dorcik_wk Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Gazuś napisał(a):A my się chcemy pochwalić, że dzisiaj skończyliśmy championat polski :-) A ja powiem tak - WRESZCIE :-) Kasia wielkie Gratulacje i mizianka dla Doca :multi: Teraz dajcie Spaikowi zrobić Championat, a potem będziecie dalej dzielić się wygranymi - raz Doc raz Spaik :eviltong: Czyli przybył nam kolejny Champion Polski :razz:
dorcik_wk Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 aga616 napisał(a):Proszę bardzo pełne ( w miarę ) wyniki: Psy: Użytkowa: I King Matthew Una Lagrima Białe Złoto + NDPwR II Bold Sunny z Leśnych Ostępów aaa i miło było poznać;) Ciocia jeszcze raz gratuluje MANI kolejnej wygranej :multi: Jak już wczoraj mówiłam - Częstochowa dla MAĆKA i dla Doroty z Mirkiem jest szczęśliwa :-) Jeszcze tylko Cioci ulubieniec Bunia nic nie zdobył, ale chyba będzie trzeba się za to wziąć :lol::cool3:
osiem Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 http://www.goldenretriever.fora.pl/post22096.html#22096 zdjęcia Goldków z Częstochowy
Dorota_Fiszer Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Razem ze mna zreszta ;-) A swoja droga Pepper wreszcie wyjezdzil championat Polski w Bialymstoku ;-)
dorcik_wk Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Dorota_Fiszer napisał(a):Razem ze mna zreszta ;-) A swoja droga Pepper wreszcie wyjezdzil championat Polski w Bialymstoku ;-) Oooooo :-) Super - gratulacje :-) Musisz nadrobić zaległości na swojej stronie i wstawić mu Ch.Pl :eviltong::lol:
Tolutkowa Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Dorota_Fiszer napisał(a):Razem ze mna zreszta ;-) A swoja droga Pepper wreszcie wyjezdzil championat Polski w Bialymstoku ;-) :multi: Gratulacje! Mizianki dla Championów - tych świeżych i ze stażem :lol: . Mam nadzieję, że Fiszowi lepiej. Z tego co widać rozrosły się stawki nie tylko "Szampionów" ;) , ale i labków :evil_lol: .
Recommended Posts