Matusz Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Kasia25 napisał(a):Zróbmy konkurs na MISS DOGO, wygra Brązowa i podzieli się z Mafią nagrodą:cool3: Prawda Ciociu:diabloti: no właśnie popieram !!! co na to sama nominowana ?? :loveu::loveu: Quote
Celina12 Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Nominowana ma urlop-niestety-trzeba cierpliwie czekać...:-( Quote
olenka_f Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Pieski ze skierniewickiego schrony- prawie nie ma adopcji , Celinka zobacz tam ona wygląda jak Twoja Dumeczka:lol: Quote
brazowa1 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Musze napisac,bo jestem poruszona :) poniewaz kasia25 zameczała mnie caly wieczor o hodowle jamnikow.Gładkowłosych. Hmmm,czyzby to mialo oznaczac,ze szykuje nam sie nowa jamnikomaniaczka? Quote
iwonamaj Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Brązowa zostałaś nominowana, no i co? A Matusz też powinien sie ujawnić. Quote
Celina12 Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:-cio ta nasza Kasia zamyśla :diabloti: Oleńko zaraz poszukam tego schroniska.... Brązowa nie wypowiedziała się-więc musimy sami podjąć odpowiednie kroki:evil_lol::evil_lol: Matusz do ujawnienia się!!!!! Marsz!!!!:diabloti: Quote
Kar0la Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Brązowa wiesz może coś o pudlu ze schroniska w Gdańsku? Quote
sylwiaskalska Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Witam Celniko jeszcze pare dni i się zobaczymy :) Quote
Anulka85 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 ale ja mam "szczescie".....jak Bea byla u nas 2 razy to mnie nie bylo,a teraz kiedy Sylwia przyjezza to tez mnie nie bedzie...wrrrr:angryy: :angryy: a taka mam ochote wysciskac pieski....i do tego wystawa psow w Opolu..ostatnio jak bylam w tamtym roku to padal deszcz,nie bylo jamnikow...ale za to byly inne,m.in. spaniele i az wstyd sie przyznac,ale jednego wlascicielka pozwolila mi go poglaskac,a ja....rozplakalam sie....nie wiem czemu,ale ten piesek byl tak slodki i kochany,ze az lzy mi polecialy...nawet teraz jak to pisze to leca mi lzy...ale glupia jestem:roll: Quote
sylwiaskalska Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Anulka85 napisał(a):ale ja mam "szczescie".....jak Bea byla u nas 2 razy to mnie nie bylo,a teraz kiedy Sylwia przyjezza to tez mnie nie bedzie...wrrrr:angryy: :angryy: a taka mam ochote wysciskac pieski....i do tego wystawa psow w Opolu..ostatnio jak bylam w tamtym roku to padal deszcz,nie bylo jamnikow...ale za to byly inne,m.in. spaniele i az wstyd sie przyznac,ale jednego wlascicielka pozwolila mi go poglaskac,a ja....rozplakalam sie....nie wiem czemu,ale ten piesek byl tak slodki i kochany,ze az lzy mi polecialy...nawet teraz jak to pisze to leca mi lzy...ale glupia jestem:roll: Nie becz:loveu: :loveu: :loveu: :)- głupia nie jesteś - ale fakt sama jestem ciekawa tych wyścigów jamników :) co do deszczu to proszę tam w Opolu zamówić słoneczko :) Quote
Anulka85 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 no mysle,ze bedzie fajna pogoda i fajne zdjecia z wystawy:loveu: :loveu: Quote
Celina12 Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Aneczko moja...:buzi::iloveyou:-nie jesteś głupia tylko bardzo wrażliwa i kochana.:loveu: Sylwia jednak nie przyjedzie do nas,bo nocnym pociągiem pojedzie z koleżanką,żeby Ta się nie bała-wiesz jak jest w pociągach:shake:. Sylwia-mam nadzieję,że Was znajdę w tym tłumie...a Lalek niech się szykuje-Ciotka nadchodzi:diabloti: Quote
Anulka85 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 uuuuuuuu jaka szkoda,ze Sylwia nie przyjedzie,nasze 3 dlugachy mialby sie z kim bawic:p Quote
sylwiaskalska Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Wiecie jak to jest w tych pociagach Celinko tutaj masz wszystkie wiadomości do do sędziów :) http://www.zkwp-opole.pl/opole_wystawy_07.htm Ja w niedzielkę mam ring chyba 21 :) a hali Quote
Celina12 Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Dziękuję Sylwia:loveu: Bedę szukała do skutku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.A jak usłyszysz głośny płacz-wiedz,że to ja szukająca i tropiąca...:diabloti::diabloti: Quote
sylwiaskalska Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Celina12']Dziękuję Sylwia:loveu: Bedę szukała do skutku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.A jak usłyszysz głośny płacz-wiedz,że to ja szukająca i tropiąca...:diabloti::diabloti: Spokojnie ten ring 21 jest zaraz przy wejściu na Hale :) znajdziesz mnie :) http://www.zkwp-opole.pl/opole_wystawy_07_pliki/plan_niedziela.pdf Quote
Celina12 Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Sylwia-dziękuję..znajdę na pewno :loveu: Quote
Celina12 Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Oleńko miałaś rację-podobna do Dumci...ma już osobny wątek.... http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5094552#post5094552 Cioteczki-pomóżcie....to Siostrzyczka i Braciszek....:-(:-(:-(-przywiązane były do płotu :placz: Quote
sylwiaskalska Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Celina12']Oleńko miałaś rację-podobna do Dumci...ma już osobny wątek.... http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5094552#post5094552 Cioteczki-pomóżcie....to Siostrzyczka i Braciszek....:-(:-(:-(-przywiązane były do płotu :placz: Celinka jakbyś miala cynk że jamnik z brązowym nosem tak do około 3 lat poszukuje domek daj cynk. Ma być rudy z brązowym nosem- 15 lat miała moja koleżanka i na takiego się uparła Quote
Neris Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 U Malagos są dwie jamniczki rude z brązowymi nosami - dziewczynki. Quote
Celina12 Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Neris mówisz o tych dwóch Bidulkach??? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=57797&highlight=jamniczka Quote
elapieczus1 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 nio to szukaj Sylwi i mnie z synkien obie robimy najazd na Opole:) Quote
Celina12 Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Będę szukała-ale się cieszę :multi::multi::multi: Quote
Celina12 Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Dziś minęły dwa miesiące pobytu Dumci z nami :multi::multi::loveu::loveu: pilnuję balkonu coś tam mam... moje skarby... będę czyściła ząbki teraz pilnuję dalej....moje podwórko i ulica...nie przegapię nikogo-ptaka tyż:diabloti: a my Dumcię bardzo kochamy Quote
Recommended Posts