Sarunia-Niunia Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 A u mnie??? Ani weny, ani jajek... To jest niesprawiedliwe:mad: Pokrzywdzony Ner(rrr)o:-( Quote
Celina12 Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 JACIE.....ni ma pod poduszkom.....nie ma pod kordłom......zaczaiłą bazę,że ja tyż to fcem miać??? TERA - ZARA ????? SZUKAJTA aż ZNAJDZIETA,,,to jamnicze przysłowie......znajdem i nie oddam.....:mad: Quote
keakea Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Wena nie kiełbasa, na każdym rogu nie rośnie :D R(rrr)ulon Quote
Celina12 Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Toż ja nie szukam w ziemi.....Rulon u Ciebie kopią....to może Ci wykopali te nadzwyczajne zdolności......skąd to masz...mów zaraz.....czy trzeba stracić jajka by to MIAĆ???? Quote
Isadora7 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']A u mnie??? Ani weny, ani jajek... To jest niesprawiedliwe:mad: Pokrzywdzony Ner(rrr)o:-([/QUOTE] A zerkłeś po szufladach? A do lodówki zajrzałeś tam som jajka napewno. [quote name='Celina12']JACIE.....ni ma pod poduszkom.....nie ma pod kordłom......zaczaiłą bazę,że ja tyż to fcem miać??? TERA - ZARA ????? SZUKAJTA aż ZNAJDZIETA,,,to jamnicze przysłowie......znajdem i nie oddam.....:mad:[/QUOTE] Ja se pomyślałem ze jutro przyczajke zrobie i pójde z Dorotą do roboty, ona pracuje tam gdzie musi mieć wenę. Słyszałem jak nieraz mówiła. To ja jej trochę zajumam. Rambo cwaniaczek Quote
Celina12 Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Mówisz do pracy???? JA jednak przeszukam dom....mam całą noc.....Trójca śpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....ja chodzę cichutko jak kot.....a jak mi podejdą to będę lwem....jak ryknę to zaraz..... pomogą mi szukać :evil_lol: Stanowczy Sssssopel Quote
keakea Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Chłopaki, nie cudujcie, odstąpię Wam trochę, ale nie za friko... co mi dacie? Rulon Quote
Celina12 Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 ......co by tu......placki zmielonym mięskiem...z majonezem .....moze BYK???? Quote
Isadora7 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='keakea']Chłopaki, nie cudujcie, odstąpię Wam trochę, ale nie za friko... co mi dacie? Rulon[/QUOTE] jeden dzień z Draką? Rambo podrywajacy. Quote
Sarunia-Niunia Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='Isadora7']A zerkłeś po szufladach? A do lodówki zajrzałeś tam som jajka napewno. Rambo cwaniaczek[/QUOTE] Rambo mierzyłem... te jajka z lodówki są na mnie za... duże:shake:... buuuuu:-(........... [quote name='keakea']Chłopaki, nie cudujcie, odstąpię Wam trochę, ale nie za friko... co mi dacie? Rulon [/QUOTE] Rulon, a co byś chciał??? Zresztą takiej weny jak Ty masz, to się nie da... odkupić.... Wasz foomfel, Ner(rrr)o Quote
keakea Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Dobra, 5 placków z mięchem i majonezem i 2 dni z Draką za pół kilo weny. Czyściutkiej, nieśmiganej :D R(rrr)ulon Quote
Celina12 Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 To każdy z nas dostanie po pół kilo???? Kiedy ma nastąpić wymiana???? Wdzie????? Neruś....bo to jajka kurzęcze ...nie jamnicze.....po co Ci te dyndadełka???? Quote
Sarunia-Niunia Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='Celina12']To każdy z nas dostanie po pół kilo???? Kiedy ma nastąpić wymiana???? Wdzie????? Neruś....bo to jajka kurzęcze ...nie jamnicze.....po co Ci te dyndadełka????[/QUOTE] Bo może jakbym jajka miał, to i wena by mi przyszła:hmmmm::hmmmm::hmmmm:??? Quote
Celina12 Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Widzisz Neruś-Rambo pisalnikował,że Dorcia ma wenę....a jajek chyba nigdy swoich nie miała.....:evil_lol:...więc w jajkach ich NI MA.....som podpoduszkom...mówię Ci...tylko jeszcze nie wiem którą....na pewno pod tą na której spatunia Rulonik..... Ssssopel Quote
