Ciapkowa. Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 sunshine napisał(a):Neo w nowym domku:) Super! :multi: Quote
sunshine Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Dodałam nowe, zaktualizowane zdjęcia na pierwszej i niestety nowej suczki która dołączyła do kręgu... Dobra wiadomość jest taka że z nią był również młody pies, który wczoraj przy mnie był wyadoptowany. Nowi właściciele wydawali się w porządku i świadomi. Mają dwóch młodych synów, którzy byli z nimi. Oby się młodemu udało. Tak tylko pokażę jego foto sprzed adopcji a sunie dodam na pierwszą plus opis. Temu przystojniakowi się poszczęściło:) POZOSTAŁE AKTUALIZACJE NA PIERWSZEJ STRONIE! Quote
sunshine Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Ja też na to bardzo liczę! Nie zasługują na klatki...:( Wszystkie prócz Ethi bardzo liczą na czyjeś serce... Ethi staje się co raz smutniejsza:( Quote
przeszlus Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='sunshine']cicho tam, nic nie spadnie:)[/QUOTE] dlatego hopam do góry :) Biedna Ethi :( jak załatwimy domek dla Maszy to wstawie jakiś baneras do tych zaprzęgowców. Quote
sunshine Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Ethi w nowym domku Wyadoptowana wczoraj przez jedną z wolontariuszek, mieszka w Poznaniu i okazała się wspaniałym psem z ogromnym serduchem szczęścia kudłaczu:) Quote
Recommended Posts