Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piesek został przywiązany do drzewa na jednym z osiedli w Warszawie bez wody
i jedzenia, wył całą noc, przygarneła go dobra duszyczka ale może tylko do piątku
go mieć pozniej......

kopiuje ;

Na jednym zdjęciu widać, że praktycznie jest na równi z końcem nogawek spodni Pani Małgosi więc jest na prawdę małym pieskiem. Jest bardzo kochany, spokojny, pogodny, ufny do ludzi, do kazdego podchodzi, merda ogonkiem i czule patrzy w oczki, jest pieszczochem, sam wdrapuje sie na kolanka i daje brzuszek do glaskania. I co może dla niektórych być ważne lgnie do dzieci. Ma około 3-4 latek, dobrze wie co to jest poslanko i jak sie tylko coś polozy na ziemi dla niego to od razu się tam układa. Jest dobrze wychowanym, grzecznym pieskiem i na prawdę ciężko mi uwierzyć, że ktoś tak podle mogł z nim postąpic. Spędziłam z nim dzis kilka godzin i ciężko było mi się z nim rozstawać. Ja już się w nim zakochałam. On na parwdę należy do tych piesków, które kradną serce po kilkunastu minutach bycia z nim. Mamy dla niego domek do przyszlego piątku i co dalej z nim będzie? pytaj ludzi bardzo cię proszę. Oby ktoś się w nim zakochał.

Posted

Kontakty by sie dowiedzieć czegoś wiecej. 604 787 166 end_of_the_skype_highlighting - Kalina
606 263 166 begin_of_the_skype_highlighting 606 263 166 end_of_the_skype_highlighting - Arek

ja tylko posredniczę i szukam domku gdzie sie da, szkoda maluszka by wylądował w schronie.

Posted

Kontakty by sie dowiedzieć czegoś wiecej. 604 787 166 end_of_the_skype_highlighting - Kalina
606 263 166 - Arek

ja tylko posredniczę i szukam domku gdzie sie da, szkoda maluszka by wylądował w schronie.:oops:

Posted

jUZ JEST SZANSA NA DOM:)

WCZORAJ ZROBIŁAM GRATKĘ... ALE NIE MOGŁA,M WSTAWIĆ ZDJĘĆ BO COS SIE ZACINAŁO... I TYLKO ZROBIŁAM OPIS A ZDJECIA DZISIAJ MIAŁA WKLEIĆ.
ALE NAWET BEZ ZDJĘĆ PANI SIE ODEZWAŁA

CHCE ZDJĘCIA I JEST ZAITERESOWANA:)

NAZWAŁM GO MALUŚKIEWICZ - RATLERKA..

BEDZIE DO WAS DZOWNIĆ WYSŁAŁAM JEJ NA MAILA ZDJĘCIA + NUMER DO WAS

MOZE COS Z TEGO BEDZIE !! BY BYŁO SUPER

CZEKAM NA WIESCI

OTO JEJ MAIL

Witam;)
Byłabym bardzo zainteresowana malutkim ratlerkiem - Maluśkiewiczem,
Jeśli można to chętnie zobaczę jego zdjęcie .
Pozdrawiam