Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='andzia69']Budrysku - w razie co to kolega będzie w Katowicach chyba 31 lipca - mógłby odebrać malucha gdyby coś - będzie odbierał rodzinkę na lotnisku.

jasne nie ma problemu :)

Uploaded with ImageShack.us

jak tylko sie "odrobię" wkleję moje piekności :)

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale kocia gromadka, całe przedszkole.
U Budrysek od tygodnia są też dwa kotki uratowane z burzonej szopki. Świetne, radosne maluchy uwielbiające głaskanie i branie na ręce.
Przeszły przez mój dom w drodze do Budrysek. Moje dzieciaki były nimi zachwycone - cały dzień spedziły w pralni przyglądając się maluszkom.
mam ich zdjęcia zrobione przez ludzi, którzy je uratowali. Wkleję wieczorem.

Posted

Przepraszam za spam - ale sprawa jest drastyczna!
Uwaga na użytkowniczkę o nicku IKA6 z Rudy Śląskiej. Imię Krystyna. Przedstawia się jako koci DT od 25 lat ze specjalnością w odchowie kociąt. W rzeczywistości trzyma w niewielkim, jednopokojowym mieszkaniu wielką liczbę kotów, nie zapewnia im właściwej opieki medycznej. Przyjęła kotkę na DS, a następnie oddała ją do schronu. Podłożyła wycieńczonej kotce karmiącej kolejny miot - część kociąt nie przeżyła. Długo by wyliczać - poczytajcie sami:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110981&hilit=IKA6

Podobno teraz szuka kotów do swojej "kolekcji" przez PW na dogomanii :(
I taki news - jeszcze ciepły :( http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=113145&start=59

Posted

Zofia.Sasza napisał(a):
Przepraszam za spam - ale sprawa jest drastyczna!
Uwaga na użytkowniczkę o nicku IKA6 z Rudy Śląskiej. Imię Krystyna. Przedstawia się jako koci DT od 25 lat ze specjalnością w odchowie kociąt. W rzeczywistości trzyma w niewielkim, jednopokojowym mieszkaniu wielką liczbę kotów, nie zapewnia im właściwej opieki medycznej. Przyjęła kotkę na DS, a następnie oddała ją do schronu. Podłożyła wycieńczonej kotce karmiącej kolejny miot - część kociąt nie przeżyła. Długo by wyliczać - poczytajcie sami:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110981&hilit=IKA6

Podobno teraz szuka kotów do swojej "kolekcji" przez PW na dogomanii :(
I taki news - jeszcze ciepły :( http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=113145&start=59

dzieki za info...znamy IKĘ6 ;)

Posted

andzia69 napisał(a):
słyszałam, ze wycieczka się nie udała i "mój-nie mój" kociak nie dotarł do kielców:-(

no niestety :(

ale już za niedługo jedzie do domku :)
jest największy z całego rodzeństwa
brzusio ma piękne...najwięcej ciupie ;)
zaczepia wszystkich, mały rozrabiaka :)

Posted

Agnieszka Co. napisał(a):
Nie wiem co z tym Image Shackiem - nie mogę zamieścić nowych zdjęć, a i wiele wczesniej zamieszczonych przez Budrysek zdjęć się nie otwiera :(

moge ja spróbować

teraz wklejałam i było ok:)

Nadal jestem chętna do robienia ogłoszeń tylko którym kotką i co w nich napisać :)??

Posted

dineh napisał(a):
moge ja spróbować

teraz wklejałam i było ok:)

Nadal jestem chętna do robienia ogłoszeń tylko którym kotką i co w nich napisać :)??

Aguś wyslij fotki na @
ale wydaje mi się ,że to dogo szaleje

mam zrobione tylko allegro, mozesz je skopiować TIGEREK_78

WIELKIE DZIEKI :)

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
o kurka! ale fajne tym czarnym kotem :)

dzieki!
chciałabym byc taka zdolna..;)

nie ma za co- już tak dawno obiecałam że mi głupio

a kotka wziełam z neta i jak banerki podlinkowałam ;)

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
Aguś wyslij fotki na @
ale wydaje mi się ,że to dogo szaleje

Nie wiem, ale mi się ImageShack otwiera, a po wybraniu zdjęcia do załadowania wysyła mnie "w maliny"
Może Tobie się uda - przesłałam Ci zdjęcia kotków.