Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anett']Aga do wyboru do koloru;)

cytuję:
[SIZE=3][COLOR=#ff0000][B]BARDZO POTRZEBUJEMY:
[/B][/COLOR]-Karmy ,przede wszystkiej suchej,takze dla seniorow i rosnacych juniorow,
-Preparatow na odrobaczenie i odpchlenie,
-Obrozy ,zwlaszcza dla duzych psow,smyczy i adresatek,
-Zabawek dla szczeniorow,
-Pomocy w organizowaniu bazarkow-mamy sporo fantow,tylko doba,jakby za krotka,
-Pomocy w rozsylaniu i rozpowszechnianiu watku,
-Preparatow mineralno-witaminowych dla szczeniorow.
-Pozytywnej energii,wsparcia,usmiechu,podrzucania ,
:lol:a poniewaz profilaktyka jest najwazniejsza,wiec jakis krem przeciwzmarszczkowy tez moglby sie przydac.

[SIZE=2]yumanji jestem pod wrażeniem;) tzn. pod wrażeniem kupy dobrej roboty na wątku:lol: bo Twoja praca w realu od dawna [/SIZE][/SIZE]budzi mój ogromny podziw i szacunek!!![/QUOTE]

Jaja sobie robisz ,czy tak podkrecasz atmosfere,zeby wszystkich lacznie ze mna zmobilizowac ?

Posted

Wariatka!zauwazylam Cie na watku terierowatego Terriego,tego od Pianki,ktory mieszkal u mnie ponad rok,a potem zostal wyrwany cudem z moich rak,bo Pianka otrzymala donos ,ze przerabiam psy na mieso dla kotow i rekawiczki.Bronilam sie,nie wiedzac,ze nie ma szans sie wybronic.Serce mi sie sciskalo,jak go jej przekazywalam i probowal za mna wyskoczyc.
Mieszka teraz w innym miejscu,nie ma DS,strasznie dlugo przebywa w hoteliku,a to nie jest juz najmlodszy pies.Przegladalam dzis jego watek,rozdrapujac sobie serce ,patrze..a tu Marycha35.

Posted

[quote name='Marycha35']Jasna cholera, byłam za tym, żeby Cię ukrzyżować, podawałam już goooooździe?????? Przyznaję bez bicia, pustka w baniaku...[/QUOTE]
Nie,na szczescie nie,bo teraz bylaby kicha:evil_lol:albo nie doczytalam...

Posted

:diabloti: podaj link błagam!!! I nie czytaj... jam choleryk i najpierw walę w pysk potem myślę;) Swoją drogą to tylko dowód na to jak trzeba być bardzo ostrożnym przy ferowaniu wyroków, ocen i skreślaniu ludzi, bo ktoś, coś, gdzieś.

Posted

[quote name='Marycha35']:diabloti: podaj link błagam!!! I nie czytaj... jam choleryk i najpierw walę w pysk potem myślę;) Swoją drogą to tylko dowód na to jak trzeba być bardzo ostrożnym przy ferowaniu wyroków, ocen i skreślaniu ludzi, bo ktoś, coś, gdzieś.[/QUOTE]

Nie podam,mecz sie teraz:evil_lol:mam takie wrazenie,ze teraz na dogo jestesmy tylko we dwie:lol:

Posted

[quote name='Marycha35']Ale dlaczego tam Cię tak podejrzewano, co się stało???? Komuś podpadłaś??? Czy rękawiczki się zapodziały, ups:diabloti:, głupi dowcip, wiem!!!![/QUOTE]
Podpadlam,bo ja jestem specjalistka od podpadania :evil_lol:dowcip dobry.Naprawde podpadlam,ale nie chce "brudzic "tego watku.
Kiedys przy winie opowiem....

Posted

[quote name='yumanji']Podpadlam,bo ja jestem specjalistka od podpadania :evil_lol:dowcip dobry.Naprawde podpadlam,ale nie chce "brudzic "tego watku.
Kiedys przy winie opowiem....[/QUOTE] Jestem jak jasna cholera na tym winku:):):) Mniam;) W prezencie przywiozę zupę...krem, ups;)

Posted

[quote name='jaanka']Cześć Dziewczyny.
Muszę przeczytać wątek żeby głupich pytań nie zadawać.
Ale zaglądam towarzysko :)[/QUOTE]
Bardzo sie cieszymy.Wystarczy,jak przeczytasz pierwsza strone i styknie,ja nie lubie meczyc ludzi.Kobiet zwlaszcza.

Posted

Asiku, ale wątas na górze cały czasek...;):) Mocno Was ściskam i gnam kociory dokarmiać podblokowe!!! A może jednego chyyycę na obiadek na jutro...ups, idiotyczny poziom, a fe fuj bleee, tfu, pstryk...idę już lepiej;) Buziale dla Was w wąsy:diabloti:, nie to kocie chiiiba;)

Posted

[quote name='Marycha35']Asiku, ale wątas na górze cały czasek...;):) Mocno Was ściskam i gnam kociory dokarmiać podblokowe!!! A może jednego chyyycę na obiadek na jutro...ups, idiotyczny poziom, a fe fuj bleee, tfu, pstryk...idę już lepiej;) Buziale dla Was w wąsy:diabloti:, nie to kocie chiiiba;)[/QUOTE]

Te koty to musza miec duzo samozaparcia ,zeby Cie znosic...koty lubia flegmatykow.Ide ,bo mnie bachory ciagna.

Posted

[quote name='yumanji']Napisze do moda,zeby wszystko pozniej wycial w cholere.[/QUOTE]

Jasne. Bardzo słusznie i niech zbanuje te gupie baby co to piszą. ;)
Przeczytałam pierwszą i kilka następnych stron.

Posted

[quote name='jaanka']Jasne. Bardzo słusznie i niech zbanuje te gupie baby co to piszą. ;)
Przeczytałam pierwszą i kilka następnych stron.[/QUOTE]
Bardzo jestes dzielna:lol:pokazalam mojemu 16-letniemu,co tu sobie piszemy i obsmial sie ,jak norka.
Ide ,bo mlodszemu leb sie kiwa,a od pieciu dni codziennie przysiegam,ze obejrze Batmana.Dwie i pol godziny.:roll:

Posted

witam, przylazłam z wątku, hmm, tylko już nie pamiętam jakiego, ale to nie ważne; najważniejsze, to jak pomóc, kochani a czy może zwracałyście się o pomoc do Baloniarek?? One pomagają bdt;

Posted

[quote name='bric-a-brac']Ale żeście napościły w wątku! :diabloti: Baby to gaduuuuuułyyyy :lol:
Aśka, w styczniu dam się wykorzystać, teraz mnie nie ma ;)[/QUOTE]
Jak Cie nie ma ,to uciekaj...a w styczniu sama Cie znajde,wiem juz gdzie szukac.A gadanie sie wytnie.Fajnie,ze sie przywloklas :lol: