madalenka Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Ekhm ... Przepraszam, ale ja sie juz naprawde gubie czasami :oops:
Gazuś Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Hihi, napisałam do Przechlewka, odpisali, że termin przełużony nie będzie i nie ma możliwości zgłoszenia. Więc nie jedziemy :-( A szkoda, bo była to jedyna szansa na młch dla Maji :-( Więc w tym roku tylko światówka..Eh, szkoda :( Ja się pochwalę, że Doci ma drugą wystawczynię :D Sorki, za kiepską jakoś zdjęć :)
Adsum Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Zapomnialam jeszcze o jednym:p: ilosci psow w klasach we Wroclawiu: psy m-13 p-8 o-19 u-2 ch-5 suki s-2 m-12 p-15 o-21 u-1 ch-2
cuciola Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 hihi to ja tak na pol-serio. Bylismy sobie na psim festynie na rzecz schroniska i Yoghi powalil na lopatki 20 pieskow i dostal puchar best in show liczyla sie zabawa,no a dla Yoghusia to super socjalizacja byly tez kundelki :) wiecej fotek w galerii Yoghiego
Gazuś Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Super! No no, pierwszy raz na wystawie, i już BIS :) A kiedy taka prawdziwa? ;) Gratulacje! :)
amokk Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Gazus - Kasiu : My jedziemy do Przechlewka i na 90% mam transport :) Takze nic sie nie stalo .. Szkoda ze nie jedziecie. W Przechlewku zawsze krotko przyjmuja zgloszenia. Maja tam ograniczona ilosc przyjmowanych zgloszen.
cuciola Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Gazus jak wszystko dobrze pojdzie to moze...w listopadzie,grudniu?
hes. Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 no to mamy fajnie we Wrocławiu. można było się spodziewać tego. buuu, kiedy będzie jakaś wystawa gdzie w klasie otwartej suczek będzie mniej niż 20 piesków? :lol: a czy jest jakiś katalog przedwystawowy? mnie interesowałyby głownie suczki młodzież, pośrednia i otwarta... ale jeśli nie ma to proszę się nie trudzić...
madalenka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Gratulacje Cucci!!! :lol: Takie sukcesy! :cool3:
penelopa Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Gratulacje Cucci - ale puchar!!!!:crazyeye:
Blue of Blues Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Dzięki Ciuciola .jesteś kofana :) wiesz że wstawiałabym te fotki tydzień przy tym moim necie :( na tym pustkowiu :) masz u mnie cmokal w nochalek :) a dla Yogiego serdeczne machania ogonkami od moich Labiątek :)
hes. Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 ma ktoś może wyniki z wystawy w Zielonej Górze?? interesują mnie głównie suczki.
Dorota_Fiszer Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Najlepsza suke wziela Afrodyta Basileus,rase Useful Friend of Tuskulum Kwintesencja,chyba ze mam zle przecieki.
Blue of Blues Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Ratunku !!!! z powodu wypadku losowego:9 okazało się że nie mam transportu z Gliwic do Wrocławia dla siebie i 3 moich labek...czy jedzie ktoś w dniu kiedy bedzie sedziowana VIII gr,i znalazłoby się miejsce dla mnie i moich piesków ewentualnie mogę z jednego pieska zrezygnować ..Proszę pomóżcie..mogę nawet jechać w bagażniku ;) Jak co to propozycje na kom.0507242510 pozdrawiam Grażyna z Blue of Blues www.labradorsziba.webpark.pl :)
Gazuś Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Rdziłabym napisać na wątku wrocławskim na wystawach, tam zagląda więcej osób - mam nadzieję, że się ktoś znajdzie :)
Blue of Blues Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Eh już napisałam :( jak narazie cisza :( ale dzieki Gazuś www.labradorsziba.webpark.pl
cuciola Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 to sprobuj napisac w watku o wystawie wroclawskiej na labradory.info choc ludzie ktorzy sie wybieraja,w wiekszosci sa z Wroclawia wlasnie :(
zachraniarka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 cuciola, zmniejsz proszę rozmiar zdjęć z poprzedniej strony, bo inaczej będę zmuszona je usunąć. Proszę pamiętać o obowiązującym regulaminie!
Blue of Blues Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 zachraniarka wybacz ale dlatego ciuciola mi wstawiała bo i ja sama nie umiem pomniejszyć :((( wybacz proszę ale jak ciuciola faktycznie nie da rady pomniejszyć to ja sama tego nie zrobię ;( A tak na marginesie zna ktoś stawki Labków z Wrocławia???
goldenka245 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Wysyłam zdjęcia od P. Grażyny z hodowli "Blue of Blues" z wystawy krajowej w Chorzowie. HACKER Sable Blues, Klasa otwarta, Ocena Doskonała, lokata IV HOTCHOCOLATE LADY Górska Fantazja, Klasa szczeniąt, Wybitnie Obiecujące, Lokata II LAYLA Górska Fantazja, Klasa otwarta, Ocena Doskonała, Lokata I , CWC
zachraniarka Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='Blue of Blues']zachraniarka wybacz ale dlatego ciuciola mi wstawiała bo i ja sama nie umiem pomniejszyć :((( wybacz proszę ale jak ciuciola faktycznie nie da rady pomniejszyć to ja sama tego nie zrobię ;( I już sprawa załatwiona, goldenka dziękuje za pomoc!
goldenka245 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Nie ma za co :cool3: Jak czegoś nie umiecie a mogę pomóc to piszcie. Moge pomnijszyć Wam zdjęcia na przykład :cool3:
Gazuś Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 No to dzisiaj trzymamy KCIUKI za Naszych we Wrocławiu! :)
Recommended Posts