Jump to content
Dogomania

WYSTAWOWy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hihi, napisałam do Przechlewka, odpisali, że termin przełużony nie będzie i nie ma możliwości zgłoszenia. Więc nie jedziemy :-( A szkoda, bo była to jedyna szansa na młch dla Maji :-( Więc w tym roku tylko światówka..Eh, szkoda :(

Ja się pochwalę, że Doci ma drugą wystawczynię :D
Sorki, za kiepską jakoś zdjęć :)

Posted

hihi to ja tak na pol-serio.
Bylismy sobie na psim festynie na rzecz schroniska i Yoghi powalil na lopatki 20 pieskow i dostal puchar best in show

liczyla sie zabawa,no a dla Yoghusia to super socjalizacja

byly tez kundelki :)

wiecej fotek w galerii Yoghiego

Posted

Gazus - Kasiu :

My jedziemy do Przechlewka i na 90% mam transport :)
Takze nic sie nie stalo ..
Szkoda ze nie jedziecie. W Przechlewku zawsze krotko przyjmuja zgloszenia. Maja tam ograniczona ilosc przyjmowanych zgloszen.

Posted

no to mamy fajnie we Wrocławiu. można było się spodziewać tego. buuu, kiedy będzie jakaś wystawa gdzie w klasie otwartej suczek będzie mniej niż 20 piesków? :lol:

a czy jest jakiś katalog przedwystawowy? mnie interesowałyby głownie suczki młodzież, pośrednia i otwarta... ale jeśli nie ma to proszę się nie trudzić...

Posted

Dzięki Ciuciola .jesteś kofana :) wiesz że wstawiałabym te fotki tydzień przy tym moim necie :( na tym pustkowiu :) masz u mnie cmokal w nochalek :) a dla Yogiego serdeczne machania ogonkami od moich Labiątek :)

Posted

Ratunku !!!! z powodu wypadku losowego:9 okazało się że nie mam transportu z Gliwic do Wrocławia dla siebie i 3 moich labek...czy jedzie ktoś w dniu kiedy bedzie sedziowana VIII gr,i znalazłoby się miejsce dla mnie i moich piesków ewentualnie mogę z jednego pieska zrezygnować ..Proszę pomóżcie..mogę nawet jechać w bagażniku ;)
Jak co to propozycje na kom.0507242510
pozdrawiam Grażyna z Blue of Blues
www.labradorsziba.webpark.pl :)

Posted

zachraniarka wybacz ale dlatego ciuciola mi wstawiała bo i ja sama nie umiem pomniejszyć :((( wybacz proszę ale jak ciuciola faktycznie nie da rady pomniejszyć to ja sama tego nie zrobię ;(

A tak na marginesie zna ktoś stawki Labków z Wrocławia???

Posted

Wysyłam zdjęcia od P. Grażyny z hodowli "Blue of Blues" z wystawy krajowej w Chorzowie.

HACKER Sable Blues, Klasa otwarta, Ocena Doskonała, lokata IV
HOTCHOCOLATE LADY Górska Fantazja, Klasa szczeniąt, Wybitnie Obiecujące, Lokata II
LAYLA Górska Fantazja, Klasa otwarta, Ocena Doskonała, Lokata I , CWC

Posted

[quote name='Blue of Blues']zachraniarka wybacz ale dlatego ciuciola mi wstawiała bo i ja sama nie umiem pomniejszyć :((( wybacz proszę ale jak ciuciola faktycznie nie da rady pomniejszyć to ja sama tego nie zrobię ;(

I już sprawa załatwiona, goldenka dziękuje za pomoc!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...