yumanji Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 [quote name='anett']Aga do wyboru do koloru;) cytuję: [SIZE=3][COLOR=#ff0000][B]BARDZO POTRZEBUJEMY: [/B][/COLOR]-Karmy ,przede wszystkiej suchej,takze dla seniorow i rosnacych juniorow, -Preparatow na odrobaczenie i odpchlenie, -Obrozy ,zwlaszcza dla duzych psow,smyczy i adresatek, -Zabawek dla szczeniorow, -Pomocy w organizowaniu bazarkow-mamy sporo fantow,tylko doba,jakby za krotka, -Pomocy w rozsylaniu i rozpowszechnianiu watku, -Preparatow mineralno-witaminowych dla szczeniorow. -Pozytywnej energii,wsparcia,usmiechu,podrzucania , :lol:a poniewaz profilaktyka jest najwazniejsza,wiec jakis krem przeciwzmarszczkowy tez moglby sie przydac. [SIZE=2]yumanji jestem pod wrażeniem;) tzn. pod wrażeniem kupy dobrej roboty na wątku:lol: bo Twoja praca w realu od dawna [/SIZE][/SIZE]budzi mój ogromny podziw i szacunek!!![/QUOTE] Jaja sobie robisz ,czy tak podkrecasz atmosfere,zeby wszystkich lacznie ze mna zmobilizowac ? Quote
Marycha35 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Chrummm, chrummmmmm, Asiku rozumiem, że ostatecznie możesz się smarować wódką i śledzikiem!!!!! chrummm, chrummm, gdzie te trufle???!!!????:) Quote
yumanji Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 Wariatka!zauwazylam Cie na watku terierowatego Terriego,tego od Pianki,ktory mieszkal u mnie ponad rok,a potem zostal wyrwany cudem z moich rak,bo Pianka otrzymala donos ,ze przerabiam psy na mieso dla kotow i rekawiczki.Bronilam sie,nie wiedzac,ze nie ma szans sie wybronic.Serce mi sie sciskalo,jak go jej przekazywalam i probowal za mna wyskoczyc. Mieszka teraz w innym miejscu,nie ma DS,strasznie dlugo przebywa w hoteliku,a to nie jest juz najmlodszy pies.Przegladalam dzis jego watek,rozdrapujac sobie serce ,patrze..a tu Marycha35. Quote
Marycha35 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Jasna cholera, byłam za tym, żeby Cię ukrzyżować, podawałam już goooooździe?????? Przyznaję bez bicia, pustka w baniaku... Quote
yumanji Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 [quote name='Marycha35']Jasna cholera, byłam za tym, żeby Cię ukrzyżować, podawałam już goooooździe?????? Przyznaję bez bicia, pustka w baniaku...[/QUOTE] Nie,na szczescie nie,bo teraz bylaby kicha:evil_lol:albo nie doczytalam... Quote
Marycha35 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 :diabloti: podaj link błagam!!! I nie czytaj... jam choleryk i najpierw walę w pysk potem myślę;) Swoją drogą to tylko dowód na to jak trzeba być bardzo ostrożnym przy ferowaniu wyroków, ocen i skreślaniu ludzi, bo ktoś, coś, gdzieś. Quote
yumanji Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 [quote name='Marycha35']:diabloti: podaj link błagam!!! I nie czytaj... jam choleryk i najpierw walę w pysk potem myślę;) Swoją drogą to tylko dowód na to jak trzeba być bardzo ostrożnym przy ferowaniu wyroków, ocen i skreślaniu ludzi, bo ktoś, coś, gdzieś.[/QUOTE] Nie podam,mecz sie teraz:evil_lol:mam takie wrazenie,ze teraz na dogo jestesmy tylko we dwie:lol: Quote
Marycha35 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 O babiszczonie jeden!!!! Hi, hi, Ty wiesz, że to się nazywa megalomania!!!;) Z tym, że jeno my na Dogo... :eviltong: Quote
Marycha35 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Ale dlaczego tam Cię tak podejrzewano, co się stało???? Komuś podpadłaś??? Czy rękawiczki się zapodziały, ups:diabloti:, głupi dowcip, wiem!!!! Quote
jaanka Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Cześć Dziewczyny. Muszę przeczytać wątek żeby głupich pytań nie zadawać. Ale zaglądam towarzysko :) Quote
Marycha35 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Zadawaj, Jaaneczko kochana, tu pure nonsense kwitnie:razz: Quote
