Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 665
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najważniejsze, z Agaga21 wznawia Demonkowi allegra - w końcu ktoś go wypatrzy. Mnie się wydaje, że przez dogomanię nie da się domu znaleźć i samo hopkanie jest bez sensu.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Na pewno by się przydały... tylko potrzebny fotograf z wolnym czasem... Chociaż Demon to i tak jeszcze jest jednym z psiaków bardziej obfoconych :)

Posted

[quote name='Mysia_']Na pewno by się przydały... tylko potrzebny fotograf z wolnym czasem... Chociaż Demon to i tak jeszcze jest jednym z psiaków bardziej obfoconych :)[/QUOTE]
nie potrzebny fotograf. wystarczy wolontariuszka z aparatem. dziś aparat ma prawie każdy...

Posted

Będę jutro z Malwinką w schronisku. Mam dobry aparat i trochę czasu:) Jutro specjalnie przyjeżdżam robić zdjęcia. Na pewno będę fociła Pikusia, rudego Brutusa, chciałam Bonda, szorstkiego Mikusia no i myślę, że dam radę i Demonka:)

Posted

No to czekamy niecierpliwie na fotki! Asiu, jakbyś jakimś cudem dała jeszcze radę Pstokę wyprowadzić - bo pierwszy raz ma obserwatora na allegro - pierwszy raz od ponad roku!

Pianko - dzięki za zmianę tytułu!!!