luka1 Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Myszy mogą iść do zagródki u mnie na DT, ale nie poradzę sobie z procedurą medyczną. Quote
Marta67 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 zaglądamy zaglądamy, tylko nie wiemy (przynajmniej ja) co pisać... Quote
luka1 Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 proszę - rozsyłajcie wątek znajomym, może ktoś zechce pomóc. Quote
luka1 Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 podniosę Myszy bo jakoś nie mają szczęścia. Dziś dzień targowy, ludzie zjadą się na rynek, może ktoś Myszy wypatrzy albo dorzuci następne. Quote
Ewanka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Hmmm, do tej pory nie znałam zwyczajow targowych, całe życie człowiek się uczy ... groza!!! ... myszowate na pierwszą !!! Quote
luka1 Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 podniosę Myszy - to psiaki bardzo lgnące do człowieka i bardzo młode. Quote
tripti Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 a są tam jeszcze po tym targu? jak będzie z tą zagródką? Quote
luka1 Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 psiaki są. Byłam tam wczoraj bo i tak musiałam jechać po ziarno dla moich gołębi. Zagródka aktualna, ale najpierw muszę mieć pewność, że będą pieniądze na szczepienia, sterylizację i leczenie tych zmian skórnych. Dziś jak mi się uda zrobię fotki tych nagich uszu. Moja wetka kazała psy przywieść bo na oko leczyć nie bedzie :lol:. Quote
luka1 Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 no i Myszy żyją sobie. Bawią się jak szczeniaki, ganiają za motylami - a co? brzuszki napchane to i życie fajniejsze. Gorzej jak burza nad łąką, wtedy trzeba się gdzieś ukryć, krzaczki wtedy są domem, no i jak odjeżdzamy to gonią samochód. Quote
ciapuś Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Panienki sie przypominają i o pomoc ładnie proszą Quote
tripti Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='Ewanka']Myszki na pierwszą :)[/QUOTE] no tak, tylko z tego na pierwszą nadal nic nie wynika:( działa w tamtym rejonie jakaś fundacja psia? Quote
anett Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Śliczne te Myszy! Kto może wspomóc groszem małe biedy...??:shake: Quote
luka1 Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 witaj na watku, Myszy potrzebują reklamy inaczej nie mogę ich zabrać. Quote
Lionees Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='luka1']witaj na watku, Myszy potrzebują reklamy inaczej nie mogę ich zabrać.[/QUOTE] Myszy potrzebują chyba przede wszystkim kaski,bo powietrzem ich nie wyzywisz,a wodą nie zaszczepisz:shake: Quote
luka1 Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 no tak, potrzebna kasa na sterylkę i pierwsze szczepienia. Myszy żyją w polu i nie wiem czy przypadkiem nie romansowały w tym czasie, dlatego trzeba przezornie zapobiegać co by nam tych myszy więcej się nie narobiło Quote
Lionees Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 jesuuu,o sterylkach zapomniałam,a to priorytet dla tych suniek:shake: Quote
ciapuś Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Niestety ale jeśli maja grzybice to sterylki nie powinno się robić.Najpierw trzeba wszystko wyleczyć aby nie zakazić ran. Myślę że nie ma na co czekać ,skoro jest dla nich miejsce to trzeba sie sprężyć i zbierać kaskę na leczenie. Dzisiaj postaram sie wystawić bazarek dla panienek Quote
luka1 Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Myszy w poniedziałek jadą do weta. Mam już umówiony samochód, bo rowerkiem jakos mi nie wyszło. Quote
luka1 Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 UF, dzień się kończy a temperatura nie opada. Duszno, że jęzory po ziemi ciągnąć. W trawie może i chłodniej ale i trawa zaczyna zdychać w takiej atmosferze. Wszędzie peło komarów i muszek, które pchają się do nosa, uszu, oczu. Wstrętne, dokuczliwe muszyska, wynik niedawnych ulew. Quote
Ewanka Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Czekamy, co powie wet, oby nie były zaciążone ... jutro ma być chłodniej, podobno ;) Quote
anett Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Duchota, że nie ma czym oddychać i tylko błyska się na horyzoncie.. Ciekawe jak tam biedne Myszki w polu..:shake: Prosimy o każdy grosik na wizytę u weta i utrzymanie maluchów.. Quote
Recommended Posts