Jump to content
Dogomania

Najukochańsze celinkowe Muszkieterki Atos(*),Dżekuś (*),Hektor(*).Dumka,Pirat i Fokus

Recommended Posts

Posted

Moniu, starszy pan ale za to z jakimi oczkami ............ pomarzyć!
Dumcia jak na kobitkę przystało wzięła się za zrywanie forsycji do wazonów. Pewnie chce na jutro przystroić mieszkanie. Oj będzie się działo!!!!! Chciałabym zobaczyć to powitanie.

Posted

Jamniki nie mają na górze netu więc piszą z Wujaszka kompa.Szykujemy się-sprzątamy, gotujemy...Ania powinna byc po południu.

Pozdrawiamy Wszystkich-mamy nadzię,że do wieczorka.....

Posted

Hmmm...ziemniaki ubija się z mąką kartoflaną , potem robi się takie kluseczki-łyżką o brzeg miski....z boczkiem wędzonym stopionym. Można jeśc z jajecznicą, kefirem....mniam.

Posted

Hihi. Łakomczuszki. U mnie w domu mówi się na to prażoki, słyszałam też nazwę prażaki.
Jak zwał tak zwał, ale potrwawa pycha, chociaż nie wygląda. Ja robię je do kapuśniaku. Wszyscy wcinają aż im się uszy trzęsą.:evil_lol::evil_lol:

Posted

Martusiu-wejdę do WAS na wątek jak na swoim kompie będę....:loveu::loveu:

Tak prażuchy nie wyglądają tak dobrze jak smakują...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Isadora-na prażuchy do mnie...u mnie 3 jamniki-ale tylko do oglądania i pieszczenia :diabloti: