ms_arwi Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 tak, w schronisku na Bukowskiej... i poki co bez domku :( Quote
ms_arwi Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 dzisiaj mi powiedzial lekarz schroniskowy, ze Lala znacznie przybrala na wadze :( i zaczyna miec z tego tez powodu problemy skorne... odlezyny sie dziewczynce robia okropne ;( krwawiace... Aniu z Poznania... co my zrobimy z ta piekna Lalka? :( Quote
agaga21 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 czy ktos jej robił ogłoszenia? jest gdzies tekst? może chociaż allegro jej zrobie! Quote
ms_arwi Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 agaga21 napisał(a):czy ktos jej robił ogłoszenia? jest gdzies tekst? może chociaż allegro jej zrobie! tak, ja jej zrobilam mnostwo ogloszen, ponad 70... sponsorowane przez chite. Odzew byl nawet spory, sporo osob chcialo ja zabrac... ale nic nie doszlo do skutku :( wet schroniskowy napisal mi wlasnie, ze wprowadza diete dla Laluni... Oby udalo sie w schronisku trzymac tej diety... Quote
grzybkowa Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 a ona ma jakąś ukrytą wadę, że ludzie się rozmyślają ?? czy nawet jej nie zobaczą i juz rezygnują ? jakie powody podają ? bo mała jest śliczna :) Quote
conceited Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 agaga21 napisał(a):czy ktos jej robił ogłoszenia? jest gdzies tekst? może chociaż allegro jej zrobie! swietny pomysl !:multi: Nasz Dopiewski Mars znalazl domek dzieki ogloszeniom Agagi:loveu: Quote
ania z poznania Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 grzybkowa napisał(a):a ona ma jakąś ukrytą wadę, że ludzie się rozmyślają ?? czy nawet jej nie zobaczą i juz rezygnują ? jakie powody podają ? bo mała jest śliczna :) Nawet większość jej nie widzi..... Jest śliczna i ma super charakter, myślę, że jej wiek niektórych odstrasza, dla niektórych ludzi 5-6 letni pies to już jest jedną łapą za TM :roll: Quote
agaga21 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 conceited napisał(a):swietny pomysl !:multi: Nasz Dopiewski Mars znalazl domek dzieki ogloszeniom Agagi:loveu: i tu się mylisz. to była zasługa weroni, ze podała mój numer telefonu chłopakowi, który szukał asta a z racji na młody wiek, nie dostał go od pani wandy z przyborówka. ja też miałam duże wątpliwości z tego powodu no ale chłopak okazał sie dojrzalszy niż można by przypuszczać w tym wieku ;) w każdym razie pokazałam mu 3 psy, z których zdecydowaliśmy, że najbardziej odpowiedni bedzie własnie mars. aniu, przypomnij mi wieczorkiem to zrobię allegro. Quote
conceited Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 a to ciekawostka. no ale ogloszenie bylo piekne, wiec pewnie nie zaszkodzi:oops: Quote
ania z poznania Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 agaga21 napisał(a): aniu, przypomnij mi wieczorkiem to zrobię allegro. Ok, musimy się zająć Lalunią śliczną biedną..... Quote
ania z poznania Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Ms_arwi, napiszesz tekst do allegro Laluni? Quote
agaga21 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='ania z poznania']Ms_arwi, napiszesz tekst do allegro Laluni? znalazłam na watku ten: Lala - cudowna pitbulka z Poznania czeka na dom! Lala jest śliczną, około 6letnią sunią rasy pitbull. Czarna z białym krawatem, ciętymi uszkami, szlachetną głową i spojrzeniem pełnym nadziei, że ktoś ją jeszcze pokocha. Sunia o wspaniałym charakterze, łagodna do ludzi, w stosunku do psów też raczej nie przejawia agresji. Lala pomimo swojego wieku nie stroni od zabawy. Przeciwnie, bardzo lubi gonić za piłeczkami, przeciągać się, skakać do zabawek, ale najbardziej uwielbia wiszenie na gałęziach drzew - jak to prawdziwy pitbull. Lala zna komendę "siad", wybiegana ładnie chodzi na smyczy. Sunia jest wysterylizowana, zachipowana i zaszczepiona. Zastrzegamy sobie prawo do wizyty przed- i poadopcyjnej. mail: [email protected] tel. 504 830 231 gg: 1045105 szukam fotek i zaraz wystawiam aukcję. Quote
ms_arwi Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Lalunia na scislej diecie - karmiona tylko przez weterynarza odpowiednia karma (Aniu, dzisiaj karme zawiozlam, od jutra Lalka na lightcie) :) Quote
ania z poznania Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 O, super! To zaraz jak przyjadę rozliczymy się :) Quote
agaga21 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 http://allegro.onet.pl/show_item.php?item=1185120482 cudna jest, dziwię się, że nadal kibluje Quote
ania z poznania Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Dzięki, Agatko, kochana jesteś! Też mnie to bardzo dziwi, w dodatku taka słodka i kochana..... Quote
agaga21 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 nie wiem jak to sie stało, że lala do tej pory nie miała allegro, kompletnie o niej zapomniałam:oops: Quote
ms_arwi Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Lala faktycznie jest piekna, a w rzeczywistosci jeszcze piekniejsza niz na zdjeciach :) Tylko cos nie miala szczescia zeby faktycznie doszlo do adopcji... Quote
Dama Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='ms_arwi']Lala faktycznie jest piekna, a w rzeczywistosci jeszcze piekniejsza niz na zdjeciach :) QUOTE] Potwierdzam! Lala jest cudowna, bylam w schronisku i nie moglam odejsc od jej klatki :( gdybym tylko mogla ja przygarnac do siebie.. Wszystkie psiaki ujadały a ona sobie tylko przyjaznie poszczekiwala :) biedna Lala! Quote
chita Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 mi tez Lalunia siedzi w glowie, moze z allegro sie ktos sensowny odezwie... Quote
ms_arwi Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 U Lali jest podejrzenie, ze moze miec cukrzyce :( Ale nie mozemy tego sprawdzic w schronisku niestety... Quote
ania z poznania Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Lala ma już zarezerwowane miejsce u Danusi, miała już jechać, ale z powodów od nikogo nie zależnych, miejsce będzie od początku września. W hoteliku wetka dokładnie Lalunię przebada. Quote
ms_arwi Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 To swietnie, bo bez diagnozy nie mamy jak jej leczyc tutaj. Schronisko niestety nie ma odpowiedniego sprzetu. Dobrze, ze chociaz jedzenie porzadne dostaje teraz. Quote
ania z poznania Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Kochani, zapraszam na bazarek :): http://www.dogomania.pl/threads/191301-Wszystko-czego-potrzebuje-dziewczyna-czyli-bazarek-na-pomoc-TTB-pod-opiek%C4%85-BB?p=15232048#post15232048 Quote
ms_arwi Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Lala schudla do 29 kg :) odlezyny tez juz wygladaja lepiej :) Sprawdzilismy tez Lale na kotki - w ogole jej nie interesuja :) Quote
Recommended Posts