shani Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Właściwie to cała niedziela mi pasuje, a miejsce spotkania nie mam pojęcia byle to było przy jakimś przystanku albo charakterystycznym miejscu, bo mogę nie trafić ;) Quote
Borówka16 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Luta ,przepraszamy ,ale nie miałam dostępu do dogo :-( Dziś przyjedziemy zrobić fotki ;) Quote
nika28 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Luta, podaj mi swój nr. tel. jeśli możesz. Ja zaraz jadę do schroniska, ale po południu mogę podjechać. Quote
luta4 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Borówko dzwoniłam do pani u której jest maksio i umówiłam się na ok 14 u niej pod domem nasze spotkanie proponuję o 13;50 na rogu Rzgowskiej iSzenwalda. Poniewaz się nie znamy to siwa starsza kobieta która wysiądzie z autobusu 70 to będę ja.Jeżeli ci pasuje to bardzo prosze o odpis lub tel 42 641 85 86 pozdrawiam. Quote
Borówka16 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='luta4']Borówko dzwoniłam do pani u której jest maksio i umówiłam się na ok 14 u niej pod domem nasze spotkanie proponuję o 13;50 na rogu Rzgowskiej iSzenwalda. Poniewaz się nie znamy to siwa starsza kobieta która wysiądzie z autobusu 70 to będę ja.Jeżeli ci pasuje to bardzo prosze o odpis lub tel 42 641 85 86 pozdrawiam.[/QUOTE] Luta ,a może troszkę po 14 ? Bo ja jeszcze muszę podejść do znajomej i odebrać klatkę-łapkę dla kota ,gdyż w poniedziałek łapie kotkę w ciąży... Jak będę wychodzić z domu to napiszę Ci na PW. Ja wysiądę z 69 , przy tym dużym kościele. Będę ubrana w czarną bluzkę i dżinsowe ,które spodnie.Mam włosy do ramion. Quote
Borówka16 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 EDIT : Luto ,Nika wróci dopiero za jakieś 2h ze schronu... To czekamy na nią ? Quote
luta4 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Myślę że poradzimy sobie same ona będzie chciała zjeść jakis obiad i odpocząć.JA też mam aparat nie najlepszej klasy ale zdjęcia wychodzą . zbieram sie do wyjścia bo muszę dojechać Quote
nika28 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Byłam dzisiaj u Maksia z Lutą :) Psiak jest boski, łagodny, milutki, uwielbia dzieci, ładnie chodzi na smyczce - jednym słowem - bezproblemowy. Zdjęcia, wybrałam najładniejsze, przydadzą się do ogłoszeń : Quote
nika28 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Luta4, gdzie on ma ogłoszenia ? Allegro tylko ? Jeśli nie ma to ja dzisiaj napiszę jakiś wzruszający tekst i porobię mu ogłoszenia. Taki fajny psiaczek powinien mieć fajny domek. Quote
nika28 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 I przepraszam że napiszę to na wątku Maksia, ale ta sunia nie daje mi spokoju. Dzisiaj o 16.30 jak czekałam na Lutę, na przystanek autobusowy na ul. Rzgowskiej (koło ul. Szenwalda) przybłąkała się czarno-biała sunia. Rozglądała się i chodziła za ludźmi, w końcu wsiadła za ludźmi do autobusu i pojechała. Po odwiedzinach u Maksia poszłam sobie spacerkiem do domu, i na Rzgowskiej przed TESCO stała ta właśnie sunia wysmarowana jakimś smarem i błotem. Była godzina ok. 19.00. Poszłam do domu, wzięłam smycz i karmę, ale suni już nie było. Boję się żeby nie wpadła pod samochód, bo ulica tam bardzo ruchliwa. Jakby ktoś ją widział proszę dać mi znać, zabiorę ją. A może ktoś ją kojarzy ? Może komuś się zgubiła ? Miała na sobie kremową, skórzaną (chyba) obróżkę. Quote
