Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pobyt tej maleńkiej u Kany na DT poruszył moje wspomnienia i zaglebilam sie w archiwum fotek. Zryczalam sie jak bóbr przez to ale chociaz pozwole sobie wstawic jedna z fotek, ktore pokazują jak psy roznych ras mogą razem zyc :) Do tego dodam, ze jamniczce oczywiscie zawsze mozna bylo z `duzymi` zrobic wszystko :) Na fotce brakuje jeszcze jednego amstaffa mojego Corradusia, ktoremu jamniczka spała na głowie :)

Dokladnie tez widac ten dluuugi włos az do ziemi :D
Uploaded with ImageShack.us

Posted

Normalnie jakbym moją lalkę widziała :loveu:

Dzisiaj lal ze mną była na spotkaniu mojej "sekty psiomaniaków" i podbiła serca wszystkich !
Każdy kombinuje tylko jak tu zrobić by wprowadzić malą do stada i ich psy jej nie zabiły !
Mała była rozbrajająca, zwłaszcza że była najspokojniejszą istotą na spotkaniu.
No i pięknie machała przednimi łapkami na komendę "poproś" :cool!:

Posted

A coś taka ciekawa! :lol:

U ziuty wszystko super :) Bryka moja malizna sobie.
Wypoczywa razem na balkonie ze swoją koleżanką na tymczasie :)

Dzisiaj mialam telefon o sunię od znajomych znajomej z Warszawy.
Ludzie na prawdę świetni, jajnicy od wielu lat.
Czyżby to byl ten domek dla malej ? :)

Posted

Kana napisał(a):
A coś taka ciekawa! :lol:

U ziuty wszystko super :) Bryka moja malizna sobie.
Wypoczywa razem na balkonie ze swoją koleżanką na tymczasie :)

Dzisiaj mialam telefon o sunię od znajomych znajomej z Warszawy.
Ludzie na prawdę świetni, jajnicy od wielu lat.
Czyżby to byl ten domek dla malej ? :)

Czyżby to pan Krzysztof którego bardzo mądra jamniczka zmarła i jest zakochany w suniach. Pisał, że oglądaja i podejmują decyzje w sprawie adopcji i napisał, że Aliss go zauroczyła :lol:

Posted

Kochane Cioteczki, ponieważ Kana za niewinność została zbanowana, przekazuję najświeższe wiadomości :):

Dzisiaj rano Nuna została wysterylizowana i wszystko poszlo pomyślnie. Nuna dalej śpi, bardzo przeżyla narkozę, do tego posiusiala się kilka razy ale zaczyna się budzić. Trzymam kciuki, żeby malutka szybko doszła do siebie, taka piekna i delikatna sunieczka.
Tak więc domek który czeka na Nunę może przygotowywać się do przyjazdu po maleńką

Będę na bieżąco informować jak się nasza piękność czuje :)

Posted

ania z poznania napisał(a):
Kochane Cioteczki, ponieważ Kana za niewinność została zbanowana, przekazuję najświeższe wiadomości :):

Dzisiaj rano Nuna została wysterylizowana i wszystko poszlo pomyślnie. Nuna dalej śpi, bardzo przeżyla narkozę, do tego posiusiala się kilka razy ale zaczyna się budzić. Trzymam kciuki, żeby malutka szybko doszła do siebie, taka piekna i delikatna sunieczka.
Tak więc domek który czeka na Nunę może przygotowywać się do przyjazdu po maleńką

Będę na bieżąco informować jak się nasza piękność czuje :)

Fajnie, że sunia już wysterylizowana :)

Posted

[quote name='natalia_aa']Kana prosiła o przekazanie, iż Aliss vel Nuna po 14 wyjechała w podróż do nowego domu do Warszawy, w czerwonych szeleczkach i z zieloną kosteczką.
Powodzenia mała.[/QUOTE]

A będą zdjęcia z nowego domu?