yumanji Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 [quote name='Marycha35']Ale dlaczego tam Cię tak podejrzewano, co się stało???? Komuś podpadłaś??? Czy rękawiczki się zapodziały, ups:diabloti:, głupi dowcip, wiem!!!![/QUOTE] Podpadlam,bo ja jestem specjalistka od podpadania :evil_lol:dowcip dobry.Naprawde podpadlam,ale nie chce "brudzic "tego watku. Kiedys przy winie opowiem.... Quote
Marycha35 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 [quote name='jaanka']To jakby mój klimacik :evil_lol:[/QUOTE] No właśnie wiem!!!:) Quote
Marycha35 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 [quote name='yumanji']Podpadlam,bo ja jestem specjalistka od podpadania :evil_lol:dowcip dobry.Naprawde podpadlam,ale nie chce "brudzic "tego watku. Kiedys przy winie opowiem....[/QUOTE] Jestem jak jasna cholera na tym winku:):):) Mniam;) W prezencie przywiozę zupę...krem, ups;) Quote
yumanji Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 [quote name='jaanka']Cześć Dziewczyny. Muszę przeczytać wątek żeby głupich pytań nie zadawać. Ale zaglądam towarzysko :)[/QUOTE] Bardzo sie cieszymy.Wystarczy,jak przeczytasz pierwsza strone i styknie,ja nie lubie meczyc ludzi.Kobiet zwlaszcza. Quote
yumanji Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 [quote name='Marycha35']Zadawaj, Jaaneczko kochana, tu pure nonsense kwitnie:razz:[/QUOTE] Napisze do moda,zeby wszystko pozniej wycial w cholere. Quote
Marycha35 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Asiku, ale wątas na górze cały czasek...;):) Mocno Was ściskam i gnam kociory dokarmiać podblokowe!!! A może jednego chyyycę na obiadek na jutro...ups, idiotyczny poziom, a fe fuj bleee, tfu, pstryk...idę już lepiej;) Buziale dla Was w wąsy:diabloti:, nie to kocie chiiiba;) Quote
yumanji Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 [quote name='Marycha35']Asiku, ale wątas na górze cały czasek...;):) Mocno Was ściskam i gnam kociory dokarmiać podblokowe!!! A może jednego chyyycę na obiadek na jutro...ups, idiotyczny poziom, a fe fuj bleee, tfu, pstryk...idę już lepiej;) Buziale dla Was w wąsy:diabloti:, nie to kocie chiiiba;)[/QUOTE] Te koty to musza miec duzo samozaparcia ,zeby Cie znosic...koty lubia flegmatykow.Ide ,bo mnie bachory ciagna. Quote
jaanka Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 [quote name='yumanji']Napisze do moda,zeby wszystko pozniej wycial w cholere.[/QUOTE] Jasne. Bardzo słusznie i niech zbanuje te gupie baby co to piszą. ;) Przeczytałam pierwszą i kilka następnych stron. Quote
Marycha35 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Bo to są koty takie bazie, wiecie...;) Miauuuuu!!! Pa, pa, miłego Batmanowania, Asiku;) Edit: dobry ban nie jest zły;) NIE!!!!!!! Quote
yumanji Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 [quote name='jaanka']Jasne. Bardzo słusznie i niech zbanuje te gupie baby co to piszą. ;) Przeczytałam pierwszą i kilka następnych stron.[/QUOTE] Bardzo jestes dzielna:lol:pokazalam mojemu 16-letniemu,co tu sobie piszemy i obsmial sie ,jak norka. Ide ,bo mlodszemu leb sie kiwa,a od pieciu dni codziennie przysiegam,ze obejrze Batmana.Dwie i pol godziny.:roll: Quote
asiuniab Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 witam, przylazłam z wątku, hmm, tylko już nie pamiętam jakiego, ale to nie ważne; najważniejsze, to jak pomóc, kochani a czy może zwracałyście się o pomoc do Baloniarek?? One pomagają bdt; Quote
bric-a-brac Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Ale żeście napościły w wątku! :diabloti: Baby to gaduuuuuułyyyy :lol: Aśka, w styczniu dam się wykorzystać, teraz mnie nie ma ;) Quote
yumanji Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 [quote name='bric-a-brac']Ale żeście napościły w wątku! :diabloti: Baby to gaduuuuuułyyyy :lol: Aśka, w styczniu dam się wykorzystać, teraz mnie nie ma ;)[/QUOTE] Jak Cie nie ma ,to uciekaj...a w styczniu sama Cie znajde,wiem juz gdzie szukac.A gadanie sie wytnie.Fajnie,ze sie przywloklas :lol: Quote
Recommended Posts