Jump to content
Dogomania

Najukochańsze celinkowe Muszkieterki Atos(*),Dżekuś (*),Hektor(*).Dumka,Pirat i Fokus

Recommended Posts

Posted

JACIE.....ni ma pod poduszkom.....nie ma pod kordłom......zaczaiłą bazę,że ja tyż to fcem miać??? TERA - ZARA ?????

SZUKAJTA aż ZNAJDZIETA,,,to jamnicze przysłowie......znajdem i nie oddam.....:mad:

Posted

Toż ja nie szukam w ziemi.....Rulon u Ciebie kopią....to może Ci wykopali te nadzwyczajne zdolności......skąd to masz...mów zaraz.....czy trzeba stracić jajka by to MIAĆ????

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']A u mnie??? Ani weny, ani jajek...
To jest niesprawiedliwe:mad:
Pokrzywdzony Ner(rrr)o:-([/QUOTE]

A zerkłeś po szufladach? A do lodówki zajrzałeś tam som jajka napewno.

[quote name='Celina12']JACIE.....ni ma pod poduszkom.....nie ma pod kordłom......zaczaiłą bazę,że ja tyż to fcem miać??? TERA - ZARA ?????
SZUKAJTA aż ZNAJDZIETA,,,to jamnicze przysłowie......znajdem i nie oddam.....:mad:[/QUOTE]

Ja se pomyślałem ze jutro przyczajke zrobie i pójde z Dorotą do roboty, ona pracuje tam gdzie musi mieć wenę. Słyszałem jak nieraz mówiła. To ja jej trochę zajumam.

Rambo cwaniaczek

Posted

Mówisz do pracy???? JA jednak przeszukam dom....mam całą noc.....Trójca śpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....ja chodzę cichutko jak kot.....a jak mi podejdą to będę lwem....jak ryknę to zaraz..... pomogą mi szukać :evil_lol:

Stanowczy Sssssopel

Posted

[quote name='Isadora7']A zerkłeś po szufladach? A do lodówki zajrzałeś tam som jajka napewno.
Rambo cwaniaczek[/QUOTE]
Rambo mierzyłem... te jajka z lodówki są na mnie za... duże:shake:... buuuuu:-(...........

[quote name='keakea']Chłopaki, nie cudujcie, odstąpię Wam trochę, ale nie za friko... co mi dacie?
Rulon [/QUOTE]
Rulon, a co byś chciał??? Zresztą takiej weny jak Ty masz, to się nie da... odkupić....

Wasz foomfel, Ner(rrr)o

Posted

[quote name='Celina12']To każdy z nas dostanie po pół kilo???? Kiedy ma nastąpić wymiana???? Wdzie?????

Neruś....bo to jajka kurzęcze ...nie jamnicze.....po co Ci te dyndadełka????[/QUOTE]

Bo może jakbym jajka miał, to i wena by mi przyszła:hmmmm::hmmmm::hmmmm:???

Posted

Widzisz Neruś-Rambo pisalnikował,że Dorcia ma wenę....a jajek chyba nigdy swoich nie miała.....:evil_lol:...więc w jajkach ich NI MA.....som podpoduszkom...mówię Ci...tylko jeszcze nie wiem którą....na pewno pod tą na której spatunia Rulonik.....

Ssssopel

Posted

[quote name='keakea']Dobra, 5 placków z mięchem i majonezem i 2 dni z Draką za pół kilo weny. Czyściutkiej, nieśmiganej :D

R(rrr)ulon[/QUOTE]

Kurde się cenisz, ale dobra to dobry towar. BIERE.

[quote name='Sarunia-Niunia']Bo może jakbym jajka miał, to i wena by mi przyszła:hmmmm::hmmmm::hmmmm:???[/QUOTE]

Ja nie wiem, ja mam i muszę kupować.

Rambo kupujący.

Posted

[quote name='Celina12']Widzisz Neruś-Rambo pisalnikował,że Dorcia ma wenę....a jajek chyba nigdy swoich nie miała.....:evil_lol:...więc w jajkach ich NI MA.....som podpoduszkom...mówię Ci...tylko jeszcze nie wiem którą....na pewno pod tą na której spatunia Rulonik.....

Ssssopel[/QUOTE]

Ty się nie znasz Sopel, baby też mają jajka, tylko w środku - czytałem w Wikipedii.

R(rrr)ulon

Posted

[quote name='keakea']Ty się nie znasz Sopel, baby też mają jajka, tylko w środku - czytałem w Wikipedii.

R(rrr)ulon[/QUOTE]

A gdzie ta Wikicośtam? Czy to ma coś wspólnego z Selinową Wikunią ?

Rambo pytający.

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Rambo mierzyłem... te jajka z lodówki są na mnie za... duże:shake:... buuuuu:-(...........

Wasz foomfel, Ner(rrr)o[/QUOTE]

Hiehiehie...
umarłam :D

Duża Rulona

Posted

Że niby co????? Że ja się nie znam???? To dlaczego nam obcinają a WAM nie???? Dlaczego przeszkadza KOMUŚ to,że coś nam dynda?????:mad::mad:

JA się nie dałem i nie dam.....mam jajka i wenę tyż bedem miać.....KONIEC!!!!! KROPKA!!!!! Napiekem sto palcków dla Rulona.....

Posted

[quote name='Isadora7']A gdzie ta Wikicośtam? Czy to ma coś wspólnego z Selinową Wikunią ?

Rambo pytający.[/QUOTE]

Nieeee, to w jenternecie jest - i tam jest wszystko opisane - o, np. [URL]http://pl.wikipedia.org/wiki/Parówka[/URL]

R(rrr)ulon

Posted

[quote name='Isadora7']A gdzie ta Wikicośtam? Czy to ma coś wspólnego z Selinową Wikunią ?

Rambo pytający.[/QUOTE]

Umarłam i ja

Selin

Moja Wikunia.....jak to kiedyś przeczyta opluje monitor jak i ja.....:evil_lol:

Posted

[quote name='Celina12']Że niby co????? Że ja się nie znam???? To dlaczego nam obcinają a WAM nie???? Dlaczego przeszkadza KOMUŚ to,że coś nam dynda?????:mad::mad:

JA się nie dałem i nie dam.....mam jajka i wenę tyż bedem miać.....KONIEC!!!!! KROPKA!!!!! [SIZE=4]Napiekem sto palcków dla Rulona.[/SIZE]....[/QUOTE]

o to już jest łapówka

Rambo oburzony na łapówkarzy

Posted

[quote name='Celina12']Że niby co????? Że ja się nie znam???? To dlaczego nam obcinają a WAM nie???? Dlaczego przeszkadza KOMUŚ to,że coś nam dynda?????:mad::mad:

JA się nie dałem i nie dam.....mam jajka i wenę tyż bedem miać.....KONIEC!!!!! KROPKA!!!!! Napiekem sto palcków dla Rulona.....[/QUOTE]

Jakie 100????? A skąd ja Ci Sopluchna tyle weny wezmę??? To jest towar ścisłego zarachowania...

a jeszcze się ostatnio wyprztykałem na parę cebulaków... i tylko mi teraz trochię na dnie zostało... a w kolejce po cebulaki stoi jeszcze z 12 bid co najmniej...

R(rrr)ulon