Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marudko czemu ty jeszcze nie śpisz, ja nie śpię bo robię bazarek dla Puśki, co do porządku to u mnie wszyscy po jednych pieniądzach :razz::razz::razz::razz::razz:
nie wiem co gorsze ludzie czy zwięrzęta :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[QUOTE=Mysza2;[SIZE="2"]15148309[SIZE="2"][B]][SIZE="4"][/SIZE]Marudko czemu ty jeszcze nie śpisz, [/B][/SIZE]ja nie śpię bo robię bazarek dla Puśki, co do porządku to u mnie wszyscy po jednych pieniądzach :razz::razz::razz::razz::razz:
nie wiem co gorsze ludzie czy zwięrzęta :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

He,he,he - przyganiał kocioł garnkowi :evil_lol::evil_lol:
Ale Myszeńko masz rację - już znikam. Spokojnej nocy wszystkim życzę :lol:

Posted

[quote name='Kapsel']Mnie nie do śmiechu, kiedys to Kapselkowi wołowinkę bez kości kupowała, najlepszej klasy, a teraz? :placz::placz::placz: czasami suchą karmę kupi :-( tak to jest jak dziecię wyfrunie z gniazda i ma już swoje potrzeby :shake:[/QUOTE]

Ciesz się, że Ci Kapsla nie zabrała :mad::diabloti:
a dzieci idą swoją drogą i mają swoje życie do przeżycia ;)
co do syndromu "pustego gniazda" to trwa krótko, bo przecież jest tyle ciekawych rzeczy na które wcześniej nie było czasu - bo dzieci, a teraz ten okres można fajnie wykorzystać na swoje zachcianki :cool3:, zanim nie pojawią się wnuki i znowu dzieci przypomną sobie o rodzicach :roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']Ciesz się, że Ci Kapsla nie zabrała :mad::diabloti:
a dzieci idą swoją drogą i mają swoje życie do przeżycia ;)
co do syndromu "pustego gniazda" to trwa krótko, bo przecież jest tyle ciekawych rzeczy na które wcześniej nie było czasu - bo dzieci, a teraz ten okres można fajnie wykorzystać na swoje zachcianki :cool3:, zanim nie pojawią się wnuki i znowu dzieci przypomną sobie o rodzicach :roll: :evil_lol:[/QUOTE]
U mnie syndrom pustego gniazda przeszedł długą i trudną drogę :-( .... teraz po 10-u latach już minął :roll:, ale ciężki mi było pomimo, że Kapselka miałam, czyli dzieciak w domu został :eviltong:
Po pojawieniu się wnuka, a ma teraz ponad 10 lat, córka nigdy nie potrzebowała naszej pomocy, to raczej my stale się jej oferowaliśmy ;)

Posted

:Cool!:Zausiku i ja zagladam i ciebie w nochalka caluje :multi:cioteczki takie fajoskie pisanie zrobily , zem sie smiala naokolo glowy chiba :loveu::evil_lol::laugh2_2::bye::thumbs::thumbs:[FONT=Arial Black][COLOR=purple]Zeusie ciudny trzymamy mocniutenkooo[/COLOR][/FONT]

Posted

Mam najnowsze wieści od Zeuska :multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Kochany DT :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: tak pisze:

"Nie mam specjalnie zadnych fascynujacych wiesci oZeusku,bo to zaden wariat ani szaleniec,to mega spokojny psiak,typowy BLOKERS,DOBRZE MU W DOMKU JAK MOZE LEZEC Z PYCHOLEM NA MOICH STOPACH,A ULUBIONA JEGO ZABAWA JEST JAK KŁADZIE SIE NA PLECACH I WYSTAWIA BRZUCHOL DO DRAPANIA.Na spacerach chwile pobiega jak rzucam mu patyk ale zeby jakos specjalnie był tym przejety to nie...moze to jest jeszcze trauma po porzuceniu???uwielbia dzieciaki i wszelkie istoty dwunozne bo zawsze go głaskaja i przytulaja.Na inne zwierzaki nie reaguje,na spacerach chodzi sobie bez smyczy,jest bardzo posluszny tak wiec to PIES IDEAŁ dla kogos kto nie lubi kilkugodzinnych wypraw,za to bedzie cenic towarzystwo psiego przytulaka.Z jedzeniem bywa roznie,raczej trzeba mu PODRASOWAC sucha karme resztkami ze stołu bo inaczej stoi przy misce i czeka...bo danie jest jakby niepełne.W domu nie szczeka,w ogole zadko szczeka,coz moge jeszcze napisac....Tak spokojnego typka jeszcze nie mialam,aaaaa uwielbia bawic sie KAMIENIAMI wiec na spacerach musze pilnowac zeby zadnego nie obgryzał bo ma połamane zeby(napewno od kamolcow)i własnie kolejny lada dzien mu wypadnie,wiec staram sie zastapic kamienie piłka lub nawet owocami ktorymi chetnie sie bawi a na koniec zjada,a ostanio na działce tak mu zasmakowały sliwki ze stał pod drzewem i chyba z pol godz wgapiał sie w sliwke az mu ja zerwałam i mogł ja sobie podrzucac ,turlac nosem po trawie a na koniec zjesc."

Domeczku Tymczasowy Kochany, dziękujemy za wieści.
A foteczki będą jutro!!!!!!! :p:p:p

Posted

Jutro Zeusek ma operację. Jak dowiem się szczegółów to zaraz napiszę.
Na foty czekam....

Cioteczki trzymajcie kciuki oby się udało!!!!! :thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

[quote name='Mysza2']o której ta operacja Kapselku?[/QUOTE]
Nie miałam takiej informacji o której godzinie, ale chyba do południa. Jak tylko dostanę jakąś informację daję natychmiast znać. Boję się troszkę o niego, ehhh :shake: