Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 637
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kalinaM napisał(a):
no jeszcze myślimy nad nadaniem imionka:multi: Ja narzazie wymyśliłam Tina podoba mi sie bardzo imię Aura!(moja mama stwierdziła że imię Aura jest za "ostre"):-o Ale mi się bardzo podoba:loveu:

Aura jest super :cool3:
moji domownicy też twierdzili że Zbir to nie imię dla tej małej kluski co jest moim słońcem bo jest za twarde ;) ale się uparłam :evil_lol:

Posted

jeszcze nie wiemy czy będzie jeździć na wystawy zastanawiamy się!!!Nowe fotki Suni i haszczy będą 20 maja niestety jeszcze nie mam własnej cyfrówy i musze pożyczać a to różnie bywa czy moja ciocia ma cyfrówkę czy nie:eviltong:

Posted

To już jutro nastąpi ten wielki dzień jedziemy po pieska:multi: dzisiaj jeszcze kupię resztę wyprawki...Jescze myślałam nad takimi imionami jak:aska,bila,hasia,maja,marda(mojej mamie się nie podoba imię Aura:placz: )
Czyli jutro dam mase nowych fot i Suni i haszczy musze narobić na zapas:eviltong: Ach nie moge się doczekać,będe śniła o Tobie psinko tej nocy:sleep2:
:buzi: :calus:

Posted

ale super!!!!!
wyobrażam sobie, jak się musisz czuć :)
zazdroszcze :D a moge mieć drógiego psa albo konia i niewiem co wybrać:placz:

pozdrawiamy serdecznie :*

Posted

[quote name='kalinaM']
a to jeszcze jedno zdjątko suśki(od hodowcy dostałam)

p.s:jak mam zmienić tytuł mojej galeri? w pierwszym poście masz taką opcje
JUPI :D:D OD TEGO POSTU MAM PŁOMYCZEK :D

Posted

Gratuluje!!! :))))))))
Aura, pikne imie, mi sie tam podoba :cool3: Smieszny ma wzorek na mordece hihhiih
W tytule masz "haszczy", beda jeszcze jakies? :razz: :lol:

Posted

psiak jest u nas!Narazie się przyzwyczja,strasznie ciagnie ją na pole(właśnie gryzie dywan i zawija):razz: Oczywiście podróż zniosła dosyć dobrze ale po drodzę zrobiła żygut karmą(oparła się o siedzenie i brzucol sobie przycisła a na początku się wierciła ale to napewno nie choroba lokomocyjna.Miałam do wyboru 2 suczki ale wybrała tą ze zdjęcia odrazu lizała mnie po twarzy i dalej to robi,domaga się aby ją wziąść na kolana:loveu: dobra fotki dam dziś wieczorkiem teraz idziemy na spacerek.baj!!!napisze więcej po:mad:

Posted

fotki już zrobione tylko czekam teraz na przysłanie ich na mojego maila:eviltong:
byliśmy u mojej babci biegała błogo po jej podwórku zaglądała w najbliższe katy:diabloti:

Posted

mam foty narazie 3 ale bedzie wiecej jak nie dziś to jutro:)
jak sobie słodko siedzi:loveu:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

:smokin: :calus: :calus:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...