Jump to content
Dogomania

Najukochańsze celinkowe Muszkieterki Atos(*),Dżekuś (*),Hektor(*).Dumka,Pirat i Fokus

Recommended Posts

Posted

Kasia25 napisał(a):
Zróbmy konkurs na MISS DOGO, wygra Brązowa i podzieli się z Mafią nagrodą:cool3:
Prawda Ciociu:diabloti:

no właśnie popieram !!! co na to sama nominowana ?? :loveu::loveu:

Posted

Musze napisac,bo jestem poruszona :) poniewaz kasia25 zameczała mnie caly wieczor o hodowle jamnikow.Gładkowłosych.
Hmmm,czyzby to mialo oznaczac,ze szykuje nam sie nowa jamnikomaniaczka?

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:-cio ta nasza Kasia zamyśla :diabloti:

Oleńko zaraz poszukam tego schroniska....

Brązowa nie wypowiedziała się-więc musimy sami podjąć odpowiednie kroki:evil_lol::evil_lol:

Matusz do ujawnienia się!!!!! Marsz!!!!:diabloti:

Posted

ale ja mam "szczescie".....jak Bea byla u nas 2 razy to mnie nie bylo,a teraz kiedy Sylwia przyjezza to tez mnie nie bedzie...wrrrr:angryy: :angryy:

a taka mam ochote wysciskac pieski....i do tego wystawa psow w Opolu..ostatnio jak bylam w tamtym roku to padal deszcz,nie bylo jamnikow...ale za to byly inne,m.in. spaniele i az wstyd sie przyznac,ale jednego wlascicielka pozwolila mi go poglaskac,a ja....rozplakalam sie....nie wiem czemu,ale ten piesek byl tak slodki i kochany,ze az lzy mi polecialy...nawet teraz jak to pisze to leca mi lzy...ale glupia jestem:roll:

Posted

Anulka85 napisał(a):
ale ja mam "szczescie".....jak Bea byla u nas 2 razy to mnie nie bylo,a teraz kiedy Sylwia przyjezza to tez mnie nie bedzie...wrrrr:angryy: :angryy:

a taka mam ochote wysciskac pieski....i do tego wystawa psow w Opolu..ostatnio jak bylam w tamtym roku to padal deszcz,nie bylo jamnikow...ale za to byly inne,m.in. spaniele i az wstyd sie przyznac,ale jednego wlascicielka pozwolila mi go poglaskac,a ja....rozplakalam sie....nie wiem czemu,ale ten piesek byl tak slodki i kochany,ze az lzy mi polecialy...nawet teraz jak to pisze to leca mi lzy...ale glupia jestem:roll:

Nie becz:loveu: :loveu: :loveu: :)- głupia nie jesteś - ale fakt sama jestem ciekawa tych wyścigów jamników :) co do deszczu to proszę tam w Opolu zamówić słoneczko :)

Posted

Aneczko moja...:buzi::iloveyou:-nie jesteś głupia tylko bardzo wrażliwa i kochana.:loveu:

Sylwia jednak nie przyjedzie do nas,bo nocnym pociągiem pojedzie z koleżanką,żeby Ta się nie bała-wiesz jak jest w pociągach:shake:.

Sylwia-mam nadzieję,że Was znajdę w tym tłumie...a Lalek niech się szykuje-Ciotka nadchodzi:diabloti:

Posted

Dziękuję Sylwia:loveu: Bedę szukała do skutku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.A jak usłyszysz głośny płacz-wiedz,że to ja szukająca i tropiąca...:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Celina12']Oleńko miałaś rację-podobna do Dumci...ma już osobny wątek....

http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5094552#post5094552

Cioteczki-pomóżcie....to Siostrzyczka i Braciszek....:-(:-(:-(-przywiązane były do płotu :placz:

Celinka jakbyś miala cynk że jamnik z brązowym nosem tak do około 3 lat poszukuje domek daj cynk. Ma być rudy z brązowym nosem- 15 lat miała moja koleżanka i na takiego się uparła

Posted

Dziś minęły dwa miesiące pobytu Dumci z nami :multi::multi::loveu::loveu:

pilnuję balkonu

coś tam mam...

moje skarby...

będę czyściła ząbki teraz

pilnuję dalej....moje podwórko i ulica...nie przegapię nikogo-ptaka tyż:diabloti:

a my Dumcię bardzo kochamy