moni83 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Dzien dobry wszystkim:lol: Przyszlam sie przywitac i zyczyc milego cieplego dnia:buzi::painting::helo: Quote
Celina12 Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Witam.....mam tylko 5 zdjęć... [IMG]http://images29.fotosik.pl/295/4e9c6aeb27f9de68med.jpg[/IMG] [IMG]http://images47.fotosik.pl/31/6b00926056163e22med.jpg[/IMG] [IMG]http://images27.fotosik.pl/295/a70d963cfa724ff3med.jpg[/IMG] [IMG]http://images26.fotosik.pl/296/82f4f7572d944c32med.jpg[/IMG] [IMG]http://images38.fotosik.pl/32/ad34496592a2fb59med.jpg[/IMG] Bemolu, Dżekusiu i Atosiku-bardzo mi WAS brak. Kocham bardzo a to bardzo mocno.....:-( Quote
moni83 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ale pieknie sobie spia Sloneczka:loveu: Buziaki w te piekne noski:buzi: Celinko dla Ciebie najcieplejsze usciski,trzymaj sie Kochana:calus: Quote
Monia70 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Jestem Celinko..... Jak spokojnie śpią 2 muszkieterki :roll: Quote
Kar0la Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Dumiś jak słodko brzuszek wystawia. :lol: Hekuś głowa na podusi. :loveu: Quote
hovomaniaczka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ale słodko śpią! Uściski dla Ciebie Celinko! Quote
Monia70 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Podrzemałam jednym okiem i jednym uchem i jestem "rabnięta".Lepiej było się wogóle nie kłaść :shake: Quote
AnkaG Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Odszedł dzielny muszkieterek :-( (*) Trzymaj się Celinko Quote
betty_labrador Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 słodko śpią dwie kochane mordki.. szkoda ze juz tylko 2.. ale wazne ze sa z Toba. Buziaki i trzymaj sie mocno.:calus: Quote
brazowa1 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 chcialabym,zeby kazde psy byly kochane tak,jak jamniki celinki. Quote
moni83 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Dzien Dobry;) Zycze wszystkim milego i cieplego dnia-nie wiem jak u Was ale ja po przebudzeniu zobaczylam snieg:razz: co prawda nie za wiele,tez za dlugo sie nie utrzyma bo dodatnia temperaturka,ale widac zima juz dala znac o sobie:) Jack poszalal troche na sniegu to jego pierszy w zyciu sniezek,ciekawe co myslal gdy go zobaczyl.Jesli snieg sie utrzyma porobie kilka zdjec i dodam na moja stronke:):) Celinko znow chcialam pisac do Ciebie przez 'pani' hihi kwestia przyzwyczajenia:lol: Przesylam buziaki calej rodzince,jestescie super.:buzi::calus: Mam nadzieje ze moze uda sie nam poznac na zywo-tak bardzo bardzo Ciebie lubie:grins: Oj ale mnie od rana na czulosci zebralo hihi:oops: Pozdroienia dla wszystkich,pieknego dnia zycze:D:D Quote
Isadora7 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 [B]Celinko cieplutkie myśli zostawiam.[/B] Quote
Celina12 Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Witam! U nas też spadł śnieg..przysypał grobki moich Pociech...znicze zgasły...zapalałam na nowo.....tak smutno...ciężko...źle...:-( Moniczko-dziękuję za tak miłe słowa...wiesz ,że i aj Cię bardzo lubię. Jesteś taka ciepła, troskliwa.Chciałabym poznać CIebie na żywo...musisz do nas przyjechać. Najlepiej by było poznać Wszystkich dogomaniaków. Wiolu bardzo dziękuję za tak ciepłe słowa...tak kocham moje jamniki bardzo mocno...aż do bólu. Cioteczki Kochane-jeszce raz dziękuję za to ,że Jesteście...Wujaszkowi Mateuszowi też-postarał się o zmianę tytułu-i to jego pomysł. Szkoda ,że nie mam aparatu-dziś tak pięknie bawili sie na śniegu. Quote
iwonamaj Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Celinko, wiem jak bardzo Ci ciężko...Trzymaj się...:calus: Quote
Kar0la Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Obyś szybko miała aparat. Tak pusto bez zdjęć. :-( Quote
Czekunia Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Celinko kochana... :-( Nawet nie wiem, co mam pisać... Tak bardzo, bardzo smutno... Żadne słowa nie ukoją bólu... Nie powiem Ci, że czas ukoi rany, bo tak nie jest... Czas tylko przyzwyczaja do bólu... Jedno, czego możesz być pewna, to to, że Atosiątkiem zajęła się już ferajna za Tęczowym Mostem, w tym mój Axelek... Pamiętasz, mówiłam Ci kiedyś, że on kochał jamniczki... Atosek napewno już się z nim zakumplował i Axel oprowadza go po włościach, które teraz stały się domem Atoska... Ale pamiętaj!! Że Atos czeka na Ciebie! Trzymaj się kochana... Atosku [*] Quote
Celina12 Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Tak to prawda-czas nie goi ran...:-(.....trudno pogodzić się z odejściem Ukochanych ISTOTEK. Takich , które los okrutnie doświadczył-w szczególności. Tak bardzo WAS kocham...tak bardzo tęsknię. Przytulcie się do siebie i...czekajcie. Quote
Wiedźma Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Celinko, Twoje staruszki znalazły dom. Zerknijcie, proszę, do Łateczka w moim podpisie :-( i nie pozwólcie spaść temu wątkowi. Quote
jamnicze Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Witaj Celinko, Tobie i miłym ślicznotom życzę przyjemnej niedzieli, buziaczki :) Quote
Monia70 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Celinko, One tam sa razem.Od pierwszego momentu są Bemolek, Dżekus i Atosik !!:loveu:Szczęścia i miłości! Głaski dla Dumci i Hekusia :loveu: A moje sucze wczoraj jak wybiegały z ganku na podwórku , nie wiedziały, że jest ślisko i snieg lezy! Więc jak zrobiły ślizg z ganku to wylądowaly 3 stopnie niżej od razu :roll::cool3: na podwórku :roll: Quote
Kar0la Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Moje suczydła oszalały z radości na widok śniegu. Gonitwy, nurkowanie w śniegu, zjadanie spadających płatków. Celinko jak tam jamniorki? Śpią w kocykach czy pobrykały po śniegu? Quote
Celina12 Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 U nas też leży śnieg i wieje wiatr. Jamniki pozawijane w kołdrę i śpią. Śnieg jest zimny i mokry-nie nadaje się dla jamników..robią szybkie sioo i pędem do domku. Nikt mnie w nocy nie budzi....nie chce jeść, nie bryka....nie znoszę po schodach, całując siwiutkie pysio:-(. Wspominam to cudowne mruczenie przy głaskaniu, ten uśmiech na mój widok. Tyle w schronisku były a zawsze czyściutkie-Dżekuś dostawał tabletki na odwodnienie, musiał kilka razy w nocy wychodzić...nigdy nie popuścił. Atosik też-nózie czasem odmawiały posłuszeństwa ale dzielnie dawał znaki. Kocham WAS-bardzo.... Quote
iwonamaj Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Moje mychy sie obraziły...na śnieg, na wiatr...3 minutki i już ciągną do domku. A Emilka taka biedna, całe łapeczki ma w kulkach śniegu, aż po paszki i pachwinki. Quote
Recommended Posts