JamniczaRodzina. Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Może znowu Celinka zrobi nam niespodziankę i zajrzy dziś na Dogo .;) Quote
Celina12 Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Boże jak ja WAS kocham i tęsknię-dziękuję za zyczena i wpisy. Upadku jako takiego nie było--odstawiłam zdumionym przechodniom taniec dziki i wpadł mi w ręce płot-więc naciągnęłaam se troszkę ścięgna. Już jest lepiej-a mialam nadzieję , żem anioł:diabloti: Jeszcze ponad tydzień i już będę z jamnikam0wiem ,że Antonio je bardzo dobrze, Dumiś pilnuje mojej MAmci i mego sweterka i Konik jest grzeczny-raz tylko pobił Brunona w szale zazdrości o babcię. Dziś spadł śnieg i wieje silny, mroźny wiatr-ale daję se z tym radę. Dziś spotkałamprawie jamniczki -mamcię z córcią-mam zdjęcia a młody Pan Dziewczynek aż pękał z dumy, że fotkuję:loveu:Miały śliczne imiona-Mrówka i Borówka. Powoli kończę-ciągle mi tu jakieś reklamy wchodzą a operowanie tą klawiaturą doprowadza do szału. Ściskam i całuję WSZYSTKICH....dziękuję za wsio- wierszyk Zosiu piękny-chciałabym by był o mnie....ale..... Pa pa..... Quote
anetta Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Witak Celinko :multi::calus::calus: Mrówka i Borówka :lol: Genialne imiona dla jamnika :bigok: Quote
szajbus Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Witamy Celinko, dziekujemy za odwiedziny i czekamy na ciebie i na relacje. Quote
Wiedźma Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [quote name='Celina12'] dziękuję za wsio- wierszyk Zosiu piękny-chciałabym by był o mnie....ale.......[/quote] I tu Cię zmartwię, dobra kobieto: wierszyk JEST o Tobie, chociaż, jak słusznie zauważyła Neris, wiele takich aniołów krąży po dogo (rzeczonej Neris nie wyłączając). No ale to Twoja strona, więc wierszyk jest Twój. Czekam na odgadnięcie drugiej części zagadki, na razie w czołówce jest KarOla, która Cię namierzyła :) Quote
Ola164 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Celinko :loveu: Ale mi humorek poprawiłaś, tym że na dogo wpadłaś :D Quote
Neris Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 byłam dzisiaj w teatrze - ale fajne klimaty, w opuszczonej fabryce. Ale zimnoooooooooooooooooooo!!!!!!! I mam autografy dla kochanej Celinki. Warszawiacy!!!! Idźcie na "Taksówkę"!!!! Ale to fajne, śmieszne, smutne zarazem. I recenzje ma dobre. Quote
JamniczaRodzina. Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Już za tydzień Celinka będzie z nami.:loveu::loveu::loveu: Quote
Kar0la Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Teraz to już z górki. Zleci raz dwa i Celinka znowu będzie z nami na dogo. :multi::multi::multi: Cioteczko Wiedźmo toż to Kazik i Kult "Na głowie kwietny ma wianek W ręku zielony badylek A przed nią bieży baranek A nad nią lata motylek..." :shiny: Quote
Neris Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Ale najpierw to to napisał Mickiewicz!!!!! Quote
Wiedźma Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Ciotki, jesteście rewelacyjne! KarOla i Neris, kochane moje, lecę szukać czegoś godziwego na wygraną, bo jak to teraz podzielić między Was? Adresy na pw proszę :) Quote
Monia70 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Wróciłam z pracy i witam wszystkie ciocie i Celinkę z daleka i jamniśki w domku. Jeszcze parę dni ....:multi::multi::multi: Quote
Anulka85 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 juz za pare dni....za dni pare:p:p:p Quote
taxelina Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Czekamy, czekamy... jak sie uda dzis jakies zdjecia porobic niegrzecznej Sherryco tylko niszczy w domu rzeczy to tu wrzuce Quote
Ola164 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 A ja czekam na foteczki mojej Dumeczki :loveu: i Atoska i Hektorka :loveu: Quote
taxelina Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 wiem ze to nie na temat ale do watku Celinki zaglada duzo osob [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9516210#post9516210[/url] Quote
deedee77 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Wracaj już Celinko pocieszycielko nasza....... Quote
Neris Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Kochani, pomóżmy Sandrze z Pro-equo wygrać karmę dla jej podopiecznych: [url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=7168[/url] Kilka miesięcy temu się nie udalo, zbierzmy się teraz! Quote
Recommended Posts