pixie Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Ania-tygrysiczka napisał(a):pixie kochana,byloby cudownie:lol: urok rzucony....ale kilka pytan...i odslaniam rabek tajemnicy 1)czy nie bylo w rodzinie, slonia, hipopotama, zyrafy, lub wielblada, badz niedzwiedzia... i do kogo jest teraz Majka podobna? czy jakies zdjatko, wymiary damy...porownanie do czegos...jak np bylo gdzies zdjecie kochaniutkiej Muszki Gremlinki przy kocie..od razu widac jaki byl z niej SLON bo jesli jakas zyrafa, to niestety...nie polubi kolezanka...ani kot.... bo one tylko psie czworonogi kochaja.... wiec jesli nieduza, to czekalby domek z ogrodem pancia z panciem kochanym a co do kolezenstwa, tzn psio/kociej rodzinki to jest kolezanka sunka...ktora kiedys az ze Szczecina ze schroniska przywedrowala i kotek, tez schroniskowy... towarzystwo doborowe.... wiec, Majeczko, przyznaj sie, czy przypadkiem mamusia nie byla zyrafa? czekam....szybciutko.... Quote
paros Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Nic nie rozumiem ale ........... :happy1: :thumbs: Quote
pixie Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 czy nikt nie wie jak dzis wyglada Majeczka? Pancia z Panciem widzieli zdjecia Majeczki w dogo, ale chcieliby malego pieska, bo wiekszego juz maja , wlasnie ze Szczecina lagodniutka 1,5 roczna pitbullke wyratowana ze schronu...no i kota...tez rodem ze schronu... wiec jak wyglada dzis Majeczka? Quote
red Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Majeczki zdjęć nowych narazie nie ma, ale ona stanęła w miejscu jest naprawde mała , nie maleńka. Postaramy sie o zdjęcie. Quote
Tigraa Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 Majeczka niepodobna do slonia ani zyrafki.Do niedzwiedzia ani hipcia tez nie.Bedzie pieskiem malym.Wiekszym od mini sznaucerki ale nieduzym.Takim ponizej kolanka.Jest gladkowlosa,biszkoptowa i sliczna.Wiec......?Ciociu pixie...? Quote
pixie Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 czy od pit bulla tez bedzie mniejsza?...bo Majeczka - konkurencja nie moze byc zbyt okazala... niech choc okazaloscia pitbullka goruje, jesli juz nie charakterem... kocim... Quote
*Gajowa* Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Czy to ta sunia czeka na transport do Warszawy ? Quote
pixie Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 zgadza sie to wlasnie Majeczka, ktora przyjaciol na dogo znalazla czeka na transporcik, najchetniej po niedzieli a na Majeczke domek z ogrodkiem czeka w Nadarzynie Quote
paros Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 HURRRA!!!!! :sweetCyb: :sweetCyb: MAJECZKA BĘDZIE MIAŁA SWÓJ DOMEK!!! :sweetCyb: :klacz: :klacz: :Dog_run: :klacz: Quote
pixie Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='paros']HURRRA!!!!! :sweetCyb: :sweetCyb: MAJECZKA BĘDZIE MIAŁA SWÓJ DOMEK!!! :sweetCyb: :klacz: :klacz: :Dog_run: :klacz: wszystkie znaki na niebie i ziemi na to wskazuja lecz kiedy, ach kiedy ten transporcik ??? Majeczko malenka podrozniczko... walizeczki pakowac...:multi: :multi: kanapeczki szykowac niczego nie zapomniec:shake: Kochane cioteczki, kiedy transporcik Majeczki?:p Quote
Guciek Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 pogadam z tatą bo jezdzi co 3 dzien do Warszawy. Tylko nie wiem czy sie zgodzi na psa w aucie. Macie moze jakis transporterek? Quote
red Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Czy Nadarzyn jest na trasie do Warszawy? Może ci ludzie maja jakiś tel żeby umówic się z nimi. Może znajoma "Gajowej " mogłaby ją zabrać, pracuje w Radomiu a mieszka w Warszawie, czasem jeżdzi do domu na tygodniu. Czy ten domek jest pewny? Quote
red Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Pixie, jesli ci państwo są zdecydowani Majeczka, moe z Nadarzyna do Warszawy mogliby podjechać. Zdobądź do nich tel. Cieszymy się bardzo bardzo, już szykujemy walizeczki i kanapeczki:evil_lol: :loveu: Quote
red Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Czy ta suczka pitt bulka przyjmie ją, dwie suczki, jesteście pewne, że nic jej nie zrobi? Quote
mariolka18-52 Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Witaj Majeczko!! Czekam na Ciebie.:multi: Mam nadzieje ze w tym tygodniu bedziesz juz miala domek i opieke. Trzymaj sie ,czeka Cie dluga podroz. Quote
