Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bigos'][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img269.imageshack.us/img269/2092/dgm5xt.jpg[/IMG][/URL]

Obieżyświat:cool3::cool3::cool3:

Udanego wypoczynku:cool1:[/quote]

cuuuuudoooo :buzi::buzi::buzi

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[B][I]Asiu!!!:placz: :placz: Wracaj do nas!:placz: Tęsknimy!!!![/I][/B]
[B][/B]
[B][/B]
[B][I]spodziewam się, że jak wrócisz będzie duuuużo zdjęć:cool3: [/I][/B]

• 2 weeks later...
Posted

No jestem, jestem;) az sie boje przyznac ze fot nie ma:roll: i chyba nie będzie na razie:shake: zresztą ja tez będe sporadycznie, bo własnie poznałam mój nowy plan i nie zostawia mi on pola do popisu...tęskniłam za tym forum i cholera znowu mnie od niego odetnie:-(

A Esferę a i owszem poznałam:evil_lol:

Posted

mi też plan sie "ciekawie " prezentuje, 3 godziny historii z facetem , który pyta na każdej lekcji (ale daje do zaeszytu czasem zajrzeć jak ma dobry humor :evil_lol:) , jedna po niemiecku (w grupie),dwie po polsku całość. Brrr

Posted

[quote name='olekg18']Nawet mi nie mówcie ,jutro mam 5 lekcji, pojutrze, 6, popojurtrze 7, a w piatek 8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
Oleg to sie rozkręcasz:evil_lol:

Posted

Ja nie jestem tajemnicza... Esfere spotkałam w Bieszczadach na Jaworcu:D

Fot nie ma, bo aparat mi nie towarzyszył, a mnie nie będzie bo na razie mi plan wyglada tak ze dwa razy mam po 9 godz, raz 8, raz 5 a pon to jedna wielka niewiadoma...prócz tego treningi, angielski i przygotowanie do olimpiady=zero wolności:(

btw. Dagona niedługo czeka przeswietlonko i kastracja;)

• 2 weeks later...