Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

podniosę Myszy bo jakoś nie mają szczęścia. Dziś dzień targowy, ludzie zjadą się na rynek, może ktoś Myszy wypatrzy albo dorzuci następne.

Posted

psiaki są. Byłam tam wczoraj bo i tak musiałam jechać po ziarno dla moich gołębi. Zagródka aktualna, ale najpierw muszę mieć pewność, że będą pieniądze na szczepienia, sterylizację i leczenie tych zmian skórnych. Dziś jak mi się uda zrobię fotki tych nagich uszu. Moja wetka kazała psy przywieść bo na oko leczyć nie bedzie :lol:.

Posted

no i Myszy żyją sobie. Bawią się jak szczeniaki, ganiają za motylami - a co? brzuszki napchane to i życie fajniejsze. Gorzej jak burza nad łąką, wtedy trzeba się gdzieś ukryć, krzaczki wtedy są domem, no i jak odjeżdzamy to gonią samochód.

Posted

[quote name='Ewanka']Myszki na pierwszą :)[/QUOTE]

no tak, tylko z tego na pierwszą nadal nic nie wynika:( działa w tamtym rejonie jakaś fundacja psia?

Posted

[quote name='luka1']witaj na watku, Myszy potrzebują reklamy inaczej nie mogę ich zabrać.[/QUOTE]
Myszy potrzebują chyba przede wszystkim kaski,bo powietrzem ich nie wyzywisz,a wodą nie zaszczepisz:shake:

Posted

no tak, potrzebna kasa na sterylkę i pierwsze szczepienia. Myszy żyją w polu i nie wiem czy przypadkiem nie romansowały w tym czasie, dlatego trzeba przezornie zapobiegać co by nam tych myszy więcej się nie narobiło

Posted

Niestety ale jeśli maja grzybice to sterylki nie powinno się robić.Najpierw trzeba wszystko wyleczyć aby nie zakazić ran.
Myślę że nie ma na co czekać ,skoro jest dla nich miejsce to trzeba sie sprężyć i zbierać kaskę na leczenie.
Dzisiaj postaram sie wystawić bazarek dla panienek

Posted

UF, dzień się kończy a temperatura nie opada. Duszno, że jęzory po ziemi ciągnąć. W trawie może i chłodniej ale i trawa zaczyna zdychać w takiej atmosferze. Wszędzie peło komarów i muszek, które pchają się do nosa, uszu, oczu. Wstrętne, dokuczliwe muszyska, wynik niedawnych ulew.

Posted

Duchota, że nie ma czym oddychać i tylko błyska się na horyzoncie..

Ciekawe jak tam biedne Myszki w polu..:shake:

Prosimy o każdy grosik na wizytę u weta i utrzymanie maluchów..