Mi. Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 jupi!!:multi: będzie nowy piesek:multi: może na wystwy?:cool3:
Esfera Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 kalinaM napisał(a):no jeszcze myślimy nad nadaniem imionka:multi: Ja narzazie wymyśliłam Tina podoba mi sie bardzo imię Aura!(moja mama stwierdziła że imię Aura jest za "ostre"):-o Ale mi się bardzo podoba:loveu: Aura jest super :cool3: moji domownicy też twierdzili że Zbir to nie imię dla tej małej kluski co jest moim słońcem bo jest za twarde ;) ale się uparłam :evil_lol:
kalina. Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 jeszcze nie wiemy czy będzie jeździć na wystawy zastanawiamy się!!!Nowe fotki Suni i haszczy będą 20 maja niestety jeszcze nie mam własnej cyfrówy i musze pożyczać a to różnie bywa czy moja ciocia ma cyfrówkę czy nie:eviltong:
moon_light Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Aura super imie !! Tina..takie pospolite....polowa suczek jakie znam...nazywa sie Tina:evil_lol:
efra-husky Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 kalinaM gratulacje, że będziesz miała wymarzonego pieska. Dziewczynka jest prześliczna :loveu:
kalina. Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 To już jutro nastąpi ten wielki dzień jedziemy po pieska:multi: dzisiaj jeszcze kupię resztę wyprawki...Jescze myślałam nad takimi imionami jak:aska,bila,hasia,maja,marda(mojej mamie się nie podoba imię Aura:placz: ) Czyli jutro dam mase nowych fot i Suni i haszczy musze narobić na zapas:eviltong: Ach nie moge się doczekać,będe śniła o Tobie psinko tej nocy:sleep2: :buzi: :calus:
kalina. Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 a to jeszcze jedno zdjątko suśki(od hodowcy dostałam) p.s:jak mam zmienić tytuł mojej galeri?
Mi. Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 ale super!!!!! wyobrażam sobie, jak się musisz czuć :) zazdroszcze :D a moge mieć drógiego psa albo konia i niewiem co wybrać:placz: pozdrawiamy serdecznie :*
Mi. Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='kalinaM'] a to jeszcze jedno zdjątko suśki(od hodowcy dostałam) p.s:jak mam zmienić tytuł mojej galeri? w pierwszym poście masz taką opcje JUPI :D:D OD TEGO POSTU MAM PŁOMYCZEK :D
kalina. Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 dzięki nathaniel już zmieniłam:razz: To jeszcze musze wybrać imię!:diabloti:
anetta Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Gratuluje!!! :)))))))) Aura, pikne imie, mi sie tam podoba :cool3: Smieszny ma wzorek na mordece hihhiih W tytule masz "haszczy", beda jeszcze jakies? :razz: :lol:
kalina. Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Tak jutro będą nowe fotki mojej własnej roboty!!!I Suni i nowego pieska:diabloti: :multi:haszczy bo imie jesce nie ustalone
kalina. Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 To już dzisiaj:multi: wyjeżdżamy o 10 jak wróce to Wam napisze co i jak i oczywiście + foty:cool3:
HuSkYdIaNa Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Przepięknego będziesz miała psiukra:loveu: Zapraszam do mojej galeryjki bo jest nowa historyjka o wilku:cool3:
kalina. Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 psiak jest u nas!Narazie się przyzwyczja,strasznie ciagnie ją na pole(właśnie gryzie dywan i zawija):razz: Oczywiście podróż zniosła dosyć dobrze ale po drodzę zrobiła żygut karmą(oparła się o siedzenie i brzucol sobie przycisła a na początku się wierciła ale to napewno nie choroba lokomocyjna.Miałam do wyboru 2 suczki ale wybrała tą ze zdjęcia odrazu lizała mnie po twarzy i dalej to robi,domaga się aby ją wziąść na kolana:loveu: dobra fotki dam dziś wieczorkiem teraz idziemy na spacerek.baj!!!napisze więcej po:mad:
HuSkYdIaNa Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 :smilecol: :smilecol:Gratulacje:smilecol: :smilecol: :smilecol: Czekamy na fotki:smilecol: :smilecol: pozdrawiamy:smilecol:
kalina. Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 fotki już zrobione tylko czekam teraz na przysłanie ich na mojego maila:eviltong: byliśmy u mojej babci biegała błogo po jej podwórku zaglądała w najbliższe katy:diabloti:
kalina. Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 mam foty narazie 3 ale bedzie wiecej jak nie dziś to jutro:) jak sobie słodko siedzi:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :smokin: :calus: :calus:
zaba14 Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 ale ma boskie okulary hihihi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Mi. Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 bardzo, bardzo, BARDZO podobają mi się te obwódki wokół oczu:cool1: :loveu:
Recommended Posts