Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NIESTETY .Ogłoszenia w lecznicach tez nic nie pomogły. ma codziennie ogłoszenia w prasie. Wsobote zanioslam mu jedzenie. chce jeszcze dac ogloszenie w toy.SMUTNO.

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może przełamałam złą passę właśnie wydałam do nowego domu znalezionego przy trupie matki kociaka . Wyleczyłam ,odżywiłam i ma kocina wspaniały dom.Już miałam telefon że rodzinka zachwycona kocim wariatkiem. Może i Maksowi się uda tego mu życze.

Posted

[quote name='luta4']Może przełamałam złą passę właśnie wydałam do nowego domu znalezionego przy trupie matki kociaka . Wyleczyłam ,odżywiłam i ma kocina wspaniały dom.Już miałam telefon że rodzinka zachwycona kocim wariatkiem. Może i Maksowi się uda tego mu życze.

Jeśli jakieś domki zgłosiłyby się jeszcze po Twojego kociaka, to ja mam 7 bezdomnych w Zgierzu, małą znalezioną wczoraj koteczkę i kilka kociaków do zabrania ze wsi, więc można w czym wybierać... :-(

[SIZE=2]Maksiu, ale ty nie masz szczęścia :shake: O takiego fajnego piesia domki powinny się bić, a tu nic :-(

Posted

Jak bym przepowiedziała zgłosiła się się pani z Warszawy czyżby koniec złej passy. W przyszłym tygodniu jestem umówiona na spotkanie.PANSTWO przyjadą całą rodzinką z 7 letnim synkiem.Jeśli się zaakceptują to Maks będzie miał dom.

Posted

luta4 napisał(a):
Jak bym przepowiedziała zgłosiła się się pani z Warszawy czyżby koniec złej passy. W przyszłym tygodniu jestem umówiona na spotkanie.PANSTWO przyjadą całą rodzinką z 7 letnim synkiem.Jeśli się zaakceptują to Maks będzie miał dom.

Trzymamy kciuki Maksiu. Musi się udać.

Posted

luta4 napisał(a):

Dla Maksia domek z dzieckiem byłby idealny, mam nadzieję że się zakochają :)

Posted

Myślę że sprawa Maksa w przyszły czwartek znajdzie szczęśliwe zakończenie .Pani z Warszawy wczoraj potwierdziła zainteresowanie psiakiem i prosiła żeby go zarezerwować. Jak nie dużo człowiekowi potrzeba do szczęścia . JESTEM SZCZĘŚLIWA że psiak którego uratowałam będzie miał swój własny dom, będzie głaskany i kochany oraz miał swojego chłopczyka do głupotek .Maksa pani ma imię Małgosia.

Posted

Tak bardzo bałam się zadzwonic do PANI Małgosi ale problem sie rozwiazał bo to pani zadzwoniła potwierdzając swój przyjazd wyjeżdza ok 15 z Warszawy myślę że w Łodzi będzie ok 18 podczas jazdy bedziemy w kontakcie jak przyjadą to zrobię zdjęcia z Maksa z chłopcem.

Posted

Wszystkim którzy podnosili Maksa serdecznie dziękuję.Dzisiaj właśnie psina zmieniła miasto . Państwo okazali się bardzo mili ,chłopiec zrównoważony,podpisaliśmy umowę adopcyjną i Maks ma nowy dom .Byłam zdziwiona jego zachowaniem ponieważ gdy chłopiec wziął smycz pies dosłownie przywarł do nóg Piotrusia i już nie reagował na słowa tymczasowej opiekunki wniosek nasuwa się sam wybrali się nawzajem. jeszcze jeden HAPPY END JA TEŻ JESTEM SZCZĘŚLIWA

Posted

luta4 napisał(a):
Wszystkim którzy podnosili Maksa serdecznie dziękuję.Dzisiaj właśnie psina zmieniła miasto . Państwo okazali się bardzo mili ,chłopiec zrównoważony,podpisaliśmy umowę adopcyjną i Maks ma nowy dom .Byłam zdziwiona jego zachowaniem ponieważ gdy chłopiec wziął smycz pies dosłownie przywarł do nóg Piotrusia i już nie reagował na słowa tymczasowej opiekunki wniosek nasuwa się sam wybrali się nawzajem. jeszcze jeden HAPPY END JA TEŻ JESTEM SZCZĘŚLIWA

Super :) Bardzo się cieszę widać zdarzają się jeszcze happy endy

Posted

[quote name='luta4']mam zdjęcia chłopczyka z Maksem i poproszę osobę która to potrafi aby wprowadziła je na dogo NIKA DZIĘKI ZA FOTKI MAKSA

Oto fotki:)

Posted

shani napisał(a):
Na tym drugim zdjęciu ślicznie razem wyglądają Maksiu i jego Pan. To będzie wielka przyjaźń:loveu:

A ja widzę tylko jedno zdjęcie... Ale to nic, ważne że Maksio jest szczęśliwy ! :loveu:

Posted

Bardzo się cieszę że Maksio trafił do odpowiedzialnych ludzi. Miałam wczoraj już telefon że wszystko dobrze tylko są kłopoty z przestawieniem na nową karmę do tej pory jadł byle co teraz dostaje Royala i zwrócił myślę że przebrał miarę w jedzeniu .Oznak choroby nie widać

Posted

luta4 napisał(a):
Bardzo się cieszę że Maksio trafił do odpowiedzialnych ludzi. Miałam wczoraj już telefon że wszystko dobrze tylko są kłopoty z przestawieniem na nową karmę do tej pory jadł byle co teraz dostaje Royala i zwrócił myślę że przebrał miarę w jedzeniu .Oznak choroby nie widać

Sądze ,że mu ten szał na dobre jedzenie przejdzie i będzie ok :)

Posted

Dzisiaj rozmawiałam z panią maksa psiak spisuje sie na 5 nauczył się już bawić piłka jak jedzie na działkę to jest szczęśliwy bo może się wyszaleć.państwo też są zadowoleni a piotruś najbardziej .tak szybko idzie zmiana w zachowaniu psa oczywiście na korzyść ale to dlatego że trafił na mądrych opiekunów. Mam zaproszenie do odwiedzin jeszcze przed umownymi 3 m-cami

Posted

luta4 napisał(a):
Dzisiaj rozmawiałam z panią maksa psiak spisuje sie na 5 nauczył się już bawić piłka jak jedzie na działkę to jest szczęśliwy bo może się wyszaleć.państwo też są zadowoleni a piotruś najbardziej .tak szybko idzie zmiana w zachowaniu psa oczywiście na korzyść ale to dlatego że trafił na mądrych opiekunów. Mam zaproszenie do odwiedzin jeszcze przed umownymi 3 m-cami

Super ,że Maksiu jest szczęśliwy i ma tak wspaniałych ,odpowiedzialnych właścicieli :)
Jedź w odwiedziny ;)