BUDRYSEK Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Maluszki do domków moga iść dopiero w lipcu ale mozemy juz szukać im domków :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
zuzlikowa Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Kociaczkowy zawrót głowy!!! Do wyboru do koloru! Pełny koszyk futerek różnorakich!:crazyeye: A jak wiem,takie maleństwa albo zaraz skończą,albo już skończyły pić mamine mleczko,więc będzie potrzebne im jedzonka...JEJKU,NIE WIEM NAWET ILE...ALE DUŻO ZAPEWNE!!! Quote
BUDRYSEK Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 komu Koteczka? bo mam jeszcze jedną taką "partię" :) Quote
dineh Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 podniose może ktos się zakocha :) i zechce jednemu z nich dac kochający dom Quote
dineh Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 BUDRYSEK jeśli potrzebujesz pomocy z ogłoszeniami kłaniam się :D od czwartku mogę pomóc- wcześniej mam egzaminy proszę tylko o tekst (najlepiej krótki i długi) Quote
BUDRYSEK Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 [quote name='dineh']BUDRYSEK jeśli potrzebujesz pomocy z ogłoszeniami kłaniam się :D od czwartku mogę pomóc- wcześniej mam egzaminy proszę tylko o tekst (najlepiej krótki i długi) ok, dzieki :) cos wymuslę i podesle Ci :) Quote
dineh Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 BUDRYSEK napisał(a):ok, dzieki :) cos wymuslę i podesle Ci :) dziękuję! choć tak postaram się Ci pomóc :) Quote
BUDRYSEK Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 dineh napisał(a):dziękuję! choć tak postaram się Ci pomóc :) a teraz kuj na egzaminy :) powodzenia :) Quote
dineh Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 BUDRYSEK napisał(a):a teraz kuj na egzaminy :) powodzenia :) powodzenia przynosi pecha ;) za mnie trzymać kciuki proszę :D Quote
BUDRYSEK Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 dineh napisał(a):powodzenia przynosi pecha ;) za mnie trzymać kciuki proszę :D no to ok ;) wszystkie moje Gadziorki trzymają kciuki...a jest tego "trochę" więc na bank zdasz! ;) Quote
andzia69 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Budrysek - mam chętnego na jednego kociaka...pokazałam zdjecie i wybrali "panterkę"...hmm - to chyba ten kociak na ostatnim zdjęciu "na wierzchu":p ale sie jeszcze upewnię;) tylko znowu ten cholerny transport, jak maluszki podrosną... Quote
BUDRYSEK Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 andzia69 napisał(a):Budrysek - mam chętnego na jednego kociaka...pokazałam zdjecie i wybrali "panterkę"...hmm - to chyba ten kociak na ostatnim zdjęciu "na wierzchu":p ale sie jeszcze upewnię;) tylko znowu ten cholerny transport, jak maluszki podrosną... ten na górze to chłopczyk :) najmniejszy z całego towarzystwa mamusia Tri przyjeła go, bo był sierotką z transportem cos sie wymysli dzisiaj dostałam nowa " partie" ma;luszków- 3 białe kuleczki i tygrysek- słodziaki straszne tylko,ze karmic trzeba strzykawka jeszcze... a głodomory z nich straszne no i moxol idzie w 2 dni...masakra....1 kosztuje 50 zł :( Quote
BUDRYSEK Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 kup cegiełke i pomoz Gorbisi... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1070830906 Quote
andzia69 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Budrysek - to pamietaj o tej panterze w razie gdybyś miała jakiś transport jak podrosną w stronę Kielc;) Quote
BUDRYSEK Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 andzia69 napisał(a):Budrysek - to pamietaj o tej panterze w razie gdybyś miała jakiś transport jak podrosną w stronę Kielc;) oczywiście :) Quote
BUDRYSEK Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 koteczki proszą o pomoc :( potrzebujemy karmy dla juniorków i mleczko Quote
dineh Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 jeśli był by jakis tekst to moge zrobić obiecane ogłoszenia :)(lub wskazówki co ma być w tekście :) Quote
mercy Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='dineh']jeśli był by jakis tekst to moge zrobić obiecane ogłoszenia :)(lub wskazówki co ma być w tekście :)[/QUOTE] BUDRYSEK ma na tydzień bana - za długi podpis :( moze wyslij jej na @ swoj adres to podesle Ci fotki? Quote
zuzlikowa Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='dineh']jeśli był by jakis tekst to moge zrobić obiecane ogłoszenia :)(lub wskazówki co ma być w tekście :)[/QUOTE] Poproszę Budrysek by podrzuciła jakiś tekścik...i wkleję! Dziękuję dineh! Quote
dineh Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='zuzlikowa']Poproszę Budrysek by podrzuciła jakiś tekścik...i wkleję! Dziękuję dineh![/QUOTE] w takim razie bardzo bardzo dziekuje i czekam :D Quote
andzia69 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Budrysek - "moi" ludzie pytają o "swojego" tygrysa, bo sie juz doczekać nie mogą:) może masz jego aktualne zdjęcie? Quote
BUDRYSEK Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 andzia69 napisał(a):Budrysek - "moi" ludzie pytają o "swojego" tygrysa, bo sie juz doczekać nie mogą:) może masz jego aktualne zdjęcie? u tygrysa wszystko ok :) rośnie jak na drożdżach 6.7 skończył 8 tyg. i w nast.tyg.będzie miał szczepienie...i możemy szukać transportu :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
andzia69 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Budrysku - w razie co to kolega będzie w Katowicach chyba 31 lipca - mógłby odebrać malucha gdyby coś - będzie odbierał rodzinkę na lotnisku. Quote
Recommended Posts