sunshine Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 OTO NA BIEŻĄCO AKTUALIZOWANE ZAPRZĘGOWCE Z WIELKOPOLSKI W POTRZEBIE. [SIZE=4] KONTAKT: [email protected] gg: 11302334 Zalinkowane banerki: Quote
sunshine Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 2. Roxi Wiek: 1-2 lata Płeć: Suczka Szczepienia/książeczka zdrowia: szczepiony, odrobaczony, Kastracja/sterylizacja: niesterylizowana Charakter: Sunia na wybiegu okazała się wulkanem energii. Nie potrafiła stać w miejscu. Ciągle biegała i kręciła się w kółko. Bardzo kontaktowa, gdy się ją zawołało przybiegała i kładła się w nogach. Pozwalała ze sobą zrobić wszystko. Od uszu przez pysk kończąc na ogonie. Bezkonfliktowa jeśli chodzi o psy. Nie zaczepia żadnych. Na smyczy troszkę ciągnie, ale raczej to wina nadmiaru niespożytej energii. Jest troszkę mniejsza od standardowych husky i delikatniejsza. Filmik z Roxi: [video=youtube;kco-S1P5CO4]http://www.youtube.com/watch?v=kco-S1P5CO4[/video] Quote
sunshine Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 3. Boogie Mix malamuta Wiek: ok 6 lat Płeć: pies Szczepienia/książeczka zdrowia: szczepiony, odrobaczony, Kastracja/sterylizacja: niekastrowany Charakter: Nazwała bym go macho:D. Dominujący w stosunku do psów, oaza spokoju dla suk. Boogi wiele razy walczył z psami z żadnymi nie przegrał. Jest bardzo silnym psiakiem a przy tym ruchliwym. Nawet na wybiegu szukał sposobu jak by tu się wydostać na wolność. Pobiegał by sobie chłopak w zaprzęgu:). Gdy się już nawąchał i naznaczał teren, raczył pobawić się ze mną piłką i przyszedł na pieszczoty:). Pozwala ze sobą zrobić wszystko człowiekowi. Na smyczy chodzi ładnie. Quote
sunshine Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 5. Late Wiek: 2-3 lata Płeć: suczka Szczepienia/książeczka zdrowia: szczepiony, odrobaczony, Kastracja/sterylizacja: niesterylizowana Charakter: Suńka musiała dość długo się błąkać ponieważ jest czuć jej miednicę i kręgosłup. (brzuszek wypchany bo po obiadku ) Kiedy wyprowadziłam ją na wybieg z początku się bała, szła w przycupie i ostrożnie... jest wyraźnie wystraszona schroniskiem. Jednak gdy ją troszkę pogłaskałam a Late spostrzegła że jej nic nie grozi rozkręciła się i biegała jak szalona. Co chwilkę przychodziła, siadała przede mną i prosiła o głaski:). Kiedy ja przestawałam ona podawała łapkę prosząc o więcej. Suczka pozwalała ze sobą robić wszelkie zabiegi. Nie czuła się jednak przy tym pewnie...bała się ale nie wykazywała cienia agresji. Gdy już mi zaufała wystarczająco, otrzymywałam od niej przy każdej okazji ciepłe całusy Ku mojemu zaskoczeniu reagowała na komendę siad i łapa. Widocznie miała pana, który jej nie szukał. Spuszczona jednak ze smyczy raczej nie posłucha... potrzebuje dobrze zabezpieczonego kojca bądź mieszkanka w domu ponieważ próbowała wszystkich sposobów ucieczki. Kopała dziury i gryzła ogrodzenie gdy tylko się nią nie interesowałam. Quote
sunshine Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Zuzia w schronisku... Zuzia w nowym domku: :D Quote
Ciapkowa. Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Śliczne pieski :loveu: 1. (:D) poważny, sliczny ;) Roxi - śliczna sunia, na początku przypominała mi Shire :D Podobne panienki... trawa podobna (:D:D) , zdjecia jak Shira byla mala tez:D Ethi - huszpicy (husky + szpic) hehe :D taki kudłaty, ze dla tego powiedzialam ze szpic ;) slodziak Boogie - Inaczej Shira :D podobni,trawa też :D slodziak ;) Nowy - slodki :* A i ja zrobie (jutro) banerki ;) Quote