pixie Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='mariolka18-52']Witaj Majeczko!! Czekam na Ciebie.:multi: Mam nadzieje ze w tym tygodniu bedziesz juz miala domek i opieke. Trzymaj sie ,czeka Cie dluga podroz. Co za niespodzianka! Witamy, witamy w naszych niskich progach ! Na powitanie kwiateczki dla kochanej cioteczki :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Majeczka sie frasuje... do podrozy szykuje... :Dog_run: :Dog_run: Cioteczki walizeczki pakuja, kanapeczki mniam, mniam, szykuja... Cale d:iloveyou:go raduje sie na te podroz o tak: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cunao: :cunao: :cunao: pozdrawiamy :dog: i :wolfie: :iloveyou: cioteczke Mariolke :iloveyou: i :calus: do zobaczenia :bye: Quote
pixie Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 1) jesli trafi sie jakis transport wczesniej, to bardzo chetnie by Pancia widziala Majeczke wczesniej jesli nie ma mozliwosci i pojechalaby z latka, czyli dopiero pod koniec tygodnia, to tez bedzie cudownie, i dzieki wielkie, ze Majeczke przygarniecie na te podroz 2)do Warszawy z Nadarzyna oczywiscie moze Pancia podjechac, Pancio pracuje caly dzien, wiec nie moze osobiscie, ale Pancia OSOBISCIE...wchodzi w rachube np petla autobusowa na Okeciu ( ..bo najlatwiej tam dojechac...Pancia bez samochodu... autobusem) 3) co do pitbuleczki, to cioteczka Mariolka ma ja nie od dzis...ale nie mnie sie na ten temat wypowiadac... co do domku, czy pewny, cioteczka Mariola juz na forum jest, pytania prosze niej co do mnie, sadze, ze Majce bedzie jak w niebie! szykuje sie piekny Majeczkowy domek! Prawdziwy Raj ! Quote
*Gajowa* Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 W sprawie transportu rozmawiałam i koleżanka sunię oczywiście może przywieżć tylko jeszcze nie wie czy będzie jechała w tygodniu czy dopiero w piątek. Quote
mariolka18-52 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Podjade po ciebie z Nadarzyna na Okecie lub gdziekolwiek. Nie boj sie pitt bulki bo ona jest b.lagodna i czeka na ciebie. Chciala ci przeslac swoje zdjecie , ale jej pani nie wie jak je tu wkleic. Czekamy na maila lub smsa od ciebie. Buziaczki :bye: Quote
mariolka18-52 Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Czesc Majeczko, To ja pitt bulka.Cioci udalo sie umiescic moje zdjecie. Trzymaj sie. No to do hau hau Quote
pixie Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='mariolka18-52']Czesc Majeczko, To ja pitt bulka.Cioci udalo sie umiescic moje zdjecie. Trzymaj sie. No to do hau hau dzien dobly, dzien dobly... baldzo mi sie podoba moja siostla cioteczna...:loveu: :loveu: :loveu: chyba podobne jestesmy nawet... strzalka na glowce....kolol tez taki sam!:multi: no no no a moze ze mnie tez pitbulka tylko przeblana?:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: baldzo baldzo chcem do cioci i siostrzyczki... i kici tez! zaczynam juz dreptac do drzwi... :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: to juz za kilka dni , jestem plawie gotowa... :bye: :bye: :bye: :bye: buziaczki, hau, hau :calus: Quote
red Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Mariolka, jesteś pewna że nie będzie problemu z akceptacją Majeczki przez pittbulkę , wiesz, mamy takie doświadczenie po sznaucerce i boksi u Zalewskich, pewnie znasz wątek. Czy nie odezwie się zazdrośc, walka o terytorium, nie wybaczyłabym sobie gdyby stało się coś Majeczce. Nie gniewaj się że tak się boimy, ale to są dwie suczki, czy pittbulka była już z innymi suczkami w swoim domku, nie wiem może przesadzamy, ale ona nie ma szans z pittbulką (w razie co). Napisz proszę.. jesteście cudowne i na pewno sunia miała by u Ciebie dobrze, ale jeśli odezwie się zazdrość... Quote
mariolka18-52 Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Pitt bulka zawsze byla sama.Moja kociczke zaakceptowala.Nawet na swoj sposob ja lubi.:roll: NIe zauwazylam w niej agresji do innych zwierzat. Co do akceptacji malej suczki to nie moge nic za nia obiecywac. Wiem tylko ,ze nie zrobi jej krzywdy. Czy dowoz Majeczki w okolice W-wy jest mozliwy do piatku bo w sobote i niedziele bedziemy nieobecni(pomagamy b.chorej osobie). Jestem dobrej mysli, ze wszystko bedzie ok:smile: Quote
Recommended Posts