Isadora7 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='keakea']Dobra, 5 placków z mięchem i majonezem i 2 dni z Draką za pół kilo weny. Czyściutkiej, nieśmiganej :D R(rrr)ulon[/QUOTE] Kurde się cenisz, ale dobra to dobry towar. BIERE. [quote name='Sarunia-Niunia']Bo może jakbym jajka miał, to i wena by mi przyszła:hmmmm::hmmmm::hmmmm:???[/QUOTE] Ja nie wiem, ja mam i muszę kupować. Rambo kupujący. Quote
keakea Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='Celina12']Widzisz Neruś-Rambo pisalnikował,że Dorcia ma wenę....a jajek chyba nigdy swoich nie miała.....:evil_lol:...więc w jajkach ich NI MA.....som podpoduszkom...mówię Ci...tylko jeszcze nie wiem którą....na pewno pod tą na której spatunia Rulonik..... Ssssopel[/QUOTE] Ty się nie znasz Sopel, baby też mają jajka, tylko w środku - czytałem w Wikipedii. R(rrr)ulon Quote
keakea Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Dobra, Neruś, tobie odstąpię weny w zamian za zdradzenie, jak być słodziakiem... R(rrr)ulon Quote
Isadora7 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='keakea']Ty się nie znasz Sopel, baby też mają jajka, tylko w środku - czytałem w Wikipedii. R(rrr)ulon[/QUOTE] A gdzie ta Wikicośtam? Czy to ma coś wspólnego z Selinową Wikunią ? Rambo pytający. Quote
keakea Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']Rambo mierzyłem... te jajka z lodówki są na mnie za... duże:shake:... buuuuu:-(........... Wasz foomfel, Ner(rrr)o[/QUOTE] Hiehiehie... umarłam :D Duża Rulona Quote
Celina12 Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Że niby co????? Że ja się nie znam???? To dlaczego nam obcinają a WAM nie???? Dlaczego przeszkadza KOMUŚ to,że coś nam dynda?????:mad::mad: JA się nie dałem i nie dam.....mam jajka i wenę tyż bedem miać.....KONIEC!!!!! KROPKA!!!!! Napiekem sto palcków dla Rulona..... Quote
keakea Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='Isadora7']A gdzie ta Wikicośtam? Czy to ma coś wspólnego z Selinową Wikunią ? Rambo pytający.[/QUOTE] Nieeee, to w jenternecie jest - i tam jest wszystko opisane - o, np. [URL]http://pl.wikipedia.org/wiki/Parówka[/URL] R(rrr)ulon Quote
Celina12 Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 [quote name='Isadora7']A gdzie ta Wikicośtam? Czy to ma coś wspólnego z Selinową Wikunią ? Rambo pytający.[/QUOTE] Umarłam i ja Selin Moja Wikunia.....jak to kiedyś przeczyta opluje monitor jak i ja.....:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='Celina12']Że niby co????? Że ja się nie znam???? To dlaczego nam obcinają a WAM nie???? Dlaczego przeszkadza KOMUŚ to,że coś nam dynda?????:mad::mad: JA się nie dałem i nie dam.....mam jajka i wenę tyż bedem miać.....KONIEC!!!!! KROPKA!!!!! [SIZE=4]Napiekem sto palcków dla Rulona.[/SIZE]....[/QUOTE] o to już jest łapówka Rambo oburzony na łapówkarzy Quote
keakea Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='Celina12']Że niby co????? Że ja się nie znam???? To dlaczego nam obcinają a WAM nie???? Dlaczego przeszkadza KOMUŚ to,że coś nam dynda?????:mad::mad: JA się nie dałem i nie dam.....mam jajka i wenę tyż bedem miać.....KONIEC!!!!! KROPKA!!!!! Napiekem sto palcków dla Rulona.....[/QUOTE] Jakie 100????? A skąd ja Ci Sopluchna tyle weny wezmę??? To jest towar ścisłego zarachowania... a jeszcze się ostatnio wyprztykałem na parę cebulaków... i tylko mi teraz trochię na dnie zostało... a w kolejce po cebulaki stoi jeszcze z 12 bid co najmniej... R(rrr)ulon Quote
keakea Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='Isadora7']o to już jest łapówka Rambo oburzony na łapówkarzy[/QUOTE] Zaraz tam łapówka... to masaż żołądka i serca tylko jest... R(rr)ulon Quote
Recommended Posts