kamilawa Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 jestem u pięknisiów. czy są na forach malamutów/husky'ch? Quote
sunshine Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 są na forum husky oraz tutaj: http://huskyadopcje.pl/husky-do-adopcji.html Na malamucim nie ogłaszałam, ale ktoś z malamuciego nasza malamutką już się interesuje:) Jesli jestes w temacie to mówię o Diesel:) Jeśli jesteś w stanie wziąść odpowiedzialnosc za ogłoszenia to możesz je na portalach poogłaszać:) Quote
kamilawa Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Mogę poogłaszać, tylko poproszę numer telefonu i maila do ogłoszeń. Quote
sunshine Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 A wystarczy meil i gg? Bo z telefonem różnie bywa... [email protected] 11302334 gg Quote
Ciapkowa. Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 sunshine napisał(a):A wystarczy meil i gg? Bo z telefonem różnie bywa... [email protected] 11302334 gg Później zrobię,okey? ;) Quote
sunshine Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Gabi, Kamila się zajmie ogłoszeniami:) lepeij żeby jedna osoba to trzymała w ryzach bo się bałagan zrobi, od ciebie czekam na bannerki:) Quote
Ciapkowa. Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Oj.. mi chodzilo że zrobie banerki ;) Zaraz biore sie za robote ! ;D EDIT. Zrobiłam :D 100x100 200x100 300x100 400x100 500x100 Może być? :roll: Quote
kamilawa Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Jeszcze mi powiedz w jakiej miejscowości się psiaki znajdują, muszę mieć to do ogłoszeń. Telefon najwyżej podam swój, w razie czego będę kontaktować się z tobą, rozumiem, że to Twój nr gg? Quote
sunshine Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Tak mój:) Własnie tego się obawiam... ogólnie wolimy żeby nie było wiadomo w jakiej miejscowości się znajdują. Wiesz, chodzi o to żeby nie trafiły do pseudo. Jeżeli by były adpotowane za porozumieniem ze mną najprawdopodobniej przed pójściem do domku zostały by wysterylizowane/ kastrowane. Ale są w schronie... może je zabrać kkażdy Można wpisać okolice Poznania?:) Gabi, bannerki rewelacyjne:) Dziękuję:D Ostatni najładniejszy:) szkoda że wielki :D zawsze te najwieksze mi sie podobają:P no ale cóż...regulamin hyhy :D Quote
Ciapkowa. Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Jak chcesz moge zrobic taki, tylko ze najmniejszy :) Tylko napis bedzie mniejszy i wgl. Jak chcesz;) Quote
kamilawa Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Nie potrzebuję dokładnej miejscowości, wiem, potem może być problem. Wystarczy mi województwo i większe miasto w okolicy - rozumiem, że to blisko Poznania, jakoś się połapię :razz: Quote
Baski_Kropka Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Dla mnie Ethi to wykapany malamut tylko z troszkę oszukaną sierścią chociaż i takie się zdarzają nawet z rodkiem :P :D Quote
sunshine Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Jest troszkę mniejsza niż malamut:D Ale jest cudowna:) Rudy za TM:( Quote
Ciapkowa. Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 sunshine napisał(a):Rudy za TM:( Co?!Dlaczego?! Co mu się stało?! Bieedny :( :( Quote
sunshine Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 GaBi12 napisał(a):Co?!Dlaczego?! Co mu się stało?! Bieedny :( :( Odgórnie przyszedł nakaz uśpienia Rudego, jako że był agresywny i stwarzał zagrożenie dla pracowników i ewentualnych przyszłych opiekunow. Siedział bardzo długo w schronie, mimo że się nieco uspokoił nadal się rzucał bez ostrzeżeń. Dostał status nieadopcyjny i niestety... Quote
Recommended Posts