ms_arwi Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Ok, w takim razie juz poprawiam powyzej. Mnie tez sie zdaje ze sunka jest czysta pitbullka... Zastanawialam sie czy nie ma gdzies tatuaza... Quote
andzia69 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 a Lala to nie miała jechać do domu? gdzieś mi się coś przewinęło, ze ktoś się w niej zakochał.... a po czym poznałyście, ze to pitka? ja obstawiam astkę:eviltong: wczoraj w goście chciała sie wprosic astka - rodowodowa - Alicja i Ozzy świadkiem:p - była toćka w toćkę jak Lala:diabloti: Quote
ania z poznania Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Ale to była tylko milość platoniczna, mieszkanie w bloku ją zabiło ;). Quote
ms_arwi Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 [quote name='andzia69']a Lala to nie miała jechać do domu? gdzieś mi się coś przewinęło, ze ktoś się w niej zakochał.... a po czym poznałyście, ze to pitka? ja obstawiam astkę:eviltong: wczoraj w goście chciała sie wprosic astka - rodowodowa - Alicja i Ozzy świadkiem:p - była toćka w toćkę jak Lala:diabloti:[/QUOTE] Byla pani z Wroclawia, ale zrezygnowala... Z Chamolem z niebieskiego miala kontakt, ale olala. A i jest jeszcze jedna zainteresowana :) Ania z Poznania uwaza, ze Lalka jest pitkiem. Ja to sama nie wiem... Moze gdyby schudla to by bardziej pitke przypominala jeszcze. Quote
ms_arwi Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 [quote name='ania z poznania']Jest grubą pitką :).[/QUOTE] i tak ja kocham :loveu: Quote
ania z poznania Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 No ja też, baaaardzo! Jak nie kochać tak cudownie łakomej Lali?????? Quote
andzia69 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 [quote name='ania z poznania']Jest grubą pitką :).[/QUOTE] pit-olisz ciotka!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
ms_arwi Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Andzia jak nic, wsiadaj w auto i przyjezdzaj obejrzec Lale, czy poczta mamy wyslac? :diabloti:[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/diablotin.gif[/IMG] Quote
andzia69 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 ja tam ślepa nie jestem i na zywo ja obgladać nie muszem:) ja widzę astkę i koniec:):) Quote
ms_arwi Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 chita, polowa ogloszen dla Lalki zrobiona :) Jutro dokoncze :) Quote
chita Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 [quote name='ms_arwi']chita, polowa ogloszen dla Lalki zrobiona :) Jutro dokoncze :)[/QUOTE] dzieki:loveu: a masz jeszcze jakis wolny pakiecik:cool3:bo mi gdzies wcielo bazarek Quote
vbutterfly Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 [quote name='ania z poznania']Ale to była tylko milość platoniczna, mieszkanie w bloku ją zabiło ;).[/QUOTE] No wiesz ciągle czekam na więcej info, bo to, że jest grzeczna i fajna to dla mnie za mało. Nie jest to jamnik, tylko pies o masie w szczęce 3,5 tony, a co jak kogoś pogryzł dlatego go oddano?mam do poznania 300km i to jest dziwne, że dopytuję? Quote
baster i lusi Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 [quote name='vbutterfly']No wiesz ciągle czekam na więcej info, bo to, że jest grzeczna i fajna to dla mnie za mało. Nie jest to jamnik, tylko pies o masie w szczęce 3,5 tony, a co jak kogoś pogryzł dlatego go oddano?mam do poznania 300km i to jest dziwne, że dopytuję?[/QUOTE] Wiem,że te psy mają taką opinię ,ja mam dwa sukę i psa.Ale one mogą zalizać a nie gryść. Quote