luta4 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Ruszę wszystkich znajomych a w tym okręgu mam ich trochę jak ją namierzą to zaraz dam znać. W środku tygodnia można jeszcze sprawdzić na stronie łódzkiego schroniska nika bardzo dziękuję za pomoc chyba nigdzie więcej maks nie był ogłaszany. Ja też po spotkaniu z tobą wróciłam z maleńkim kociakiem do domu na moich oczach matkę jak przenosiła małe zabił samochód maleństwo ma koci katar. Nie wiem jak sobie poradzę z moimi psami ale to małe nie jest jeszcze samodzielne nie umie jeść zobaczymy co z tego wyjdzie Quote
nika28 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Ja bym wróciła z tą sunią do domu, gdyby nie to że zniknęła... :( Jutro idę jej poszukać jeszcze, przecież ona wpadnie pod samochód... :( mam nadzieję że poradzisz sobie z kociakiem. Jakby co, cały czas siedzę w domu, więc mogę pomóc w opiece nad maluchem. Zaraz poogłaszam Maksa, napisałam już tekst, tylko na kogo kontakt ? Quote
luta4 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 NIKA kontakt oczywiście na mnie bo z tą panią różnie bywa czasem nie odbiera tel. chce żeby do niej dzwonić po kilka razy daje krótki sygnał a to ludzi zraża.Czy nie wydaje ci się że Maks jest za chudy? Dziś idę z kocią do lekarza bo pewne rzeczy mnie niepokoją nie wiem czy nie ma wewnętrznych obrażeń jeszcze raz dziękuję Miłej niedzieli Quote
luta4 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 NIESTETY suni nie udalo się namierzyć chyba się przemieszcza może trafi do swojego domku. jak podoba sie Maksiu prawda że udane zdjęcia. Quote
luta4 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 UWAGA Maksio będzie miał swój prywatny domek z ogródkiem jeżeli pomyślnie wypadnie wizyta przed adopcyjna umówiona jestem na piątek w czwartek chcę go jeszcze zaszczepić p/ wściekliżnie Quote
luta4 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Zostanie jeszcze kora do wydania i już nic nie widzę i nie słyszę.po prostu jestem na emeryturze Quote
nika28 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='luta4']UWAGA Maksio będzie miał swój prywatny domek z ogródkiem jeżeli pomyślnie wypadnie wizyta przed adopcyjna umówiona jestem na piątek w czwartek chcę go jeszcze zaszczepić p/ wściekliżnie[/QUOTE] Byłoby super !!! To ja na razie wstrzymuję się z robieniem ogłoszeń i czekam na wieści... Oby dobre :) :) :) Quote
luta4 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 w środę już z Maksem jedziemy zobaczyć domek jesteśmy umówieni o 14 ;30 Quote
Borówka16 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Znakomicie byłoby ,gdyby Maksio miał domek :) Trzymam kciuki :loveu: Quote
luta4 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Myślę że dziś jest ten wielki dzień po powrocie zdam relacje może zrobię kilka zdjęć w nowym domu MAKSA Quote
ihabe Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 och Maksiu tak bardzo trzymam kciuki:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Borówka16 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='ihabe']och Maksiu tak bardzo trzymam kciuki:lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/QUOTE] Super , ja też trzymam ogromne kciuki :multi::loveu: Quote
luta4 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Kochani niestety Maksio ma pecha Pani która miała po nas przyjechać popsuł się samochód.Domek podobno poczeka te kilka dni . Co dalej zobaczymy.O wszystkim poinformuję Życzę miłego dnia Quote
Borówka16 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='luta4']Kochani niestety Maksio ma pecha Pani która miała po nas przyjechać popsuł się samochód.Domek podobno poczeka te kilka dni . Co dalej zobaczymy.O wszystkim poinformuję Życzę miłego dnia[/QUOTE] Oby poczekał... Quote
Recommended Posts