Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiaj mi powiedzial lekarz schroniskowy, ze Lala znacznie przybrala na wadze :( i zaczyna miec z tego tez powodu problemy skorne... odlezyny sie dziewczynce robia okropne ;( krwawiace...
Aniu z Poznania... co my zrobimy z ta piekna Lalka? :(

Posted

agaga21 napisał(a):
czy ktos jej robił ogłoszenia? jest gdzies tekst? może chociaż allegro jej zrobie!

tak, ja jej zrobilam mnostwo ogloszen, ponad 70... sponsorowane przez chite. Odzew byl nawet spory, sporo osob chcialo ja zabrac... ale nic nie doszlo do skutku :(
wet schroniskowy napisal mi wlasnie, ze wprowadza diete dla Laluni... Oby udalo sie w schronisku trzymac tej diety...

Posted

agaga21 napisał(a):
czy ktos jej robił ogłoszenia? jest gdzies tekst? może chociaż allegro jej zrobie!

swietny pomysl !:multi: Nasz Dopiewski Mars znalazl domek dzieki ogloszeniom Agagi:loveu:

Posted

grzybkowa napisał(a):
a ona ma jakąś ukrytą wadę, że ludzie się rozmyślają ?? czy nawet jej nie zobaczą i juz rezygnują ? jakie powody podają ?

bo mała jest śliczna :)

Nawet większość jej nie widzi..... Jest śliczna i ma super charakter, myślę, że jej wiek niektórych odstrasza, dla niektórych ludzi 5-6 letni pies to już jest jedną łapą za TM :roll:

Posted

conceited napisał(a):
swietny pomysl !:multi: Nasz Dopiewski Mars znalazl domek dzieki ogloszeniom Agagi:loveu:

i tu się mylisz. to była zasługa weroni, ze podała mój numer telefonu chłopakowi, który szukał asta a z racji na młody wiek, nie dostał go od pani wandy z przyborówka. ja też miałam duże wątpliwości z tego powodu no ale chłopak okazał sie dojrzalszy niż można by przypuszczać w tym wieku ;) w każdym razie pokazałam mu 3 psy, z których zdecydowaliśmy, że najbardziej odpowiedni bedzie własnie mars.

aniu, przypomnij mi wieczorkiem to zrobię allegro.

Posted

[quote name='ania z poznania']Ms_arwi, napiszesz tekst do allegro Laluni?
znalazłam na watku ten:

Lala - cudowna pitbulka z Poznania czeka na dom!

Lala jest śliczną, około 6letnią sunią rasy pitbull. Czarna z białym krawatem, ciętymi uszkami, szlachetną głową i spojrzeniem pełnym nadziei, że ktoś ją jeszcze pokocha. Sunia o wspaniałym charakterze, łagodna do ludzi, w stosunku do psów też raczej nie przejawia agresji. Lala pomimo swojego wieku nie stroni od zabawy. Przeciwnie, bardzo lubi gonić za piłeczkami, przeciągać się, skakać do zabawek, ale najbardziej uwielbia wiszenie na gałęziach drzew - jak to prawdziwy pitbull.
Lala zna komendę "siad", wybiegana ładnie chodzi na smyczy. Sunia jest wysterylizowana, zachipowana i zaszczepiona.

Zastrzegamy sobie prawo do wizyty przed- i poadopcyjnej.

mail: [email protected]
tel. 504 830 231
gg: 1045105

szukam fotek i zaraz wystawiam aukcję.

Posted

[quote name='ms_arwi']Lala faktycznie jest piekna, a w rzeczywistosci jeszcze piekniejsza niz na zdjeciach :) QUOTE]
Potwierdzam! Lala jest cudowna, bylam w schronisku i nie moglam odejsc od jej klatki :( gdybym tylko mogla ja przygarnac do siebie.. Wszystkie psiaki ujadały a ona sobie tylko przyjaznie poszczekiwala :) biedna Lala!

• 2 weeks later...
Posted

To swietnie, bo bez diagnozy nie mamy jak jej leczyc tutaj. Schronisko niestety nie ma odpowiedniego sprzetu. Dobrze, ze chociaz jedzenie porzadne dostaje teraz.