Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a Lala to nie miała jechać do domu? gdzieś mi się coś przewinęło, ze ktoś się w niej zakochał....

a po czym poznałyście, ze to pitka? ja obstawiam astkę:eviltong:

wczoraj w goście chciała sie wprosic astka - rodowodowa - Alicja i Ozzy świadkiem:p - była toćka w toćkę jak Lala:diabloti:

Posted

[quote name='andzia69']a Lala to nie miała jechać do domu? gdzieś mi się coś przewinęło, ze ktoś się w niej zakochał....

a po czym poznałyście, ze to pitka? ja obstawiam astkę:eviltong:

wczoraj w goście chciała sie wprosic astka - rodowodowa - Alicja i Ozzy świadkiem:p - była toćka w toćkę jak Lala:diabloti:[/QUOTE]

Byla pani z Wroclawia, ale zrezygnowala... Z Chamolem z niebieskiego miala kontakt, ale olala.
A i jest jeszcze jedna zainteresowana :)

Ania z Poznania uwaza, ze Lalka jest pitkiem. Ja to sama nie wiem... Moze gdyby schudla to by bardziej pitke przypominala jeszcze.

Posted

Andzia jak nic, wsiadaj w auto i przyjezdzaj obejrzec Lale, czy poczta mamy wyslac? :diabloti:[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/diablotin.gif[/IMG]

Posted

[quote name='ms_arwi']chita, polowa ogloszen dla Lalki zrobiona :) Jutro dokoncze :)[/QUOTE]

dzieki:loveu: a masz jeszcze jakis wolny pakiecik:cool3:bo mi gdzies wcielo bazarek

Posted

[quote name='ania z poznania']Ale to była tylko milość platoniczna, mieszkanie w bloku ją zabiło ;).[/QUOTE]

No wiesz ciągle czekam na więcej info, bo to, że jest grzeczna i fajna to dla mnie za mało. Nie jest to jamnik, tylko pies o masie w szczęce 3,5 tony, a co jak kogoś pogryzł dlatego go oddano?mam do poznania 300km i to jest dziwne, że dopytuję?

Posted

[quote name='vbutterfly']No wiesz ciągle czekam na więcej info, bo to, że jest grzeczna i fajna to dla mnie za mało. Nie jest to jamnik, tylko pies o masie w szczęce 3,5 tony, a co jak kogoś pogryzł dlatego go oddano?mam do poznania 300km i to jest dziwne, że dopytuję?[/QUOTE]

Wiem,że te psy mają taką opinię ,ja mam dwa sukę i psa.Ale one mogą zalizać a nie gryść.

Posted

[quote name='vbutterfly']No wiesz ciągle czekam na więcej info, bo to, że jest grzeczna i fajna to dla mnie za mało. Nie jest to jamnik, tylko pies o masie w szczęce 3,5 tony, a co jak kogoś pogryzł dlatego go oddano?mam do poznania 300km i to jest dziwne, że dopytuję?[/QUOTE]
To czekam na konkretne pytania, co chciałabyś wiedzieć więcej o Lali?
Jest zrównoważona, miła, spragniona czułości, zabawy, spaceru. Nie jest absolutnie agresywna. Łakomczuch, uwielbia jeść, wszystkie pieski miały miseczki w połowie pełne, Lala opróżnioną do dna i jeszcze smakołykami nie pogardziła. Bierze smakołyki bardzo delikatnie.

Posted

vbutterfly chce wiedziec jak Lala zostala oddana do schroniska, dzisiaj sie tego dowiem, bo przyznam, ze nie pamietam. Lala z pewnoscia nikogo nie pogryzla...
Ma wspanialy charakter... moglam jej zrobic wszystko i nigdy nie zaprotestowala...

Posted

[quote name='ms_arwi']wiesz, moge zrobic go dodatkowo zawsze ;)[/QUOTE]

super:loveu:bo potrzebuje jeden dla hektorka a kase razem z deklaracjami przeleje w przyszlym tyg ok;)

Posted

Jesli chodzi o Lalke, to niestety brak wiadomosci, jak trafila do schroniska ani kiedy, brak zapisu w karcie...

Jesli chodzi o szczenna suke... trzeba ja wykupic...

Posted

[quote name='ms_arwi']Jesli chodzi o Lalke, to niestety brak wiadomosci, jak trafila do schroniska ani kiedy, brak zapisu w karcie...

Jesli chodzi o szczenna suke... trzeba ja wykupic...[/QUOTE]

Ja wczoraj wieczorem wyszukałam tą aukcję allegro i wrzuciłam info o niej na ogólny wątek bullowatych do adopcji
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/22803-Bulowate-Do-Adopcji-Jeden-W%C4%85tek-Dla-Wszystkich-aktualizacje-str.1-post-1-2-5-8%21%21%21/page175?p=14886452#post14886452"]http://www.dogomania.pl/threads/22803-Bulowate-Do-Adopcji-Jeden-W%C4%85tek-Dla-Wszystkich-aktualizacje-str.1-post-1-2-5-8!!!/page175?p=14886452#post14886452[/URL]

Tam też zaproponowałam, że zapłacę za jej wykupienie. Tylko dokąd ją zabrać? :placz:

Posted

To jest dobre pytanie... Jesli chodzi o Szczecinek, to Lala z przyjemnoscia odstapi swoje miejsce tej sunce... Sa priorytety pewne... Ale pewnie i tak kolejka jest dluzsza niz Lalka... i teraz nie da sie wcisnac tej suczki...

Posted

Lala we wtorek idzie do domku :) Pani chciala dzisiaj juz ja wziac, ale jedzie na weekend na wies, gdzie maja 3 male kundelki, wiec odradzilam zabieranie Lali od razu w takie miejsce. Pani miala wczesniej 2 pitbulle, wiec ma doswiadczenie. W Lali zakochana ;)
Trzymajcie kciuki :)