Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 665
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bjuta']A sms znienacka, do pracy?[/quote]

ostatnio nawet telefonu nie noszę przy sobie, bo mi się jedne spodnie rozleciały i teraz mam takie drugie, ale z kieszeniami do których nie da się schować telefonu :-( Chociaż i tak z reguły jak coś robię w danym momencie i musze to dokończyć to w między czasie zapominam o takim smsku :oops::oops::oops: Manixsa by sie przydała tutaj :eviltong:

Posted

Kurcze... chyba nie ma... Za to jest ważna informacja, że Demon ukończył szkolenie Pastela i uzyskał dyplom "grzecznego psa". Ale fotek ze szkoleń tym razem nie było... Tą można jakoś podciągnąć, że niby jest ze szkolenia...
[CENTER][URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7ad852a842525522.html"][IMG]http://images44.fotosik.pl/153/7ad852a842525522.jpg[/IMG][/URL]

[LEFT]Demon nie ma niestety dobrego portretu, takiego który by przyciągał na allegro... Może dziewczyny go jeszcze obfocą...? :oops:
[/LEFT]
[/CENTER]

Posted

właśnie tu trafiłam, nie dam rady teraz przebrnąć przez cały wątek:oops:.
czy mogę się na coś przydać? czy piesek ma allegro?czy mógłby mi ktoś streścić historię psiaczka?:cool3:

Posted

Demon w schronisku jest od grudnia 2004 roku, był wtedy dość młodym psiakiem - napewno nie miał więcej jak 5 lat. Został porzywieziony z interwencji, więc nie wiemy gdzie wczesniej mieszkał. Swoje imię zawdzięcza walecznej naturze jeśli chodzi o inne psy, w boksie zawsze musi wszystkich sobie podporządkować. Jednak jest to bardzo mądry, ułożony i usłuchany psiak, kiedy trafił do schroniska znał podstawowe komendy, przybiegał na zawołanie - i tak ma raczej do dzisiaj :cool3:

• 2 weeks later...