzymam kciuki, że obejdzie się bez operacji i innych niemilych zeczy [/I][/B] Quote
nathaniel Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 O Aśka... A kastrajca to dobra rzecz. Gorzej z tymi stawami... :-( Quote
teqquila Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 czesc :) ja juz dzis zyczenia skladam [B][FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=red]A że czas juz świąteczny i pełen zdumy pragnę złożyć świąteczne życzenia by wszystko się nam rozplatało, węzły, konflikty, powikłania. Oby wszystkie trudne sprawy porozkręcały się jak supełki własne ambijce i urazy zaczęły śmieszyć jak kukiełki. Niech święta maja nastrój radosny pełen serdeczności a szczęścia nieprzerwanego potoku życze w nadchodzącym nowym roku[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] Quote
aśka-od-dagona Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Ja jako leń straszliwy, zakładam że jak Wam wyskoczy w subskrypcjach, że u mnie cos nowego się pojwiało;) to zajrzycie więc chciałabym powiedziec WESOŁYCH ŚWIĄT!:) Quote
olekg89 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 A ty juz na gg wogóle nie bywasz nie zagadujesz :( Quote
Klaudia :-) Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Aśka kiedy będą jakieś fotki Dagona??? WSZSTKIEGO NAJLEPSZEGO Quote
Recommended Posts