ania z poznania Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 [quote name='vbutterfly']No wiesz ciągle czekam na więcej info, bo to, że jest grzeczna i fajna to dla mnie za mało. Nie jest to jamnik, tylko pies o masie w szczęce 3,5 tony, a co jak kogoś pogryzł dlatego go oddano?mam do poznania 300km i to jest dziwne, że dopytuję?[/QUOTE] To czekam na konkretne pytania, co chciałabyś wiedzieć więcej o Lali? Jest zrównoważona, miła, spragniona czułości, zabawy, spaceru. Nie jest absolutnie agresywna. Łakomczuch, uwielbia jeść, wszystkie pieski miały miseczki w połowie pełne, Lala opróżnioną do dna i jeszcze smakołykami nie pogardziła. Bierze smakołyki bardzo delikatnie. Quote
ms_arwi Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 vbutterfly chce wiedziec jak Lala zostala oddana do schroniska, dzisiaj sie tego dowiem, bo przyznam, ze nie pamietam. Lala z pewnoscia nikogo nie pogryzla... Ma wspanialy charakter... moglam jej zrobic wszystko i nigdy nie zaprotestowala... Quote
ms_arwi Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 [quote name='chita']dzieki:loveu: a masz jeszcze jakis wolny pakiecik:cool3:bo mi gdzies wcielo bazarek[/QUOTE] wiesz, moge zrobic go dodatkowo zawsze ;) Quote
andzia69 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 widziałyście? [url]http://www.allegro.pl/item1083020181_okazja_amstaff_suka_szczenna.html[/url] Quote
chita Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 [quote name='ms_arwi']wiesz, moge zrobic go dodatkowo zawsze ;)[/QUOTE] super:loveu:bo potrzebuje jeden dla hektorka a kase razem z deklaracjami przeleje w przyszlym tyg ok;) Quote
ania z poznania Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 [quote name='andzia69']widziałyście? [URL]http://www.allegro.pl/item1083020181_okazja_amstaff_suka_szczenna.html[/URL][/QUOTE] No i nie pierwszy raz szczenna :angryy: Quote
ms_arwi Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Jesli chodzi o Lalke, to niestety brak wiadomosci, jak trafila do schroniska ani kiedy, brak zapisu w karcie... Jesli chodzi o szczenna suke... trzeba ja wykupic... Quote
agnieszka32 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 [quote name='ms_arwi']Jesli chodzi o Lalke, to niestety brak wiadomosci, jak trafila do schroniska ani kiedy, brak zapisu w karcie... Jesli chodzi o szczenna suke... trzeba ja wykupic...[/QUOTE] Ja wczoraj wieczorem wyszukałam tą aukcję allegro i wrzuciłam info o niej na ogólny wątek bullowatych do adopcji [URL="http://www.dogomania.pl/threads/22803-Bulowate-Do-Adopcji-Jeden-W%C4%85tek-Dla-Wszystkich-aktualizacje-str.1-post-1-2-5-8%21%21%21/page175?p=14886452#post14886452"]http://www.dogomania.pl/threads/22803-Bulowate-Do-Adopcji-Jeden-W%C4%85tek-Dla-Wszystkich-aktualizacje-str.1-post-1-2-5-8!!!/page175?p=14886452#post14886452[/URL] Tam też zaproponowałam, że zapłacę za jej wykupienie. Tylko dokąd ją zabrać? :placz: Quote
ms_arwi Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 To jest dobre pytanie... Jesli chodzi o Szczecinek, to Lala z przyjemnoscia odstapi swoje miejsce tej sunce... Sa priorytety pewne... Ale pewnie i tak kolejka jest dluzsza niz Lalka... i teraz nie da sie wcisnac tej suczki... Quote
ms_arwi Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Lala we wtorek idzie do domku :) Pani chciala dzisiaj juz ja wziac, ale jedzie na weekend na wies, gdzie maja 3 male kundelki, wiec odradzilam zabieranie Lali od razu w takie miejsce. Pani miala wczesniej 2 pitbulle, wiec ma doswiadczenie. W Lali zakochana ;) Trzymajcie kciuki :) Quote
ania z poznania Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Trzymamy, bardzo mocno za ślicznotkę :kciuki: [B]Ms_arwi, [/B]teraz chyba czas na [B]Kluskę [/B]:razz:? Chodzi mi ona po głowie...... Założysz jej wątek? Quote
Recommended Posts