Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

i tak nam właśnie upłynął poranek :) i muszę wam wkleić to zdjęcie bo akurat mi wybitnie się ono podoba :)

w międzyczasie jeszcze Tazzman zaliczył kąpiel wodną

spacer po wodzie... co okazało się oczywiście niemożliwe :evil_lol:

zapoznał się z danielami

... o tym więcej w Galerii Tazzmana ;)

i wyruszyliśmy na spacer...

ale o tym w następnym odcinku :eviltong:

a skoro byliśmy przy danielach...

Dobranoc :p

Posted

super zdjęcia :klacz: jest Teklunia której dawno nie widziałam

Zerduszko Ty nie nabijaj się z Tazzika ;) on tylko poszedł się napić :lol:

dobra kobieto proszę powiedz jak ukrywa się link pod "tu" ?

Posted

jambi napisał(a):
Dzień kolejny natomiast rozpoczął się rzecz jasna od śniadania, po śniadaniu natomiast przeszliśmy do ogrodowych szaleństw :)

Dobra, ogrodowe szaleństwa obejrzałem, to może trochę o tych śniadaniach, uchyl rąbka co tam Teklowa kuchnia serwuje :cool3:
Chlebek już był, teraz o reszcie przysmaków kuchni regionalnej z uwzględnieniem spirytualiów :cool3:

Posted

[quote name='zerduszko']Bardzo ładne to foto Twojego synka :)

A tu Tazz przecieka?? :lol:

A bo to pierwszy raz :lol:

Kasia!! Skąd masz Tekle? ja ją widziałam 3 razy :lol: to juz więcej widziałam Borysa :lol:

Posted

to zdjęcie: http://img855.imageshack.us/img855/9414/dsc9631.jpg - chodziło mi nie tyle o to, że to zdjęcie mojego syna ile całośc, "kompozycja", ten drugi plan ;)

[quote name='Saththa']
Kasia!! Skąd masz Tekle? ja ją widziałam 3 razy :lol: to juz więcej widziałam Borysa :lol:

Tekla poszła z nami na spacer do danieli, ale... hehehe, ja mam jeszcze inne zdjęcia Tekli :razz:

Tekla :p

Posted

"Pani wolna?"

"Podrzuciła by mnie Pani kawałeczek?"

"Nie ma sprawy, ale my som za miastem, u nas druga taryfa obowiązuje"
"Ato nie wiem, to może ja sie jeszcze zastanowie..."

"albo niech będzie, trzeba szanować stare kości"

"i tak nie zapłace pfff..."

Posted

Fides79 napisał(a):
ha ha ha dobry komiks, ja u Tekli też deczko dorobiłam dialogi :cool3::lol:

taaa, własnie widziałam, nawet ładnie skomentowałam, tyle, że potem sie okazało, że pomyliły mi sie Galerie i piszę u Tekli....

no to może teraz uda mi się wkleić dalsza część weekendowych fot ;) na czym skończyłam? :hmmmm: .... sobotni spacer...

ale żeby teraz nie było nudno, to wklejam już w 3 galeriach, tutaj, u Tekli i u Saththy :evil_lol:

Posted

wstawiam i wstawiam i nawet nie nadążam odpisać na ewentualne komentarze czy pytania :roll: ....

na wstępie chciałam oświadczyć, że nie będe juz wstawiać zdjęć Tazzmana! :eviltong:

Sandra dostała całość i mogłaby zacząć wstawiać bo ja już nie wyrabiam!:cry:

Noc zarywam, siedze tutaj bez śniadania i tylko wstawiam i wstawiam...

Ja nie mówie że nie wstawie zdjęć Tazza w ogóle, ale portretówek wstawiać napewno nie będę - prosze bardzo Sandra - do wykorzystania :)

Było pytanie erii - kiedy pojade do Parku - nie wiem czy pojade wogóle, coś trzeba sobie zostawić na następny raz nie? :evil_lol:

Erhan, a co do śniadań - ja zawsze zasypiam , znaczy nie przy śniadaniach, tylko na śniadanie :eviltong: a co do pozostałych posiłków - są :p bardzo smacznie, acz czasem nowatorsko :evil_lol:
a owe spirytualia... obecnie testuję osobiście regionalne piwa niepasteryzowane, zasadniczo każdy pije i je to co lubi - przymusu nie ma :lol: